vaše grafické výtvory

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

tak začal som sa venovať robenie podpisou na PS.
1. obrázok: Obrázok
chcel by som vedieť váš názor....

2. obrázok pridam neskor lebo sa mi sere net :roll: :?
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

Lord_3D
Addict
Addict

XilleR napísal:...skus toto http://www.tutorials-ps.com/ ...videl som ze to aj zenske celkom dobre zvladaju, ale skus nekopirovat presne tie tutorialy a dat tam aj nieco zo seba :wink:

PS: A hlavne na to potrebujes kopec casu :? ....good luck
no ja som podlľa tutorialu spravil toto za 1hod: Obrázok a je to môj 1. podpis :D ale už mi to celkom ide :D
Clemenza
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Clemenza »

Xiller --> Ja pracujem len vo photoshope, ziadny ine programi nepouzivam ani 3D MAX , ani flash nic ... len photoshop + na animacie image ready ;)
Clemenza
Amateur
Amateur

Lord 3D podpisi su 2. najlahsia vec vo Photoshope po renderovani...v podpise si hodis obrazok zopar brushov patternov a efektov + bleeding options a mas...nic zlozite...len tam potrebujes fantaziu a predstavivos + dobre napady
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

XilleR napísal:Clemenza, co si pozit pri tvorbe tych poslednych dvoch obrazkov? 3D Max?
jeden zo sposobov ako dosiahnnut ten "3D" efekt je ze si skopirujes jeden layer mnoho krat a posunies ho o x a y os o 1-px naraz. Teda pokial Ta to zaujalo...ak nie, tak si nesimaj moj prispevok :P
Clemenza
Amateur
Amateur

uplink mas pravdu, ale ty si podal tuto informaciu tak zlozito, ze som z toho skoro nevysiel aj ja...prste mas neaku vrstvu z kt. chces 3D...spravis si perspektivitu...a potom len drzis ALT a stlacas sipku do vhodnej strany (to ti aut. vytvara duplikat vrsty) potom tieto vrstvy zlucis do jednej a mas to :)
Lord_3D
Addict
Addict

tak a 2. sig :D Obrázok
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Clemenza napísal:Lord 3D podpisi su 2. najlahsia vec vo Photoshope po renderovani...v podpise si hodis obrazok zopar brushov patternov a efektov + bleeding options a mas...nic zlozite...len tam potrebujes fantaziu a predstavivos + dobre napady
Ty lolo, za prve nauc sa gramatiku a za druhe ako mozes povedat ze podpisy su najlahsie? Ved nejde o to aky rozmer ma obrazok, ale ide o to co na nom je a akym sposobom si obrazok vypracoval. Kludne mozem hodit na podpis len par filtrov (ako vacsina z vas, lamiek co ste tu, samozrejme cest vynimkam), no da sa na nom aj tvrdo zamakat. A toto iste plati pre vsetky typy grafik...
Clemenza
Amateur
Amateur

v podpise robis stale to iste dookola...ano da sa spravit aj namakany podpis ale stale je to to iste...je tam asi tak 5 az 8 sposobov ako sa ten podpis vytvara...samozrejme zaklad je ten isty len v niektorych veciach sa to lisi...ked poznas aj ine sposoby ako sa da taky podpis vytvorit, kludne ma s nim oboznam, budem len rad... :wink:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Clemenza napísal:v podpise robis stale to iste dookola...ano da sa spravit aj namakany podpis ale stale je to to iste...je tam asi tak 5 az 8 sposobov ako sa ten podpis vytvara...samozrejme zaklad je ten isty len v niektorych veciach sa to lisi...ked poznas aj ine sposoby ako sa da taky podpis vytvorit, kludne ma s nim oboznam, budem len rad... :wink:
Stale to nevies pochopit.. Podpis alebo signature ako taky je v podstate akykolvek typ grafiky (obrazku) pouzity ako pata na tvojich prispevkoch na forach.
Teda sig mozes urobit jednym z milionov moznych sposobov, tak ako akukolvek grafiku, ci uz kolaz, skicu alebo vlastny render...
Prílohy
Athlon64bytomexx.gif
(18.1 KiB) 368 stiahnutí
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

btw, musim pomachrovat :lol:, ale nie...

http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=344187#344187
Clemenza
Amateur
Amateur

nemyslel som hotovy vytvor ale postup...ci poznas aj ine postupy pri tvorbe signatur ako ja ;)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

v poslednej dobe som na psko zanevrel... ale tu su moje posledne veci:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Lord_3D napísal:tak začal som sa venovať robenie podpisou na PS.
1. obrázok: Obrázok
chcel by som vedieť váš názor....

2. obrázok pridam neskor lebo sa mi sere net :roll: :?
....nic zlozite ale celkovy dojem je SUPER ..ak je to presne podla tutorialu, tak skladam klobuk pred tym, kto robil ten tut ....inac ked rbis nieco podla tutorialov, skus tam spravit nieco podla seba (iny brush a lebo iny pattern) proste nieco zo seba :wink:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

uplink napísal:jeden zo sposobov ako dosiahnnut ten "3D" efekt je ze si skopirujes jeden layer mnoho krat a posunies ho o x a y os o 1-px naraz. Teda pokial Ta to zaujalo...ak nie, tak si nesimaj moj prispevok :P
..jj zaujimalo len, nieje to jednoduhsie spravit v a maxe ??? sak psp treba aj ten ten zaklad naskor cez skew upravit az potom kopirovat a nieje to fyzikalne presny 3D efekt ako v Maxe
Clemenza
Amateur
Amateur

no niekto sa tu do 3D MAXU nevyzna :roll: :wink:
Clemenza
Amateur
Amateur

ZHNILA KACHNA - pekne vytvory ... inac skade si stuahol tie brushe ( al. patterny) kvietkov co mas v 2 singu zo spodu? alebo si si ich vytvoril sam?
jord
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jord »

panebože tu sa hrajkate s podpismy a blbostami co keby ste tu už spravaili nejaky normal brutal contest na ktorom sa tu všetci vybažime...nie hentie banality...
human_fly
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa human_fly »

Obrázok
Vlastna vyroba :)
Napísať odpoveď