už sú tu témy ako že zkade máte prezívku..
tak sa ja pýtam: prečo ste si vybrali práve ten avatar ktorý máte? čím vás očaril? je v tom nejaká symbolika?
a ešte jedna otázka pre filozofov: je možné z avataru odhadnúť charakter/povahu človeka? hovorí to niečo o ňom?
//edit: ak by niekto nevedel: avatar je ten obrázok pod nickom
nie som si isty ale avatar je ten obrazok pod nickom?
ak je to to tak jednoducho, simpsonovcov mam rad a hlavne Houmra, trocha sa podobame (len som nieco chudci a nieco mudrejsi )
hmm no ked nad tym tak rozmyslam tak preto lebo obelixa som mal stale rad a hlavne preto ze ho v hranom hral Gerard Depardie a to je moj oblubeny herec a v mobile to je preto pretoze mobily mam velmi rad a 6630 v cervenom prevedeni je momentalne moj telefon cize takyto kratky pribeh sa viaze k mojmu avataru
no ja som si dal einsteina mozno preto ze ma aj vystihuje ucitelia mi hovoria ze som chytry ale ze to nevyuzivam v svoj prospech... a aj sa mi paci ten avatar...
btw ale nerad sa chvalim
pár avatarov som uz zmenil ... mal som Brana Bula Mojseja , samozrejme ako ironia , predurcujem hlavne " Face pics " a vlastne ani neviem preco , proste sa mi pacia
no, pretoze ta holka na fotke je mrtne pekna, a pretoze zboznujem vodne fajky,...
a urcite to hovori o cloveku,... niekto si da farebny, niekto ciernobiely,...
da sa z toho vycitat nieco
Povodne som mal cervenu satku, ktoru nosia na zapadnom pobrezi v usa > to preto, lebo sa o to zaujimam...
teraz mam obrazok hiphop kempu > lebo sa mi brutus paci a milujem take vesele farbi a paci sa mi slniecko ako symbol zivota a svetla...
mam rad SW a darth maul sa mi hrozne lubi. Inak ja si myslim ze vacsina z nas vdaka avataru moze skryvat svoju identitu a tvarit sa ze sme iny, proste ja celkom casto ked vidim niekoho avatar tak si ho podla toho aj predstavujem.
Preco mam ten avatar? No ani neviem, asi preto ze ked som na obr. zbadal toho typka ako na mna miery, ma to zaujalo a uz je z neho postavicka pod nickom . Ale len tu na hojku, moj oblubeny avatar ktory bezne vsade pouzivam je iny.