Radsej by som skapal ako zit v Ziline...a to by som bol zvedavy ktory blavak "normalny" by chcel zit v ziline a este k tomu ked sa tam pohybuju take hovada ako je Slota....hmmmm....NIE DAKUJEMtrizzo napísal:bojim sa ta......som zilincan, zijem a pracujem v blave..... zil som v ziline 25 rokov, aj za cias komunizmu aj teraz.....a dokazem porovnat, ako zilina vyzerala a bola na tom predtym a teraz.... Ze je zadlzena - suhlasim, ze ma vybornu infrastrukturu - niet pochyb, a ze nam blavaci zavidia - o tom nebude pochybovat ani jeden slovak...
Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Martin44
Professional
Temeraf ze radsej zhnijem v Blave jak cumet na Slotu v zilinehojko napísal:Martin44: Vyborny nazor hodny len teba, nic ine "rozumne" sa od teba ani ocakavat nedalo, takze radsej zhni na 11 poschodi v Peeetrzke a pozeraj sa na autobusy z okna.
A mne sa tu hnije zatial veelmi pohodlne,a preto nepotrebujem hnit v nejakej dedinke za tretou odbockou dolava....
-
t0m4s3
Admin
a potom sa vsetci Blavaci naramne cuduju, preco ich zvysok Slovenska nema rado. Ak su vsetci ako ty, tak sa tomu vobec necudujem.Martin44 napísal:Temeraf ze radsej zhnijem v Blave jak cumet na Slotu v ziline![]()
A mne sa tu hnije zatial veelmi pohodlne,a preto nepotrebujem hnit v nejakej dedinke za tretou odbockou dolava....
-
Martin44
Professional
Ja sa necudujem ja viem preco....leob mnohi len zavidia platy a pracovne moznosti a ze co sa tu vsetko kona a stavia ale nevidia druhu stranku toho....ze ludia tu aj pracuju ...zato ked dojde clovek nekam do svatej rici tak tma clovek robi lezernym tempom a sup krcmat0m4s3 napísal:a potom sa vsetci Blavaci naramne cuduju, preco ich zvysok Slovenska nema rado. Ak su vsetci ako ty, tak sa tomu vobec necudujem.
BTW: keby vsetci blavaci boli ako ja tak Bratislava vytvori davno malicky stat ako je monako alebo luxembursko...a zili by sme si ako prasata v zite
-
Martin44
Professional
p4ra: Neboj neprejde a to co som povedal si nemyslim len ja ale vacsina Bratislavcanov....
Ako keby nebola pravda ze keby bola blava samostatna ze by sa jej nevodilo este lepsie... Temeraf ze vodilo .... lenze niekto to musi aj brzdit....trebaaars vychod?mno jo
Este som uvazoval nad spojenim Blavy a Trnavy popripade Nitry a to by bolo..mmm skoda mno...
Ako keby nebola pravda ze keby bola blava samostatna ze by sa jej nevodilo este lepsie... Temeraf ze vodilo .... lenze niekto to musi aj brzdit....trebaaars vychod?mno jo
Este som uvazoval nad spojenim Blavy a Trnavy popripade Nitry a to by bolo..mmm skoda mno...
-
hojko
Site Admin
Martin44: Chlapcek kolko mas rockov? Mas uz aspon obciansky? Ludia zavidia platy v BA podla teba? Urcite potom musia zavidiet aj vysoke ceny dopravy, dopravne zapchy den co den, nehovoriac o piatku ked blavaci idu von z mesta, vysoke ceny nehnutelnosti vratane prenajmu bytu/domu...
Ved BA sa so Zilinou neda asi len porovat, nebyt vela statnych institucii v BA, tak to vyzera omnoho horsie ako teraz, narozdiel od Ziliny v ktorej je aky-taky poriadok.
Btw ked pises o Slotovi, ze sa nemienis na neho pozerat, tak ako casto vidis pripamora Durkovskeho na vlastne oci?
Ved BA sa so Zilinou neda asi len porovat, nebyt vela statnych institucii v BA, tak to vyzera omnoho horsie ako teraz, narozdiel od Ziliny v ktorej je aky-taky poriadok.
Btw ked pises o Slotovi, ze sa nemienis na neho pozerat, tak ako casto vidis pripamora Durkovskeho na vlastne oci?
-
Martin44
Professional
...Urcite potom musia zavidiet aj vysoke ceny dopravy, dopravne zapchy den co den, nehovoriac o piatku ked blavaci idu von z mesta, vysoke ceny nehnutelnosti vratane prenajmu bytu/domu...Mno a u tohto sa zastavim leto o tomto som asi hovoril...Ze ludia z malomiest si toto neuvedomuju ale nen pixuju na to ze ake platy mame a nevidia to druhe...mno a asi nevedia to ze sa tu nepije ako na dedine...
Ja nepotrebujem vidiet jeho ale to co robi a to mi staci
Village never more....
A to co tu pisem nema nic spolocne s tym ci mam alebo nemam obcanak...(inak mam ho a uz podlhsie,ked ta to potesi aby si mohol o5 okomentovat ake mam nazory na svoj vek...)oh tieto vety poznam...mno Keby aspon kazdy tereti clovek na Zemi bol taky dokonaly ako ja tak uz davno neriesime dane a podobne voloviny ale to co s prebytocnym jedlom
Ja nepotrebujem vidiet jeho ale to co robi a to mi staci
Village never more....
-
hojko
Site Admin
Martin44, este si vyssie pisal o Monacu, vies kolko ma Monaco originalnych obyvatelov a kolko z nich je len pristahovalcov kvoli nizkej dani???
Podla teba to v mensich mestach alebo dedinach funguje tak, ze ludia pridu z prace, zhodia veci a sup do krcmy na pivo. Ale to je tak aj v Bratislave, lenze pri pocte obyvatelov BA nie je mozne, aby sa tri stvrtiny ludi napratalo do barov a vsetci si dali pivo... Taka dedina co ma 200 obyvatelov a dve krcmy to v pohode zvlada...
Este by ma zaujimalo ake mas tvoje zamestnanie, tvoj cisty plat a kolko zaplatis za ubytovanie, kedze sa tu navazas do mesich miest.
Podla teba to v mensich mestach alebo dedinach funguje tak, ze ludia pridu z prace, zhodia veci a sup do krcmy na pivo. Ale to je tak aj v Bratislave, lenze pri pocte obyvatelov BA nie je mozne, aby sa tri stvrtiny ludi napratalo do barov a vsetci si dali pivo... Taka dedina co ma 200 obyvatelov a dve krcmy to v pohode zvlada...
Este by ma zaujimalo ake mas tvoje zamestnanie, tvoj cisty plat a kolko zaplatis za ubytovanie, kedze sa tu navazas do mesich miest.
-
Martin44
Professional
Ja sa do Trnavy a do Nitry nenavazam a ostatne pre mna na Slovensku nie je hodne toho aby som ho nazval mestom
Mno a sam dobre vies ze to s monakom vie kazdy ale bolo to cisto brane ako velkostne omg.....
To uz musim vysvetlovat kazdu malickost....ako v skolke...
mno moj plat je cisto moja zalezitost ale poviem ti ze mi je dobre a to ma tesi...
a popri tom ze studujem je to az aazzzzzzzzzzzzzzzz...
Bru noc vazeni idem drichmatnastavim si este budika vy si nezabudnite natiahnut kohuta
Mno a sam dobre vies ze to s monakom vie kazdy ale bolo to cisto brane ako velkostne omg.....
To uz musim vysvetlovat kazdu malickost....ako v skolke...
mno moj plat je cisto moja zalezitost ale poviem ti ze mi je dobre a to ma tesi...
Bru noc vazeni idem drichmatnastavim si este budika vy si nezabudnite natiahnut kohuta
-
hojko
Site Admin
Martin, my si nepotrebujeme natiahnut budik, dokonca ani nastavit kohuta, pretoze my - pre teba dedincania si mozeme vstavat kedy sa nam chce, prevazne je to okolo obeda, vsak orna poda na niekolko arovych pozemkoch nam neutecie, ciganov strazi pred polom Slota, bussiness si spravime aj neskor, nafta do traktora nam teraz zlacnela, vecer pojdeme do krcmy... tak kde je potom problem???
-
mastermind
VIP
-
dair
Guru wannabe
2 Martin... blavak namysleny, takych fakt nemusim, ty si priklad cloveka co nema ani v hlave ani nikde, si LEN z Blavy....
Sorry ale tvoje argumenty su ako moje ked poviem ze aspon mne sa tu po sidlisku na vychode neje*u ludia so striekackami v zilach atd... ked je zvysok SVK prepity ako si to nazval tak Blava je jeden raj fetakov a to narusa zdrave myslenie atd... si hanba temeraf
K teme: Ozaj paradoxom je ze ako ho v ZA zboznuju, fakt vela pre mesto spravil ale zase na druhej strane je to cisty priklad politika-alkoholika-sedliaka. Fakt drsne su tie rasisticke reci a MY SLOVACI, no neda dopustit na hracicky z USA co tak oblubuje atd... A nedavny bussiness s Mr. AFRIKA a Mr. KOREA, co tak odmietol komentovat.... Rasista ale kde su love tam skoci aj keby... fakt lolo
Sorry ale tvoje argumenty su ako moje ked poviem ze aspon mne sa tu po sidlisku na vychode neje*u ludia so striekackami v zilach atd... ked je zvysok SVK prepity ako si to nazval tak Blava je jeden raj fetakov a to narusa zdrave myslenie atd... si hanba temeraf
K teme: Ozaj paradoxom je ze ako ho v ZA zboznuju, fakt vela pre mesto spravil ale zase na druhej strane je to cisty priklad politika-alkoholika-sedliaka. Fakt drsne su tie rasisticke reci a MY SLOVACI, no neda dopustit na hracicky z USA co tak oblubuje atd... A nedavny bussiness s Mr. AFRIKA a Mr. KOREA, co tak odmietol komentovat.... Rasista ale kde su love tam skoci aj keby... fakt lolo
-
krija
VIP
k martinovi sa nevyjadrým, ale v ostatnom súhlasím s dairom a ešte niečo pridám.
či urobil niečo pre žilinu ten ožran? nič
ak náhodou neviete ako to v žiline chodí, tak vám to načrtnem.
ožran má prsty v niekoľkých stavebných firmách, niečo postavý, o pol roka rozbije a potom to opravuje. po slovensky sa tomu hovorí TUNEL.
PS: biely maďar mu nie je dobrý, ale černochom a kórejčanom sa pchá medzi dvě půlky, tak že mu trčia len boty. asi nie je rasista
či urobil niečo pre žilinu ten ožran? nič
ak náhodou neviete ako to v žiline chodí, tak vám to načrtnem.
ožran má prsty v niekoľkých stavebných firmách, niečo postavý, o pol roka rozbije a potom to opravuje. po slovensky sa tomu hovorí TUNEL.
PS: biely maďar mu nie je dobrý, ale černochom a kórejčanom sa pchá medzi dvě půlky, tak že mu trčia len boty. asi nie je rasista
Martin44: Ja som z Ba ale nemozem s tebou v ziadnom pripade suhlasit. tvrdis ze vsade na slovensku sa chlasta. Vsak v ba sa chlasta najviac. Tu v Ba je proste uplne ina mentalita ludi ako bars inde na slovesku, tu je proste kazdy velky karierista a tak povedane aj sebec. Najviac sa tu droguje, v debilnej petrzalke po 11 tej nemozes vist ani von lebo ta nejaky trtkovia do*ebu. Inde na slovensku sa proste ludia inac chovaju su povedzme priatelskejsi. A urcite by prosperovali aj ine mesta ale do Ba sa vzdy najviac investovalo.