sundevil napísal:audiotrack, roko, RAON co tak zapojit kreativneho ducha a nieco nakreslit, co vy na to?
veľmi rád, ale bohužial vo photoshope (alebo v paint shope alebo v čom to uplink robí) nie som taký kapo ako on. zrejme budeme všetci radi keď to vytvorí uplink, bo on je kapacita na tieto veci a jeho výtvory sa mi (a určite aj iným) fakt páčia
cchem sa este spytat, ze ci enamte niekto galeriu vsetkych log, ktore kedy boli, bo rad by som si ich kukol..
alebo aspon ak nejake mate, tak ich sem prosim hodte...
cchem sa este spytat, ze ci enamte niekto galeriu vsetkych log, ktore kedy boli, bo rad by som si ich kukol..
alebo aspon ak nejake mate, tak ich sem prosim hodte...
to budu vsetko prekvapenia robia sa priebezne takze su len tie co boli + nejaky navrhy.
no a uplinka musim aj verejne pochvalit aby nepovedal ze som ho len na icq pochvalil a ze to nikto nevidel
tiez myslim ze je cool toto logo este by bol dobry napad menit logo podla rocnych obdobi a obcas v nejake vyznamne dni (den deti, vianoce, velka noc a tak) dat nejake specialne ale iba ak bude mat majster uplink cas
Vesper napísal:tiez myslim ze je cool toto logo este by bol dobry napad menit logo podla rocnych obdobi a obcas v nejake vyznamne dni (den deti, vianoce, velka noc a tak) dat nejake specialne ale iba ak bude mat majster uplink cas
ved sa meni bolo zimne [so snehom], jarne [to co tam bolo tak moc dlho] a uz je hotove aj letne [bude az bude leto] a ak Boh da tak bude aj jesenne...
gwixt napísal:len dufam ze to tu nebude dlhsie ako den .. pride mi to trochu infantilne
Skoda.. si musim rychlo urobit screenshot.. Inak nebolo by zle menit loga k nejakym prilezitostiam.. ako to robi napr. Google.. Len asi ten cas nie je nazvys..