//t0m4s3: upraveny nazov temy, nabuduce sa ale necuduj ze ti tema zmizne pokial jej das podobny nazov
Zaciatocnik v PHP
Zaciatocnik v PHP
prosim vas o radu...chci se naucit programovat v PHP, ale nikde nemohu najit nejaky program ktery mi to umozni
nevite o nejakem?ktery mohu stahnout a hned do toho zkocit 
//t0m4s3: upraveny nazov temy, nabuduce sa ale necuduj ze ti tema zmizne pokial jej das podobny nazov
-
mastermind
VIP
1. precitaj si pravidla
2. php je skriptovaci jazyk beziaci na serveri. teda mas dve moznosti
a. zaragistrujes sa na najakom freehostingu a skripty tam budes pracne za kazdym uploadovat.... -blbost
b. stiahnes si nejaky webovy server a rozbehas na nom php. aby si to nemal tazke odporucim xampp. staci ti uz len notepad alebo nejaky poriadny php editor (php designer je freeware) a mozes zacat.
2. php je skriptovaci jazyk beziaci na serveri. teda mas dve moznosti
a. zaragistrujes sa na najakom freehostingu a skripty tam budes pracne za kazdym uploadovat.... -blbost
b. stiahnes si nejaky webovy server a rozbehas na nom php. aby si to nemal tazke odporucim xampp. staci ti uz len notepad alebo nejaky poriadny php editor (php designer je freeware) a mozes zacat.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Falcoxxx
Light Professional
no ja sa priklanam k 2 moznosti, a aby si nemal poblemy z nastavovanim a konfiguraciou weboveho servera, doporucil by som pouzit Easyphp. Je to freeware a mas tam hned server s php, mysql, phpmyadmin. Vsetko je to uz nakonfigurovane a bezi. Jedine co nastavis je akurat cesky jazyk. www.easyphp.org tu to stiahnes. Na pisanie kodu by som ti doporucoval PSPad. Napises v nom vsetko, mas tam nejake ukazky a kniznice. Je to cesky program a donca tiez freeware.
No php sa neda len tak lahko naucit pokusmy, ale s pomocou literatury alebo vysvetlenia. Ak poznas lamky, videl som tam ebook v ktorom je to celkom pekne vysvetlene. A tiez tu na fore je spusta odkazov na rozne stranky s tematikou php
No php sa neda len tak lahko naucit pokusmy, ale s pomocou literatury alebo vysvetlenia. Ak poznas lamky, videl som tam ebook v ktorom je to celkom pekne vysvetlene. A tiez tu na fore je spusta odkazov na rozne stranky s tematikou php
-
Smith
Medium Star
Ak sa chces naucit PHPcko odporucam ti toto
Kód: Vybrať všetko
http://www.builder.cz/serial1.html