Odpor14 napísal:kedysi som fajcil ale teraz uz nie bol som "donuteny" kamaratkou ale som jej strasne vdacny a som rad ze som prestal...proste spravila so mnou poriadok a nefajcim
,,,ovkej pani .. ja sa priznavam ze fajcim ... ale len ked sa mam dobre ..... a fajcim yasadne camelky a ked niesu , tak veymem cerveneho cowboya // malbace // ...
Skur**** cigarety !!! ... Je to humus na ENTU !!! ... Nikdy som nefajčil, nefajčim, a ani nebudem (a to ani ko**** ) ... priznam sa NIKDY som to neskušal a ani v blizkej a ani v vzdialenej budúcnosti neplanujem !!! ... ako som už písal je to HUMUS !!! ... odomňa všetko ...
miki690 napísal:Omg a to ti akoze rodicia zacvakaju ? ... si si skusal spocitak kolko penazi v podstate prefajcis ? ved to sa da pocitat na tisice ... (teda aj nefajcis nejake to smetie co predavaju ukrajinci niekde na autobuske )
No co maju robit, a fajcim lahke marlborky, to su tiez neni najlacnejsie cigarety ...
prosex napísal:ako je mozne ze ja som nikdy nemal ziadne haluze z Mal som to vela krat ale nikdy nic. Kazdy vravel ze aka je to kvalitka a podobne veci a mne nikdy neprirastali nohy k zemi ani ziadne podobne haluze.
Jasne... netlacis dostatocne alebo mas zlu techniku.... alebo nemate kvalitky a kamosi sa len robia ze su zhaluzeni.. takych debilov poznam
Reli.c napísal:Skur**** cigarety !!! ... Je to humus na ENTU !!! ... Nikdy som nefajčil, nefajčim, a ani nebudem (a to ani ko**** ) ... priznam sa NIKDY som to neskušal a ani v blizkej a ani v vzdialenej budúcnosti neplanujem !!! ... ako som už písal je to HUMUS !!! ... odomňa všetko ...
podlamna to v buducnosti vyskusas a bude ti tak zle ze sa presvedcis ze si mal pravdu ako u mna
osobne v tom nevidim ziadne pozitiva, vlastne ked som nervozny, nefajcim, nepijem, nehryzem nechty .. ale zato pred skuskou chytim vzdy sra*ku a nevopcham do seba ani jeden rozok. Tak neviem co som vyhral - ale kazdopadne nie rakovinu
cigarety, moja opravdova laska ... myslel som ze si bez nich nedokazem predstavit zivot, ale teraz ked uz uspesne naky cas nefajcim, tak dufam, ze sme sa rozisli na dobro ... mimochodom, vyfajcil som za den aj 3 krabicky !!!!!! ale to bolo velmi sviatocne ... bezne som si ale zapalil 3 cigarety za sebou a v strese aj 5 ... a to tak kazdu pol hodinu ... skor hodinu, ale aj tak ... som bol brutalny fajciar !
neznašam cigarety som na ne doslova alergicky skošal som fajčit asi ked som mal 8 rokou a od vtedy mi to vobec nechuti podla mna to neni na nič dobre len to niči zdravie a ešte su za to zbytočne vyhodene dost velke prachy ak niekto fajči v kuse ja to nemožem ani citit ale to je moj nazor