spesko napísal:a tie filmy budu na dvd alebo na kazetach??? ze keby som vedel ta daco pozhanam...
predpokladam, ze na kazetach, lebo dvd davaju do autobusov az teraz a vy zrejme pojdete nejakou karosou
Urcite zober karty a nejake 50 halierniky a mozte hrat poker ako so zetonmi. My sme tak premarnili kazdu prestavku na strednej v tretom rocniku
Napadlo mi aby si zobral hru ako Investor alebo Dostihy, ale na to treba vela miesta a hlavne by sa autobus nesmel hybat...
pripadne si zober nejaku knihu.
spesko napísal:z vina mi je dost zle... ked tak dajaku fajnu palenocku... ale nie velmi silnu... taky tatransky caj napr ale nie fernet citrus by bodol...
ty vies co je vobec tatransky caj? pil si to uz niekedy...? ked vravis ze nie moc silnu - tatran ma 52%...
[quote="kinjeril"]fak jú - dobrý den
sak maj kak - ako sa darí?
jór madr is bič - rád vás vidím
sak maj bóls - hľadám WC
to bol asi najlepsi hlod aky som pocul
romero napísal:zober si len dake eura aby si si mohol ked budete stat kupit dake to vinko a neboj sa budes spat potom jak babetko . ver mi
Absolvoval som trasu do Grecka cez Srbsko a Bulharsko. Vzdy sme stali tak, ze sa nic moc nedalo kupit, vzdy len pri nejakej kukrici kde sa dalo max. vycurat. Cesta trvala tusim 29 hodin. Odvtedy radsej letecky.
a kolko stoji taka cesta autobusom len tak pre porovnanie s leteckou dopravou pretoze nemam ani paru o tom pretoze zatial som skusil len lietadlo... myslim ze je to brutal cestovat taku dlhu dobu ved by ma drblo od nudy v buse.
ani si nechcem predstavit taku dlhu cestu... ja nedokazem sediet na zadku viac ako hodinu asi by som tam v ulicke klikoval, drepoval, skakal ale sediet by som nevydrzal alebo by som sa opil, pripadne nadopoval tabletkami na spanie ... Najviac som vydrzal 7 hodinovu cestu busom ale to som vyskusal vsetky mozne aj nemozne polohy a rit som mal stale strpnutu a kazdych 15 minut som behal za soferom nech zastavi
Ja som išiel pred dvoma rokmi na jeden severny ostrov grecka. Cesta trvala neak 24 hodin. Cesta busom a lodou sme prišli na druhy den. Išli sme turistickou triedou. Cestov tam som išiel spať k neakym schodom a potom ked som sa zobudil nevedel som kde som.
nastupil by som, nudil 24h non stop, a tie 3h by som sa snazil spat.
Hoci ked som isiel do ciech, tak bol totalne blby sofer a isli sme z LC do pardubic 17h
mali sme chuť ho vyhodiť zajazdy von