<-- tento avatar?? Mno kedze mam rad simpsonovcov a skateboarding, o ktorom mam aj web, tak to bolo idealne riesenie.. pouzivam ho na vsetkych forach, kde sa podporuje avatar..
ja ani neviem bolo ich tam tolko vahal som nad takym strarym dedkom ciernym
ale potom som si dal toto ..z toho avataru to vezera ako keby som bol nejaky PAKO..... lebo ...co ja vem mne to tak pripada.
ONdr3j napísal:nie som si isty ale avatar je ten obrazok pod nickom?
ak je to to tak jednoducho, simpsonovcov mam rad a hlavne Houmra, trocha sa podobame (len som nieco chudci a nieco mudrejsi )
ee, prave naopak
Inač ani neviem prečo mam kennyho
SP som pozerával a padol mi do oka. Chcel som si spravit daky vlastný, ale som trocha lenivý
to Aryan Angel: ale hlavne dobra babenka
audiotrack napísal:no neviem, ale mne sa zdá že každý avatar je tu použitý iba raz..
Na lamkach su prenesene avatary odtialto a moje starsie avatary tam ma asi desat ludi pri mene... A netyka sa to len mna. Ale je to jedno v podstate ... To ja len tak...
kedze som xcel v avatare nejakeho devila tak som si tu v galerii nasiel tento avatar, ktory som pouzival
avsak potom ho tu zacal ktosi tiez pouzivat tak som ho zmenil na tento
a tento pouzivam vsade
edit: audiotrack: opakovali sa tu obrazky, dokonca boli topics kde sa rozoberalo kto komu ukradol avatar
audiotrack napísal:no neviem, ale mne sa zdá že každý avatar je tu použitý iba raz..
minule som bol na lamkach a vydel som tam jeden prispevok od tipka co mal rovnaky avatar ako ja pozeram ze kedy som to pisal az potom som zistil ze to nesom ja
audiotrack napísal:ale tu na hojkovi som ešte nevidel opakovať avatary..
//edit: sundevil > aspoň svoj som nikomu nevidel
No mojho Barneyho ma Scorpi
Ja som si ho dal preto, lebo milujem simpsonovcov a Barney je podla mna malo uznavany na to aka je to osobnost. Bol profesionalnym spevakom, prestal pit a spravil si kurz na vrtulnik