Neviem. Nad tym som este ani nerozmyslal lebo na vyberanie mien mam este casu. (aspon dufam) ale urcite by som im nedal take mena ake dala jedna profka svojim detom - Christofer a Jenifer.
Dcere by som dala saša a synovy filip.... take "exoticke" mena ako napr. sofia, take neznasam... nepaci sa mi aj ked davaju slovaci detom angl./amer. mena napr ako kevin a tak.... moj nazor
Chlapčisko u mna by mohol byt Jakub alebo Samo--slovak power, a dievča chce mat priatelka Idku, tak asi tak, ona chcela pre chlapca Patrik ako ja ale to ja moc nechcem. Inak FCK mena ako arnold, kevin, a apple? Ked si tak predstavim Jablčko ako mi beha po dome, no neviem skor ako prvoaprilový žart ale inak nie.
Za to ze sa dieta narodi na prije***.... Slovensku nemusi mat chuda slovenske meno. Podla mna su nase mena dost o nicom, nelubozvucne az smiesne. Samozrejme najkr su tie bez makcenov a dlznov..ved zijeme v svete informatiky tak nech sa nemusi trapit s tym ze mu aj tak vo svete skomolia meno.
YurY napísal:Za to ze sa dieta narodi na prije***.... Slovensku nemusi mat chuda slovenske meno. Podla mna su nase mena dost o nicom, nelubozvucne az smiesne. Samozrejme najkr su tie bez makcenov a dlznov..ved zijeme v svete informatiky tak nech sa nemusi trapit s tym ze mu aj tak vo svete skomolia meno.
Slovensko je krásna krajina, len prije**ný to tu riadia/ nehovorim že podme všetci volit ,jedni odídu, druhí prídu/, a to je na prdel, všakže Juraj. A že ti to vo svete skomolia? Tak nikam nechod alebo im to vysvetli poriadne aby si to zapamätali, nie?