jord napísal:No to bol podklad pre novu stranku pre jej slovenske zastupenie
ece lepsie, ked to uvidia, tak Ta mozno nechaju spravit aj ceske [prerobit] a mas viacej lowa. Lebo si myslim ze je nad cim rozmyslat, ked porovam povodne a to Tvoje...
XilleR napísal:....nic zlozite ale celkovy dojem je SUPER ..ak je to presne podla tutorialu, tak skladam klobuk pred tym, kto robil ten tut ....inac ked rbis nieco podla tutorialov, skus tam spravit nieco podla seba (iny brush a lebo iny pattern) proste nieco zo seba
Diky za pochvalu robil som podĺa tutorialu ale brushe a zakladny obrazok+farby som robil sám, aj iný paterna je oproti tutorialu. Tutorial som použil len ako návod nie ako predlohu
heeej LORD 3D, trochu sa krot s tymi podpismi, aj tak su vsetky rovnake, len inej farby...., ako mne napisali [quote = nejde o kvatitu ale o kvalitu] !!!
a ja to dodrzujem...!
jj same auta...nic ine nedokazes?...preto su podpisi onicom...spravis ich sice vela, pomyslis si aky si macher bo ich kazdy bude obdivovat, ale inac budu na jedno kopyto...a nic viac nebudes vediet spravit len podpisy...a ked uvazujes aspon o akej takej buducnosti grafika, nezaoberaj sa len podpismi, skusaj aj nieco ine...
Clemenza napísal:jj same auta...nic ine nedokazes?...preto su podpisi onicom...spravis ich sice vela, pomyslis si aky si macher bo ich kazdy bude obdivovat, ale inac budu na jedno kopyto...a nic viac nebudes vediet spravit len podpisy...a ked uvazujes aspon o akej takej buducnosti grafika, nezaoberaj sa len podpismi, skusaj aj nieco ine...
Ano presne tak skus aj elekritčky tam davat alebo buickyle nie len auta...