White Power Music
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Už sa mi sem nechce písať ale budem sa opakovať.Cela Wp navádza k vojne rás ak ak tu budu nazi tak stale budu bitky medzi rasamy lebo cigáni, čierny ,židia a šikmooký tu budú navždy s tým nič nenarobíte aj ked sami ste vačší hajzlíci než napr. cigáni ! Dnes si tak kráčam u nás v meste stojím pri novej stene zapálim si a za 5 minut dosiel kumne starý a začal mi nadávať že čo som to nakreslil na múr (samozrejme ze ja nie)! Na múre bolo "White Power" SKINHEADS + Hákový kríž !+Národný odpor" a už je to popisané po celom meste hocikde kde sa pozrem.Tak mi tu kur*a neicte vyprávať že hiphoperi ničia štát ! Podla vlastnej skúsenosti viem že ani 80% nacistov nemá vysokú školu a volaktorý ani strednú , v tvárach máte výraz ako keby ste tlačili na zachode a minule ked si idem tak skupinka nacistov a na čele bol čistý cigán v bombere a v trápnej kapsičke umbro ! ... A TAKYTO CHCU RIADIT STAT ? ! HANBA VAM !
Ja niesom nazi ale ja si o tej stranke myslim svoje. Myslis, ze nazi maju radi raperov alebo punkerov? (cize aj mna), tak si predstav, ze oni by spravyli rap monitor a bola by tam tvoja fotka, tvoje cislo. Pacilo by sa ti to?Digital napísal:jj maš pravdu ked tu budú primitívni hlupáci :
http://www.monitor.revolt.org/ Tak nič nedosiahneme to je fakt !
Už sa mi sem nechce písať ale budem sa opakovať.Cela Wp navádza k vojne rás ak ak tu budu nazi tak stale budu bitky medzi rasamy lebo cigáni, čierny ,židia a šikmooký tu budú navždy s tým nič nenarobíte aj ked sami ste vačší hajzlíci než napr. cigáni ! Dnes si tak kráčam u nás v meste stojím pri novej stene zapálim si a za 5 minut dosiel kumne starý a začal mi nadávať že čo som to nakreslil na múr (samozrejme ze ja nie)! Na múre bolo "White Power" SKINHEADS + Hákový kríž !+Národný odpor" a už je to popisané po celom meste hocikde kde sa pozrem.Tak mi tu kur*a neicte vyprávať že hiphoperi ničia štát ! Podla vlastnej skúsenosti viem že ani 80% nacistov nemá vysokú školu a volaktorý ani strednú , v tvárach máte výraz ako keby ste tlačili na zachode a minule ked si idem tak skupinka nacistov a na čele bol čistý cigán v bombere a v trápnej kapsičke umbro ! ... A TAKYTO CHCU RIADIT STAT ? ! HANBA VAM !
// Nechapem prečo mi to mažete !
//
Keby kazda sub-kultura nechala na pokoji tu druhu by to bolo OK.
K tym stenam to napisal "13 rocny neo-nacista", ktoy ani nevie co kresli
-
Digital
Guru
Sak nech spravia ! ale ten monitor je koli tomu aby vedeli komu sa vyhybať !sacek napísal:Ja niesom nazi ale ja si o tej stranke myslim svoje. Myslis, ze nazi maju radi raperov alebo punkerov? (cize aj mna), tak si predstav, ze oni by spravyli rap monitor a bola by tam tvoja fotka, tvoje cislo. Pacilo by sa ti to?
Pravda !Keby kazda sub-kultura nechala na pokoji tu druhu by to bolo OK.
-
tomexx
King
Neonacizmus je kvazi ideologia a rap je styl hudby...sacek napísal:Ja niesom nazi ale ja si o tej stranke myslim svoje. Myslis, ze nazi maju radi raperov alebo punkerov? (cize aj mna), tak si predstav, ze oni by spravyli rap monitor a bola by tam tvoja fotka, tvoje cislo. Pacilo by sa ti to?
//
Keby kazda sub-kultura nechala na pokoji tu druhu by to bolo OK.
Uz som tu pisal ze asi 70 percent z nich ani nevedia za co bojuju, tych co si vyzsie opisoval tak ti robia skinom len zle meno su to taky isty tupci ako repery a antifa. A nacizmus neni az tak rasisticka myslienka. Lebo ked si tak vezmes tak oni zabijali zidov. A povedz mi do ktorej rasi zaradis zida? Dnesny skinheadi co su tak je to len nejaky zdeformovany odvar nacizmu nenni do original nacizmus.Digital napísal:Sak to chcem dokazať že nacisti su vymlete mozgy ! neprekaža im že majú cigána v skupine ale hlavne že si hajluju kadetade
-
tomexx
King
Neviem no... Akoze napr. ja vazne obdivujem dobrych hudobnikov, spevakov alebo kapely. A je uplne jedno ci su to metalisti alebo nieco uplne ine. Ide o to, ze v kazdom style sa najdu dobri aj zli interpreti... Napr. taka Apocalyptica alebo Nightwish su podla mna uplne skvele skupiny, alebo aspon kedysi boli.. No napr. taky Korn a im podobnych ozaj nemusim.. A vsetko su to kvazi metalove kapely.. Takisto v hip-hopovej komunite sa najdu kvalitni aj menej kvalitni interpreti. Takisto aj komercni a nekomercni...Aryan Angel napísal:boa no toto.....
digital p1coval do techna niekde a atrey do metalu![]()
hiphoperi som myslel ako ludia co pocuvaju hiphop
Ibaze whitepower aka "biela sila" nie je hudobny styl. Je nieco medzi ideologiou, fanatizovanim a nevrazivostou. A o to ide.