Ja som narozdiel od vacsiny zvedavy, co bude dalej. Ale rad by som, keby to malo len tri serie Neda sa to natahovat do nekonecna, ale tentokrat to zase slusne preplietli.
Konecne som sa vcera k tomu dostal. Vobec si nemyslim, ze to bolo trapne a natahovane. Zaver bol presne taky aky som viac menej ocakaval. 1 seria tiez nic nevyriesila a oproti druhej sa len rozbiehala.
Treba nieco nechat pre tretiu sadu.
na tak zaver akoze fakt ze LOL ... inak kedy bude next seria a kolko bude mat casti ?
mohla by mat len 12 nech to nenatahuju... lebo uz je to fakt dlho furt cakat a stiahnut a same oletacky okolo toho.
R1k1nko napísal:na tak zaver akoze fakt ze LOL ... inak kedy bude next seria a kolko bude mat casti ?
mohla by mat len 12 nech to nenatahuju... lebo uz je to fakt dlho furt cakat a stiahnut a same oletacky okolo toho.
October4 - Ep 1 October11 - Ep 2 October18 - Ep 3 October25 - Ep 4
November1 - Ep 5 November8 - Ep 6 November15 - Ep 7
(Zimná prestávka)
February7 - Ep 8 February14 - Ep 9 February21 - Ep 10 February28 - Ep 11
March7 - Ep 12 March14 - Ep 13 March21 - Ep 14 March28 - Ep 15
April4 - Ep 16 April11 - Ep 17 April18 - Ep 18 April25 - Ep 19
May2 - Ep 20 May9 - Ep 21 May16 - Ep 22 May23 - Ep 23
canopus: Ten datum je oficialna sprava vydana len nedavno, datum, ktory napisal lama2d ma uz priblizne tyzden a kolovalo to na nete, tiez som videl tie datumy.
samy hoax ludia, toto sa robi normalne.
zbytocne tu budeme o tom debatovat, predstavitel sayida tvrdi, ze 3-4 max., tak si vyberte.
vyhlasenia tvorcov serialu toto tvrdenie spochybnuju, proste sami nevedia kolko ich bude. ja by som veril skor tomu poslednemu ...