presne tak....mousek napísal:Mne je slota v pohode narodniar takze ho budem volit.
Jan Slota
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Martinova tema o BA vs dedinach pokracuje tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=51414
v krčme sa obyčajne chodi chlastať
v krčme sa obyčajne chodi chlastať a nic ine tam ja nechodim robit
a tocit opiteho v krcme je ubohe chore a trapne
to je ako tocit v parlamente zasadnutie a potom to ukazovat
nic zle na tom nevidim ze si niekto vypije v krcme
jojka? to je ta vychodnarska tretotriedna tv?
tak to ma potom ani neprekvapuje
Re: v krčme sa obyčajne chodi chlastať
ano suhlasim,...opiteho tocia a potom vystavuju....a k tomu tam este poslu cloveka ktori ho provokuje...to je choreBlekota napísal:v krčme sa obyčajne chodi chlastať a nic ine tam ja nechodim robit
co je na tom chore? Je to politik a podla toho sa ma spravat, clovek ktory zastupuje obcanov a ktory by mal ist prikladom. Lenze co je on? Obycajny hajzel ozraty ktory v politike nema co robit! Ok ist do baru a vypit si ale nie hulakat "kur.y madarske" to je trochu moc nemyslis?Odpor14 napísal:ano suhlasim,...opiteho tocia a potom vystavuju....a k tomu tam este poslu cloveka ktori ho provokuje...to je chore
no pozri 1.siel do krcmy aby nieco vypil (co sa tam da ine robit? 2.bol tam clovek ktori ho zacal provokovat ked Slota bol opity.3 keby ho nezacal provokovat Slota by bol ticho...myslis ze by sam pre seba zcal vykrikovat ze ku*vy madarske atd? tomu neverim..prosex napísal:co je na tom chore? Je to politik a podla toho sa ma spravat, clovek ktory zastupuje obcanov a ktory by mal ist prikladom. Lenze co je on? Obycajny hajzel ozraty ktory v politike nema co robit! Ok ist do baru a vypit si ale nie hulakat "kur.y madarske" to je trochu moc nemyslis?
co je chore? ze oni ho sli provokovat a potom to davaju do Tv ale to ze niektory politici chodia na aute opity a odmitnu fukat to daju raz do Tv a zabudne sa nato ale slotu stale opakuju a stale to pripomynaju...to je chore
ak som spravne videl tak najprv bol pri jednom stole, potom bol zrazu pri inom, potom sa zase rozraval (lepsie povedane viedol monolog) s niekym inym koho ani nepoznal. Toto je obraz politika? Videl si niekedy ineho politika tak casto ozrateho ako Slotu? Nie lebo napriek tomu ze su to hajzlici (cest vynimkam) sa vedia aspon spravat. A Slota je presny obraz dedinskeho ozrana ako spominal Martin44!Odpor14 napísal:no pozri 1.siel do krcmy aby nieco vypil (co sa tam da ine robit? 2.bol tam clovek ktori ho zacal provokovat ked Slota bol opity.3 keby ho nezacal provokovat Slota by bol ticho...myslis ze by sam pre seba zcal vykrikovat ze ku*vy madarske atd? tomu neverim..![]()
co je chore? ze oni ho sli provokovat a potom to davaju do Tv ale to ze niektory politici chodia na aute opity a odmitnu fukat to daju raz do Tv a zabudne sa nato ale slotu stale opakuju a stale to pripomynaju...to je chore
ved ale na zaciatku ked pije z toho poharika to je ukazane ze pil (aby dokazali asi) ...vies mi povedat ako sa da rozpravat ked pijes z pohara ako on? oni ukazovali ako pil na zaciatku a dali tam zvuk co uz rozpraval vonku...neviem ci si pochopil ale snad ano..prosex napísal:ak som spravne videl tak najprv bol pri jednom stole, potom bol zrazu pri inom, potom sa zase rozraval (lepsie povedane viedol monolog) s niekym inym koho ani nepoznal. Toto je obraz politika? Videl si niekedy ineho politika tak casto ozrateho ako Slotu? Nie lebo napriek tomu ze su to hajzlici (cest vynimkam) sa vedia aspon spravat. A Slota je presny obraz dedinskeho ozrana ako spominal Martin44!
-
Martin44
Professional
Mno ale ide o to ze POLITIK MA MAT svoju uroven teraz nejde kto koho vyprovokoval.Chapes? Ved Politik snad sa aj reprezentuje v zahranici a keby naaahodou vyhrali volby tak by sa to roznieslo po celej europe a o to ide...Odpor14 napísal:no pozri 1.siel do krcmy aby nieco vypil (co sa tam da ine robit? 2.bol tam clovek ktori ho zacal provokovat ked Slota bol opity.3 keby ho nezacal provokovat Slota by bol ticho...myslis ze by sam pre seba zcal vykrikovat ze ku*vy madarske atd? tomu neverim..![]()
Volte si aj pannu mariu ale treba pouvazovat nad tym co to bude mat dopad na Slovensko.
-
vendo
Guru
-
POiNTER
Medium Star
Milujem porovnania v style...nie je to zle, pretoze je aj horsie...resp. vyberte si mensie zlo. Osobne proti tomu nic nemam, ze si niekto vypije...ale nech si to aspon neospravedlnuje, takymito prirovnaniami.vendo napísal:ako som niekde cital:
Niekto KRADNE
Niekto KLAME
Niekto PIJE
mozete si vybrat ja si vyberam tretiu moznost -najviac sa hodi na mna-
-
vendo
Guru
a co potom ospravedlni tych co nam to tu rozkradli?? tych co nam zarucovali 2nasobne platy??POiNTER napísal:Milujem porovnania v style...nie je to zle, pretoze je aj horsie...resp. vyberte si mensie zlo. Osobne proti tomu nic nemam, ze si niekto vypije...ale nech si to aspon neospravedlnuje, takymito prirovnaniami.
nebudte smiesni ved slotu takto naschval sleduju aby ho mohli "zosmiesnit" co sa im aj dari ale naopak niekto iny spravi nieco a zahadne sa to snazia vsetci "ututlat" len aby sa to niekto nadozvedel
-
vendo
Guru
POiNTER napísal:A co by ich akoze malo ospravedlnovat?...nic
-
POiNTER
Medium Star
Ukaz mi kde na neho ja kydam? Mne sa na nom nepaci len to, ze obhajuje alkohol, takym sposobom akym to robi... keby bol chlap tak povie: Ano alkohol je droga, ktoru ja mam velmi rad a mam v <>, kto si co mysli (alebo nieco podobne)... a nemal by som proti nemu nic. Ale on zadrie ze aj kristus pil vino...vendo napísal:![]()
haha tak potom preco tu kydate na Slotu?? si zalozte 150 topikov o kazdom jednom poslancovi a mozete kydat na kazdeho proste sa mi nepaci, ze vacsinou na Slotu kyda kazdy stale, a na inych a horsich sa zabuda az moc skoro
proste im to prejde ale do Slotu sa rype este 10mesiacov "po tom"
A ked chces, kludne zaloz 150 tem aj s ostatnymi poslancami
Uroven ale on ma uroven no bol opity kedze bol v krcme ...a on vlastne vyjadril svoj nazor a kedze bol dost opity tak pouzil aj tie "krajsie" slova...Martin44 napísal:Mno ale ide o to ze POLITIK MA MAT svoju uroven teraz nejde kto koho vyprovokoval.Chapes? Ved Politik snad sa aj reprezentuje v zahranici a keby naaahodou vyhrali volby tak by sa to roznieslo po celej europe a o to ide...
Volte si aj pannu mariu ale treba pouvazovat nad tym co to bude mat dopad na Slovensko.
a suhlasim s HOJKOM o tych ostatnych politikoch ...ved minule bolo v Tv ci ode ze nejaky bol opity za volantom a odmietol fukat a myslis ze keby vyhral volby neslo by to do sveta ako si pisal o Slotovi??
Precitajte si to v pohode clanok...
Slota ma pravdu 
Kód: Vybrať všetko
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/slota-odstupi-z-funkcie-predsedu-sns-ak-bude-smk-sucastou-buducej-vlady