Digital napísal:Skrachovanec ??? By si ta celeho kupil keby chcel ... Ale teba by si nikto nekupil ani za 5 korun
dik ale mna si nikto ani kupovat nemoze... niesom na predaj narozdiel od teba... a tym skrachovancom som nemyslel jeho peniaze (na ktore mu mimochodom pekne zvyysky se*em) ale rozum... je to obycajna nula
Digital napísal:No tak sa vypracuj jak on a dam ti 5000000 Sk osobne
Ehm no tak na to stačí nejaká riadna spoločnosť ktorá ti dá riadne promo napíše texty a urobí z teba hviezdu...Naozaj neverím že by niekto ako on sa vypracoval čo i len do miestneho rádia...
M142 napísal:Ehm no tak na to stačí nejaká riadna spoločnosť ktorá ti dá riadne promo napíše texty a urobí z teba hviezdu...Naozaj neverím že by niekto ako on sa vypracoval čo i len do miestneho rádia...
No tak sa tak vypracuj sak chceš byť bohatí nie ? ukáž nám ake je to lahkeé LoL
M142 napísal:No neviem neviem pár jednoduchých rýmovačiek o tom aký som bohatý by som zbúchal za pár sekund...No teda on asi tie texty nepíše...
Skus zbuchat take texty.. Mimochodom, oni vacsinou na zaciatku nemaju za sebou ziadnu spolocnost, ako to ty tvrdis. Vyrastaju tvrdo, v tvrdych podmienkach (zbran v skole, kazdodenne bitky, vrazdy atd.) a vela z nich vidi vychodisko vo dvoch veciach:
- rap
- basketbal
Ked sa rozhodnu pre nieco z toho, tak za tym idu tvrdo. Toto su slova jedneho chalana, kt. poznam osobne a vyrastol v Bronxe. A takisto to potvrdili mojim byvalym spoluziakom, kt. boli v USA.
p4ra napísal:Skus zbuchat take texty.. Mimochodom, oni vacsinou na zaciatku nemaju za sebou ziadnu spolocnost, ako to ty tvrdis. Vyrastaju tvrdo, v tvrdych podmienkach (zbran v skole, kazdodenne bitky, vrazdy atd.) a vela z nich vidi vychodisko vo dvoch veciach:
- rap
- basketbal
Ked sa rozhodnu pre nieco z toho, tak za tym idu tvrdo. Toto su slova jedneho chalana, kt. poznam osobne a vyrastol v Bronxe. A takisto to potvrdili mojim byvalym spoluziakom, kt. boli v USA.
no ved hej ale mali by si uvedomit ze nie vsetci mozu byt hviezdy a ze sa treba skusit zivit aj poctivou robotou nie len tymi ich kecmi o tom aky je zivot kruty atd... tym nemyslim ze by nemali byt ziadny raperi ale kazdy predsa nemoze mat uspech... rozhodovat by hadam mala kvalita nie?
Vesper napísal:no ved hej ale mali by si uvedomit ze nie vsetci mozu byt hviezdy a ze sa treba skusit zivit aj poctivou robotou nie len tymi ich kecmi o tom aky je zivot kruty atd... tym nemyslim ze by nemali byt ziadny raperi ale kazdy predsa nemoze mat uspech... rozhodovat by hadam mala kvalita nie?
Jasne, ze by mala rozhodovat kvalita. Ale, ked uz su raz slavni, su v TV, robia alba, klipy, koncerty, tak sa asi slavnymi stali.
fizz napísal:Autor tejto temy ma 12 rokov? A kto je naj zo Spice Girls? G-Unit nestoji za nic a nehovorim to len preto ze uplne neznasam hip hop. Ale naj je asi 50cent, pretoze to, ze sa tvari ako uplne vymlety vyhadzovac a dava pesnicky typu Candy shop a window shopper mu prinasa peniaze...a asi nie malo. Okrem toho, je aj pre mna ako ignoranta hip hopu znamym pojmom. Cize on je naj, ale nie NAJtalentovanejsi ale NAJlepsi obchodnik.
50 meeeeet 50 he's the fakest thug you ever seen
Curtis... Curtis Jackson
How Come he can never ever be seen
Once I got you imma give you my
My my 4 4 4 4
My my 4 4 4 4
My my 4 4 4 4
Imma give it to ya baby nice and slow
Pocul som zaznam fiftiho no to je hroza sak tipek neznie ani z 30 percent ako na cd okrem toho je to celkom ppc klise rapujuci gangsta to je horsie sna ako skriekajuci black metalista old school HH mi rezal viac