sadni si vedla nejakej peknej baby a ver mi : budes mat vela fyzickeho kontaktu.. Ja osobne by som asi bez mp3 playera neprezil--- kvoli tomu som sa vyje****al na cestu do talianska som ho mal v oprave
no a co ked som ja nepohladny skaredy tlusty smradlavy ch*j???
ale ne... vsetky baby maju dvojicu (druhu babu) ta ked, tak si sadnem dakde pred nich abo za nich...
dobre chlapci dik dali ste mi par napadov par rad a tak.... mate to u mna... v stredu v noci idem cize vo stvrtok rano o 02:00 tak potom mozu modi zavriet tuto temu... dik a keby ste este nieco chceli poradit, tak napiste... cawte a este raz dakujem...
Ja som počítal stĺpiky pri ceste, keď som išiel do Tal., Chor.
Problém je v tom, že pri takom 300-stom stĺpiku(u každého je to individuálne) oči prestávajú počúvať. Zaostriť je ten najmenší problém.
spal, grcal, spal, grcal,........................................................................
.........................................................................................................
..................................................................spal, grcal a tak dookola až by som dorazil do toho Grécka.
ja som casto dlho cestovavala a cas som si kratila rozhovormi s druhymi, pocuvanim hudby,... teraz by som si zobrala so sebou mp3 - OD applu aj s videom; zmesti sa mi tam 5 filmov al. moj notebook, PowerBook G4, bez kt. uz nespravim ani krok
nemusim sa obmedzovat na vkus ostatnych, co sleduju filmy, kt.mam uz za sebou