VASE TESTY ANTIVIRUSOV...

Informácie o software, ankety...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

mastermind napísal:[OT]ty este nevies vysledky? :) ja ich uz davno viem [/OT]
jasne:) mam celkom prehlad, cakam na subjekt. nazor tu testera povyse :D
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

dair napísal:jasne:) mam celkom prehlad, cakam na subjekt. nazor tu testera povyse :D
diky konecne sa normalne bavime spolu. Aktualne este testujem Dr. Weba. Najkratsi test bol avg a g-data. Oboje velka nespokojnost len pri zacinani tak som dalej netestoval. u g-data to ani nebolo mozno. OBROVSKA nespokojnost so stabilitou, uplne zblbol os.. A odinstalovat siel na 10ty pokus, nedokazal sam seba vypnut a manualne nesiel.. Hruza.. Ale detekcia tak na urovni avastu(avast som este netestoval len si myslim podla predch. skus). Chystam sa nan a potom na Kaspersky. Neskor este uvidim. Nemam na to moc casu a dr.weba som este nedokoncil cakam na istu situaciu ako si poradi :)
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zhrnutie Dr. Weba: pred aktivaciou/pridanim do virusovej databazy to je dobre, potom uz to ide dolu vodou. 7/10
Presiel som na test avastu. Zatial NAJLEPSIE co som testoval. Predbezne 10/10
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Avast: vyborny antivirus, nasiel viac ako NOD32. Pred aj po infikovani si vie pomoct. Cena... Proste free je az moc lacne na to aky je :) Zaviedol by som 250sk "polopovinny" prispevok za registraciu :)
Kaspersky 2006: dlha, precizna detekcia, odhalil najhlbsie skryte virusy, o 600% viac skodlivych/hackerskych utulit viac ako nod32,avast,dr.web. Zato vsak nema body.. Boli to neskodne programy ako Cain&Abel, PAssword recovery, "Odkryvace hviezdiciek z policok"atd.
mano82
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mano82 »

Pufo Callo napísal:Avast: vyborny antivirus, nasiel viac ako NOD32. Pred aj po infikovani si vie pomoct. Cena... Proste free je az moc lacne na to aky je :) Zaviedol by som 250sk "polopovinny" prispevok za registraciu :)
Kaspersky 2006: dlha, precizna detekcia, odhalil najhlbsie skryte virusy, o 600% viac skodlivych/hackerskych utulit viac ako nod32,avast,dr.web. Zato vsak nema body.. Boli to neskodne programy ako Cain&Abel, PAssword recovery, "Odkryvace hviezdiciek z policok"atd.
Som rad ze si upustil od svojej tvrdohlavosti. ......neskodne ako neskodne....pre niekoho ano, pre niekoho nie.
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dnes ukoncim test Kasperskeho, takze navrhujte dalsich kandidatov. Este dvoch. Potom uz mam dost :D Zatial vedie Kaspersky a Avast, vdaka tomu ze avast vo verzii home je free, tak to je naozaj vyrovnany suboj :)
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:Este ak by si mohol tak aj McAfee-cko ak sa bude dat.
KEEP UP THE GOOD WORK :wink:
pokusim sa. Uz sa na tom pracuje, este nerucim ale uvidime :)
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

McAfee: ziadne pokrocile moznosti nastavenia, detekcia lepsi priemer. Dockal som sa 4 BSOD... Neodporucam.

BTW MAME TU NEW VYSLEDOK OD AV-COMPARATIVES. http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... 006_05.php samozrejme, vyhral nod :D Dalsi AV navrhnuty na otestovanie? Uvazujem o pande.
Zatial som dospel k vysledku(od naj):
1. Kaspersky
2. Dr. Web
3. NOD32;Panda Titanium/Platinum 2006
4. Avast
5. McAfee
6. AVG
Nehodnoteny-G Data
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Pufo Callo napísal:McAfee: ziadne pokrocile moznosti nastavenia, detekcia lepsi priemer. Dockal som sa 4 BSOD... Neodporucam.

BTW MAME TU NEW VYSLEDOK OD AV-COMPARATIVES. http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... 006_05.php samozrejme, vyhral nod :D Dalsi AV navrhnuty na otestovanie? Uvazujem o pande.
Zatial som dospel k vysledku(od naj):
1. Kaspersky
2. Dr. Web
3. Avast
4. NOD32
5. McAfee
6. AVG
Nehodnoteny-G Data
az sa mi normalne nechce verit co tu od teba citam. Za taky nazor som bol v minulosti stavany pred sibenicu, lyncovany, inkvizicia po mne sla viac nez FBI s KGB dokopy... :wink:
:D
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dair napísal:az sa mi normalne nechce verit co tu od teba citam. Za taky nazor som bol v minulosti stavany pred sibenicu, lyncovany, inkvizicia po mne sla viac nez FBI s KGB dokopy... :wink:
:D
to som nepochopil :(
Panda ukoncena. Detekcia tak na urovni nodu,+trojany a spyware chytil viac. Heuristika zase slabsia. Titanium verzia ma velmi slabe moznosti nastavenia. Takze ho davam na rovnaku priecku ako som dal NODa. Co teraz? :oops:
ADD: Mala zmena poradia, vid hore. Este sa to moze zmenit stale , mam novy balast :)
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Norton Antivirus 2006:
fuha.. ako zacat.. sklamanie.. velke.. Hned po instalacii a restarte ked sa antivirus normalne tvaril ze funguje, dal som aktualizovat. Medzittym(stale nic nepisal ze by nebolo nieco ok) som zasiel do zlozky s virusmi a pootvaral VSETKY. Ja ze to blokoval.. Ale nic.. Po aktualizacii zacal liecit... Nasiel toho malo. Priecky sa urcite premiestnia a tento antivirus dopadne dost zle :!:
samozrjeme, virusy boli v databaze uz pred aktualizaciou ale zlyhala rezidentna ochrana
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

moja definitivne hodnotenie:
1. Kaspersky
2. Dr. Web,NOD32
3. Panda Titanium/Platinum 2006
4. Avast
5. McAfee
6. AVG
7. Norton antivirus-za normalnych okolnosti by mu patrila 3. alebo 4. priecka, ale taketo chyby, ze vypadne rezidentna ochrana a nic to neoznami NEODPUSTAM u takehoto produktu
Nehodnoteny-G Data-nedostatok testov.
Prehodnoteny bude este dnes avast ,avg g-data a koncim :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

len sa opytam, testoval si pandu titanium alebo platinum. lebo vobec nerouzmiem ako ich mozes dat na jednu uroven. titanium je taka hracicka pre ludi co len chcu mat dobry pocit z toho ze nieco maju :)
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:len sa opytam, testoval si pandu titanium alebo platinum. lebo vobec nerouzmiem ako ich mozes dat na jednu uroven. titanium je taka hracicka pre ludi co len chcu mat dobry pocit z toho ze nieco maju :)
testoval som obidve. a tu islo o detekciu virusov a ostatnej havede a tu mali obe rovnake.. inak suhlasim titanium nedava takmer ziadne moznosti..
funny102
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa funny102 »

NOD 32
HDD-500GB
Dlžka-2MIN
Test- Standart
CPU-AMD Athlon64 X2 4600+ DUALCORE BOX Socket AM2
RAM 2x1024
duf
Novice
Novice

NOD

Príspevok od používateľa duf »

1. NOD32
2. 1,2 TB, PD2 6400
3. 0 sek.

Nikdy som kontrolu diskov nespúšťal. Ak antivír nič do kompu nepustí .... nie je čo riešiť.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

NOD32
320GB
Test - Full
asi hodinu a pol :D a nic nenasiel :lol: teda take nieco co by som chcel zmazat
Napísať odpoveď