Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA
Takze ano aj podla mna je pravda ze v USA vladnu zidia..je ich vela a vladnu co by nemali....cice je ich vela ale USA nieje ich vlastny stat (no ak to pojde tak dalej o chvilku bude)
Ludia v teme spominaju rasizmus tak sa znova vyjadrim... neviem ci pametata pred cca 2-3 rokmi hralo Anglicko na Slovensku futbal a ked sa dotkol Anglican lopty (cernoch) z hladiska sa ozval piskot divakov a oznacily nas teda Slovakov za rasistov...len sa kuknite kde vsade vo svete ked hra nejaky klud futbal a piskaju na cernocha nic sa nedeje je tam piskot a nic ...ale na nas povedai ze sme rasisti...
p4ra--Paci sa ti na Slovensku? aj mne...nepaci sa ti nenavist k ciganom?madarom? priznam sa nenavidim ich....vies preco? preto lebo cigani su kocovny kmen a pochadzaju z Indie prisli na Slovensko a ked tu boli komunisti dali ciganom bity,domy prisiel prevrat cigani tie byty znicily (do pece na kurenie davali podlahu drevenu) a teraz ziaaju nove byty od statu...je to normalne? dali mu byt a on si ho znici a chce dalsi....aj v Tv to bolo a sa pytali cigana ze kolko mal ten byt ked chce iny a povedal "prosim pekne uz 7 rokov" kolko ty byvas v dome ,byte svojom? ja 8 rokov skoro 9 mam ziadat od statu novy? a byvam v dome a nedali mi ho ale museli sme ho postavit....on za 7 rokov rozbije byt a pyta iny...to sa ti paci? mne nie a to je najvacsi dovod preco nemam rad ciganov.....a to je ten rasizmus? ktory sa ti na SVK nepaci? podla mna je to nieco ine.......
a madari? preco zas ich nemame v laske? preco asi? minuly rok som bol v lucenci a siel som do krcmy prisle som k pultu prisla ku mne krcmarka a povedala mi "tesik" Lucenec je na Slovensku nie? preco by som sa mal na Slovensku po madarsky rozpravat? viem ze je to "blizko" pri madarsku ale aj tak je to slovensko a preco na Slovensku by sme mali po madarsky rozpravat?hm?
a este k tym ciganom....dobre tak ked chcu byt na Slovensku nech sa spravaju ako normalny ludia a nie tak ako sa spravaju...
Ludia v teme spominaju rasizmus tak sa znova vyjadrim... neviem ci pametata pred cca 2-3 rokmi hralo Anglicko na Slovensku futbal a ked sa dotkol Anglican lopty (cernoch) z hladiska sa ozval piskot divakov a oznacily nas teda Slovakov za rasistov...len sa kuknite kde vsade vo svete ked hra nejaky klud futbal a piskaju na cernocha nic sa nedeje je tam piskot a nic ...ale na nas povedai ze sme rasisti...
p4ra--Paci sa ti na Slovensku? aj mne...nepaci sa ti nenavist k ciganom?madarom? priznam sa nenavidim ich....vies preco? preto lebo cigani su kocovny kmen a pochadzaju z Indie prisli na Slovensko a ked tu boli komunisti dali ciganom bity,domy prisiel prevrat cigani tie byty znicily (do pece na kurenie davali podlahu drevenu) a teraz ziaaju nove byty od statu...je to normalne? dali mu byt a on si ho znici a chce dalsi....aj v Tv to bolo a sa pytali cigana ze kolko mal ten byt ked chce iny a povedal "prosim pekne uz 7 rokov" kolko ty byvas v dome ,byte svojom? ja 8 rokov skoro 9 mam ziadat od statu novy? a byvam v dome a nedali mi ho ale museli sme ho postavit....on za 7 rokov rozbije byt a pyta iny...to sa ti paci? mne nie a to je najvacsi dovod preco nemam rad ciganov.....a to je ten rasizmus? ktory sa ti na SVK nepaci? podla mna je to nieco ine.......
a madari? preco zas ich nemame v laske? preco asi? minuly rok som bol v lucenci a siel som do krcmy prisle som k pultu prisla ku mne krcmarka a povedala mi "tesik" Lucenec je na Slovensku nie? preco by som sa mal na Slovensku po madarsky rozpravat? viem ze je to "blizko" pri madarsku ale aj tak je to slovensko a preco na Slovensku by sme mali po madarsky rozpravat?hm?
a este k tym ciganom....dobre tak ked chcu byt na Slovensku nech sa spravaju ako normalny ludia a nie tak ako sa spravaju...
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Je jasne ze USA nie je stat zidov, ale ked uz sme pri tom...koho by to mal byt vlastne stat?. Ked uz...tak povodny americania boli "indiani". Europania tam prisli a privlastnili si ho-cize aj keby tam vladol Ratafak plachta (pamata si este niekto tu postavicku z Kuka?Odpor14 napísal:Takze ano aj podla mna je pravda ze v USA vladnu zidia..je ich vela a vladnu co by nemali....cice je ich vela ale USA nieje ich vlastny stat (no ak to pojde tak dalej o chvilku bude)
suhlasim s Aryanom...Aryan Angel napísal:Bielych europanov ktory ho vybudovali POiNTER
POiNTER-A ked sme uz pritom ze povodny obyvatelia Indiani ano boli...a vydis co s nimy zidia narobily? zatvorily ich do rezervacii a bolo po probleme...zatvorily povodnych obyvatelov do rezervacii a velku cast pobily...tak aj tu vydno co robia zidia vo svete....
-
POiNTER
Medium Star
Aha...takze ked na Slovensko vpadnu madari...cele to tu prerobia a vybuduju novy stat...naucia vsetkych pouzivat madarcinu...a zlepsia zivotnu uroven "Slovenska"...tak k tomu zaujmes rovnaky postoj?..a budes spokojny?Aryan Angel napísal:Bielych europanov ktory ho vybudovali POiNTER
Tak to si mi objasnil...nevedel som ze tam bol az taky priliv zidov...a ze vlastne zidia pobili indianov...dakujem za objasnenieOdpor14 napísal:...ze povodny obyvatelia Indiani ano boli...a vydis co s nimy zidia narobily?....
nie to som nenapisal ze zidia vybily indianov ...ale asi to ze ako sa tam dostali....mali volnu cestu a vyuzily to a teraz tam uz aj ostanu...v USA sa tocia velke peniaze a to zidov vyhovujePOiNTER napísal:Tak to si mi objasnil...nevedel som ze tam bol az taky priliv zidov...a ze vlastne zidia pobili indianov...dakujem za objasnenie
-
POiNTER
Medium Star
Tak asi som uz zabudol citatOdpor14 napísal:nie to som nenapisal ze zidia vybily indianov ...ale asi to ze ako sa tam dostali....mali volnu cestu a vyuzily to a teraz tam uz aj ostanu...
Takze si najskor premysli co chces vlastne napisat. Ja chapem co si tym chcel povedat, takze to nemusime dalej rozoberat...Odpor14 napísal:..a vydis co s nimy zidia narobily? zatvorily ich do rezervacii a bolo po probleme...zatvorily povodnych obyvatelov do rezervacii a velku cast pobily...tak aj tu vydno co robia zidia vo svete....
a tuto svoju domnienku vies urcite aj podlozit .... ci to len taq si myslis pretoze dnes prsi???Odpor14 napísal:ano to mas pravdu.... Osvald nezabil Kenedihoaspon podla mna
omg sak sa uvedomte bavite sa tu o takych veciach o ktorych nikto z vas nema ani paru ....
v krvI mas akurat tak cerve a biele krvinky a podobne "zvieratka" a nie zvyky ...Kali520 napísal:Ano mas pravdu ale svoje zviklosti uz ma v krvy uz sa s tym narodi. Takisto ze sa bieli rodi bieli nemoze sa zmenit na cierneho a naopak.
btw zamysli sa nad svojou gramatikou
inak sa tu bavite o rasizme ... no nie som isty ci zidia su ina rasa .... tu by bol na mieste skor sovinizmus a xenofobia .... a najlepsie antisemitizmus
ale samozrejme ze aj u nas sa to zidmi len hemzi.. samozrejme ze na viditelnych miestach su nastrceny pajaci ako dzurinda a tradicna oblast vplivu, media.. s tym Uhorskom mas pravdu.. v madarsku je velmi vela zidov a hlavne v Budapesti, myslim ze je tam aj najvacsia synagoga v Europe.jackb napísal:zidobolsevicka loby ovlada nielen USa ale aj EU,len na SVK este neprerazili,ak ano bude to dost zle....
ak by sa to vyvyjalo ako pred 100rokmi kde Zidia ovladali hlavne Uhorsko (Madarske (seba)klamy) moze sa stat,ze sa znovu dostane k moci niekto kto ich bude chciet vyvrazdit....
S timto uplne suhlasim. Hlavne markizu tu ma zid urcite. S TV joj som si neni tak isty. Ale na slovensku maju zidia az moc velky vpliv, hlavne na vsetkych najvacsich miestachAryan Angel napísal:ale samozrejme ze aj u nas sa to zidmi len hemzi.. samozrejme ze na viditelnych miestach su nastrceny pajaci ako dzurinda a tradicna oblast vplivu, media.. s tym Uhorskom mas pravdu.. v madarsku je velmi vela zidov a hlavne v Budapesti, myslim ze je tam aj najvacsia synagoga v Europe.
-
POiNTER
Medium Star
Presne tak... aj Hojko je len nastrcena figurka...v skutocnosti toto forum ovladaju zidiaOdpor14 napísal:kali520 a Aryan Angel
presne tak mate pravdu...a ako spomenul Aryan na tychto miestach kde vladnu zidia su len obycajne figurky aby to nebolo "okate" ze to ovladaju zidia...

Ten zlty macko je len nastrcena figurka, ktora sa tvari ze to tu riadi...ale ak sa dobre pozriete vedla neho je prasiatko...a v skutocnosti to tu riadi (drzi akoze balon-v skutocnosti je to riadiaci pocitac), ale macko sa tvari, ze to tak nie je. Kedze prislovie hovori: Ma sa ako prasa v zite...da sa lahko pochopit, ze prasiatko je v skutocnosti zid, ktory to tu ovlada. Ti zidia su teda naozaj vsade a vsetko ovladaju...sme v prdeli.
PS pre moderatorov: Sorry za OT, ale miesto argumentov, som chcel pouzit priklad.