neviem ci to tu bolo riesene abo nie a priznam sa nehladal som
Pacia sa vam skupiny ktore su zo severnej europy napriklad:
Children Of Bodom, HIM, Lordi (vytaz Eurovizie 06), Bloodthorn alebo Apocalyptica? myslite si ze su kvalitne?
poviem vam ze je to kvalitny rock/metal ale v severnej europe ho pocuva malokto
vyjadrite sa co sa vam paci a preco
^Nevermind napísal:Pacia sa vam skupiny ktore su zo severnej europy napriklad:
Children Of Bodom - myslite si ze su kvalitne?
Children Of Bodom RULEZZZZZ, preco? lebo su to pani muzikanti a hraju uzasne prekombinovany a prespikovany metal
^Nevermind napísal:neviem ci to tu bolo riesene abo nie a priznam sa nehladal som
Pacia sa vam skupiny ktore su zo severnej europy napriklad:
Children Of Bodom, HIM, Lordi (vytaz Eurovizie 06), Bloodthorn alebo Apocalyptica? myslite si ze su kvalitne?
poviem vam ze je to kvalitny rock/metal ale v severnej europe ho pocuva malokto
Heh, ked uz spomynas "Lordi'. Hned potom, ako vyhrali tu euroviziu, "kupil" som si ich diskografiu na nete. poviem Vam, je to pecka, teda aspon mne sa moc lubia. Preco? Mam rad tento styl hudby. Nieje to ziadna "eletrina", ale podstiva hudba. Ja viem, mozno som neako ovplyvneny tym, ze na podobnej rock/metalovej hudbe som vyrastal. Ale co uz...
na severe mali vzdy jednu z najlepsich metalovych scen v Europe. samozrejme az na takych par 'kultovych' vynimiek ako MAYHEM a im podobni... co sa tyka CHILDREN OF BODOM tak su technicky vymakani ale v poslednej dobre robia iba sracky... LORDI ... no a uplne osobitna kategoria je OPETH... kto pocul vie o com hovorim a kto nie nech si pekne rychlo nieco zozenie
mno tak ked uz tu hovorite o Lordi .. ja by som to lordi spomenul aj skor keby sa niekde dalo lenze kto to tu poznal pred euroviziou? BTW este Paperboys su pohode lenze to neni ani rock ani metal :S ... vlastne ani neviem co to je mno skuste to vypocut a potom povecte
Severania co sa tika hudby su fakt dobri skupina children of bodom je skvela a rychla a preto mi tam obcas chyba nejaka tichsia cast a lordi k tomu sa nejdem ani vyjadrovat
Srasne sa mi lubi HIM , proste vs. alba co doteraz vydali tak ani na jednom nie je skladba , ktora by mi nejak nevyhovovala. Children of Bodom su tiež super. A neda mi nespomenut Nightwish fakt super. Lordi som este nepocul , vypocujem si a dam vediet
^Nevermind napísal:mno tak ked uz tu hovorite o Lordi .. ja by som to lordi spomenul aj skor keby sa niekde dalo lenze kto to tu poznal pred euroviziou? BTW este Paperboys su pohode lenze to neni ani rock ani metal :S ... vlastne ani neviem co to je mno skuste to vypocut a potom povecte
ja ti neviem ono je to akoby nejaka znama melodia ale v takom cudnom prevedeni... nieco na tom je ale iba cisto zo srandy... toto skus http://rapidshare.de/files/21884932/fuckable.mp3.htmltoto neberte ako warez to je len taka nevinna ukazka
^Nevermind napísal:mno tak ked uz tu hovorite o Lordi .. ja by som to lordi spomenul aj skor keby sa niekde dalo lenze kto to tu poznal pred euroviziou? BTW este Paperboys su pohode lenze to neni ani rock ani metal :S ... vlastne ani neviem co to je mno skuste to vypocut a potom povecte
OPETH je jedna z najlepsich kapiel poslednych rokov co sa metalu tyka. progresivita, tvrdost, melodie...a pritom ziadny power-symphony-fantasy shit. je skratka citit ich doomove korene.
a poculi ste o MESHUGGAH? skvela vec zo svedska. odporucam!
Co sa tyka severu povedal by som ze metal je priam nar.kultura. Kapiel je tam ako maku, malokdo by ich spocital.. Historia Blacku a vobec inych odvetvi sa vyvijala vsetko v sev.europe tak necudo.
...Opeth sa mi paci asi najviac (i ked ich australsky kamarati "Alchemist" este viac)
YurY napísal:Co sa tyka severu povedal by som ze metal je priam nar.kultura. Kapiel je tam ako maku, malokdo by ich spocital.. Historia Blacku a vobec inych odvetvi sa vyvijala vsetko v sev.europe tak necudo.
...Opeth sa mi paci asi najviac (i ked ich australsky kamarati "Alchemist" este viac)
nemohol by si to volakde uploadnut,plz? myslim ten Alchemist, bo to nikde nemozem najst
vendo napísal:no "severania" maju kvalitnu muziku a to ze ich vlastni ludia nepocuvaju co uz
podlamna to pocuvaju ako hocikde inde... samozrejme nie najviac pretoze metal nieje mainstreamova hudba v ziadnom state Lordov velmi nemusim ale maju dobry image a kvalitne klipy
Lamor napísal:podlamna to pocuvaju ako hocikde inde... samozrejme nie najviac pretoze metal nieje mainstreamova hudba v ziadnom state Lordov velmi nemusim ale maju dobry image a kvalitne klipy
nie nepocuvaju .. aspom nie v norsku .. vo finsku hej to viem ale nie tuto v norsku ani vo svedsku