Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska
zbytocne reagovat na stupidne prispevky...slusne, resp. lepsie ako dobre sa da zarobit aj v tej najvacsej diere, len treba vediet a chciet...zil som aj na dedine a v slusnom zapadakove a bolo to OK, problem bol len ten ze clovek musi furt jazdit autom, alebo cestovat...ale v pohode sa to da...
...preco nezijem v BA?, pretoze sa mi tam nepaci...kazdy ma ine naroky...inac BA je oproti vacsim mestam v zahr. pekna diera, takze moc by som nevyskakoval, ale inac nic proti BA osobne nemam...zabavit sa da v kazdom meste, nemusi to byt hned polus aby som sa nenudil...vela ludi ma radsej prirodu...hmm?
...preco nezijem v BA?, pretoze sa mi tam nepaci...kazdy ma ine naroky...inac BA je oproti vacsim mestam v zahr. pekna diera, takze moc by som nevyskakoval, ale inac nic proti BA osobne nemam...zabavit sa da v kazdom meste, nemusi to byt hned polus aby som sa nenudil...vela ludi ma radsej prirodu...hmm?
to ti mozem povedat aj ja ze ostani to zacali a nie blavaci....ja ti jednoducho mozem oponovat, ze podla mna to zase vychadza z toho, aku reklamu si robi zvysok SR a mi chudaci to potom musime znasat a spravame sa primerane vasmu spravaniu.(kedze ty hovoris ze mi blavaci sme na vine a zacali sme tento "spor")dair napísal:lenze ako tu bolo napisane ze blavaci nemaju radi zvysok Svk a Svk blavakov je celkom pravda ALE to cele vychdza z toho aku povest a reklamu si BLAVACI robia...
Ak menujes ludi z miest na Slovensku nikto sa nepozastavi nad co ja viem Popradom ze ten z PP je idiot alebo ten z ZA je idiot ale Blavakovi urcite do idiotov nadavat najskor budu (predtym nez ho spoznaju)...
Lenze MY ZVYSOK SLOVENSKA za to nemozeme. REKLAMU SI ROBITE VY. (nenarazam na nikoho konkretne, mozno az na Martina44)
podla to nema vyznam takto hovorit, nech sa vsetci uvedomia.
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
to co sa tu snazis nahovorit ak som to spravne pochopil je celkom pekna blbost lebo vidim to ako povysenecke spravanie sa BLAVAKOV a naslednu reakciu na to zvysku. Azda mi nechces nakecat ze cele Slovensko sa spiklo naraz proti vam...hubertus napísal:to ti mozem povedat aj ja ze ostani to zacali a nie blavaci....ja ti jednoducho mozem oponovat, ze podla mna to zase vychadza z toho, aku reklamu si robi zvysok SR a mi chudaci to potom musime znasat a spravame sa primerane vasmu spravaniu.(kedze ty hovoris ze mi blavaci sme na vine a zacali sme tento "spor")
(akoze "vas" vidim ludi co si myslia ze existuje len BA a Horna DOlna plna alkoholikov s narecim co im nerozumiet)
ja tvrdim, ze tak ako ty hadzes vinu na BA, tak oni/mi jednoducho mozme povedat ze to ti druhi...dair napísal:to co sa tu snazis nahovorit ak som to spravne pochopil je celkom pekna blbost lebo vidim to ako povysenecke spravanie sa BLAVAKOV a naslednu reakciu na to zvysku. Azda mi nechces nakecat ze cele Slovensko sa spiklo naraz proti vam...
(akoze "vas" vidim ludi co si myslia ze existuje len BA a Horna DOlna plna alkoholikov s narecim co im nerozumiet)
neviem kto to zacal, ale netreba hadzat vsetko na bratislavakov...
-
skurud-hay
Expert
-
dair
Guru wannabe
Hubertus neber moje prispevky osobne, ja len vravim o tom ze reklamu vam robia ludia ako Martin co sa vyjadruju ako tu chud*k Artbanes...hubertus napísal:ja tvrdim, ze tak ako ty hadzes vinu na BA, tak oni/mi jednoducho mozme povedat ze to ti druhi...
neviem kto to zacal, ale netreba hadzat vsetko na bratislavakov...
Ide len o to, ze spor vznika az ked sa Blavak arogantne ozve a nikomu sa to jasne ze nepaci. V Blave mam kopec kamosov a nikdy som nemusel nikomu zle slovo povedat, no na Martina som sa ozvat musel...
-
Kosh
King
jaj dair to mala byť irónia - ale ako vidím, niektorí ľudia sú to pomerne menej inteligentný a nechápu -
a preco do mna utocis? poznam ta? pasol som s tebou husy? dovolil som ti aby si mi tykal? nedovolil - som o toľko inteligenčne nad tebou, že keď ja niečo myslím ironicky, tak ľudia na mojej úrovni to pochopia, ale ľudia na tvojej úrovni začnú s osobnými urážkami - čo už, aj taký sú naši spoluobčania (niekto predsa musí robiť murárov, kopáčov, a podobné práce)
a preco do mna utocis? poznam ta? pasol som s tebou husy? dovolil som ti aby si mi tykal? nedovolil - som o toľko inteligenčne nad tebou, že keď ja niečo myslím ironicky, tak ľudia na mojej úrovni to pochopia, ale ľudia na tvojej úrovni začnú s osobnými urážkami - čo už, aj taký sú naši spoluobčania (niekto predsa musí robiť murárov, kopáčov, a podobné práce)
-
Martin44
Professional
Keby si bol aspon trosku pozorny uz som spomenul ze som ten nazov teme nedal...omg!^Nevermind napísal:kua ale sak si uz zoberme len ten nazov temy Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska akoze oni si myslia ze bratislava je jedine mesto .. ostatne je akoze nejaky sedlakof omg
edit: nie vsetci .. samozrejme najdu sa aj vynimky ale ten kto zakladal tuto temu vynimka nebol
A nebol som tu dlhsi cas lebo aj robim narozdiel od ludi co snad nedajboze beru furt len od statu....A mam aj svoj zivot a nejsom odkazany sedet cely den za kompom
A nejaky trulko tu zadrel vec v zmysle ze najvyssi priemerny plat nebol v BA ale niekde v kosickom obvode v US STEEL
OMG taku volovinu moze tresnut fakt len vychodnar....
Preber sa, to ti mozem aj ja zacat menovat ze najvyssi plat ma dajme tomu firma ta a ta ...poviem trebars T Com a Orange....
To sa nerobi na obvody ale na mesta,....Takze ak chces tresnut podobnu volovinu tak radsej nie predomnou.Skoro som padol zo stolicky ked som si tro precital...
Mno a reagovat na tie vase "inteligentne" vety...to teda nemusim
-
dair
Guru wannabe
to s tymi platmi mas mozno pravdu ale tu o to nejde...Martin44 napísal:....
Mno a reagovat na tie vase "inteligentne" vety...to teda nemusim
na tie vety reagovat nemusis lebo ako sa hovori "co je pravda nie je hriech"...
A nemusis tu kydat na ludi ze sedia cele dni za compami, niekoho to bavi, niekto to ma v praci, niekto proste moze tak co....?
Nikto tu o tebe nevyhlasil ze ty nemas cas preto lebo otrocis u McDonalda (lebo ten na dedinach nie je
Inač akože táto téma je už oničom.Každý sa tu háda že či je lepšie v Žiline ako v Ba,či sú ta lacnejšie busy a podobne.Poviem asi toľko každý býva tam kde chce,predsa sa neprestahuje niekto kto býva v malej dedinke,lebo má rád pokoj a nechce sa každé ráno o 3:00 budiť lebo niekto nudí,do mesta preto lebo nejaky martin44 sa v nej cíti dobre,100 ľudí 100 názorov.Keď chceš martin44 bývať v ba tak tam bývaj,ale ľudia ktorý nebývajú v ba niesu len keketi!
Navrhujem Lock.Lebo téma dopadne takto niekto povie že rád býva v Žiline niekto v Nitre niekto v Ba niekto na Dedine a všetci sa budú hádať kde je lepšie!
Navrhujem Lock.Lebo téma dopadne takto niekto povie že rád býva v Žiline niekto v Nitre niekto v Ba niekto na Dedine a všetci sa budú hádať kde je lepšie!
-
Martin44
Professional
Tvoje vypovedne hodnoty svedcia o tom ze nemas co povedat ale just musis nieco napisat....dair napísal:to s tymi platmi mas mozno pravdu ale tu o to nejde...
na tie vety reagovat nemusis lebo ako sa hovori "co je pravda nie je hriech"...
A nemusis tu kydat na ludi ze sedia cele dni za compami, niekoho to bavi, niekto to ma v praci, niekto proste moze tak co....?
Nikto tu o tebe nevyhlasil ze ty nemas cas preto lebo otrocis u McDonalda (lebo ten na dedinach nie jelol), takze....
![]()
OSOBNE suhlasim s warezmanom a mohlo by sa to LOCKNUT.
-
dair
Guru wannabe
suhlasim aj ja na LOCKMartin44 napísal:Tvoje vypovedne hodnoty svedcia o tom ze nemas co povedat ale just musis nieco napisat....
OSOBNE suhlasim s warezmanom a mohlo by sa to LOCKNUT.
btw povedal som dost a ty si sa ozval len s tou odpovedou na tie platy + podj*b do mna. To vidim ako datie nam za pravdu a tvoju zbabelost. Argumentujes ako (nejeden politik, nebudem menovat) - neodpovedas priamo na otazky a odvadzas pozornost na nepravdy, argumentujes odveci a nie k teme... SI HANBA SAM SEBE (ale to kazdy uz vie)
dalej NO COMMENT
jajaj tak sme sa dostali aj sem 
No tak za prve Bratislavu ako taku mam rad iba mi vadi to ze vsetko je len tam.Vsetky koncerty a akcie v Bratislave, nove byty a strediska v Bratislave, nove skoly, nove vsetko, sa tu chysta vystavba novej trate do petrzalky aj nakup novych elektriciek, prave sa do BA kupilo 22 novych autobusov a pride aj novy trolejbus, na elektricky do tahanoviec nikto nemysli a vsetci seru nato hlavnee petrzaka ich dostane a tym sa vyriesil problem celeho slovenska.Vsetky europske dotacie koncia v Bratislave zatial co ostatne mesta su po usi zadlzene tak Bratislava rozkvita luxusom a fajnym zivotom.Proste ostatne mesta su s BA neporovnatelne pretoze vsetko stat dava tam a kazdy sa len tam koncentruje.Ja zijem v Kosiciach a paci sa mi tu, ale vzhladom nato ako sa maju Kosicania a ako Blavaci sa neda porovnat.Kazdy tam bere pre seba a este ostatne aj pre vrejne ucely.A tu?Proste vsetky ostatne mesta ziju len z vlastneho vrecka.A toto mne hrozne vadi, chapem ze je to hlavne mesto ale tym by sa to malo koncit,Tam je proste vsetko a inde nie je nic a takto to je na nasom ubohom Slovensku.Dalej ma vie nasrat ako podaktori Bratislavcania diskriminuju ostatne mesta a kraje a su namysleni jak prasata, sak to svedci aj autorovi tejto temy ktory ju nazval Bratislava vs ostatne dediny.Sorry kamo ale urazit si vedel dobre
.
A okrem toho US Steel zamestnava cez 20 000 ludi co je najvacsia firma na slovensku a platy su tu dobre ale nie vo vsetkch funkciach.
No tak za prve Bratislavu ako taku mam rad iba mi vadi to ze vsetko je len tam.Vsetky koncerty a akcie v Bratislave, nove byty a strediska v Bratislave, nove skoly, nove vsetko, sa tu chysta vystavba novej trate do petrzalky aj nakup novych elektriciek, prave sa do BA kupilo 22 novych autobusov a pride aj novy trolejbus, na elektricky do tahanoviec nikto nemysli a vsetci seru nato hlavnee petrzaka ich dostane a tym sa vyriesil problem celeho slovenska.Vsetky europske dotacie koncia v Bratislave zatial co ostatne mesta su po usi zadlzene tak Bratislava rozkvita luxusom a fajnym zivotom.Proste ostatne mesta su s BA neporovnatelne pretoze vsetko stat dava tam a kazdy sa len tam koncentruje.Ja zijem v Kosiciach a paci sa mi tu, ale vzhladom nato ako sa maju Kosicania a ako Blavaci sa neda porovnat.Kazdy tam bere pre seba a este ostatne aj pre vrejne ucely.A tu?Proste vsetky ostatne mesta ziju len z vlastneho vrecka.A toto mne hrozne vadi, chapem ze je to hlavne mesto ale tym by sa to malo koncit,Tam je proste vsetko a inde nie je nic a takto to je na nasom ubohom Slovensku.Dalej ma vie nasrat ako podaktori Bratislavcania diskriminuju ostatne mesta a kraje a su namysleni jak prasata, sak to svedci aj autorovi tejto temy ktory ju nazval Bratislava vs ostatne dediny.Sorry kamo ale urazit si vedel dobre
A okrem toho US Steel zamestnava cez 20 000 ludi co je najvacsia firma na slovensku a platy su tu dobre ale nie vo vsetkch funkciach.
Ja som origos z jednej dedinky z okolia MT ale v BA som vyse 4 roky koli skole a teraz praci. BA? Nejdem urazat, nejdem vychvalovat. Ale jednoducho nie som zvyknuty na dynamicky zivot v meste. Som tu len koli $. Ano, mam radsej klud. Za tym si predstavim ticho, krasnu prirodu..blabla svoje pocity k prostrediu, ktore su umocnene tym ze je to moj DOMOV! Preto je to moj IDEAL - moja "dedina". Potom su dalsie a dalsie places, ale uz nie su take "good". Ked mam chut si uzit ruchu kde nemam cas sa nad vecami ani hlboko zamyslat, urcite nejdem u nas na huby do lesa ale rusnejsich, frekventovanejsich miest (nie ako je nasa lokalna krcma
)(<- to je ta ironia). Idem do mesta. Cim vacsie, tym menej kludu. Viac diania; noise, ruchu ktory ta viac odputa od vlastneho Ja. Keby som vyrastal v BA a vnimal impulzi ktore stale kazdy vnima z prostredia v ktorom zije, asi by som sa citil lepsie v BA, nie? Na dedine by som samozrejme znudeme u starej mamy cumel do casopisov a tesil sa na skory odchod, pretoze by som nedokazal pochopit, v com spociva krasa a kde su tie hodnoty prostredia co mam okolo seba. A preto vacsinu ludi z big cities, obzvlast Blavakov (hovorim vacsinu) - uprimne lutujem. Ze nepoznaju co je to vychutnat si vacsiu samotu. Resp. nie tolko cudzich vnemov ale zname prostredie, co u mna vlastne neznamena samotu, ale byt doma. Vnimat ludi priamo, nie pomocou mobilneho operatora a cestou v elektricke. Ludia v BA s modernym egocentrizom su kritizovany, pretoze v niekom este pretrvavaju asi dnes uz raritnejsie hodnoty. Ja som svoju osobnost nepredal, Ja sa v mojom vnutri moc asi nezmenim; ale pracu potrebujem taku, kde (teoreticky ..vno robim
) dostanem pekne $ (aby som si doprial aj materialneho pozitku). A to sa da naj tu v BA. Tie "detailiky" v mentalite tu vzdy boli a budu. Kazde prostredie ma totiz svoju centralizaciu a svojskost a pre niekoho su idealy tam, pre niekoho hentam. Ja si tu v BA napr. neviem z CHUTI uzit nikde. Asi iba na izbe (pri Hojko.com
). BA teoreticky neznasam (viditelne ma tu vsetko provokuje), a tym sa ju snazim priamo vyuzivat. Nehovorim ze bez domova neprezijem, mam aj tu uz samozrejme dost znamosti ale to je o ludoch, nie o MIESTE!Ako moze ale niekto povedat ze je v BA krasne???