V poslednom case som sice kusok zanevrel koli tomu ze som sa rozisiel s LOVE OF MY LIFE (for the moment sad and hopefully short) ktora (resp jej tatko ale aj ona) ma zasobovala zo svojej mega sci-fi kniznice
Citate knihy?
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
JASNE a naj mam sci-fi literaturu. Sa velmi tesim lebo Orson Scott Card a jeho Enderova seria ide byt sfilmovana, tada iba prvy diel Enderova hra a su to cool knihy.
V poslednom case som sice kusok zanevrel koli tomu ze som sa rozisiel s LOVE OF MY LIFE (for the moment sad and hopefully short) ktora (resp jej tatko ale aj ona) ma zasobovala zo svojej mega sci-fi kniznice

-
MisguidedAngel
Star
-
will.i.am
Darca
Fakt som knihy necital, no od tej hroznej nudy, ktoru som zazil po maturach, ked vsetci boli v skole, filmy mi dosli a hry ma nebavili, musel som pristupit k takemuto kroku
Najprv mi mama doniesla z kniznice taku spionaznu - Mosad (izraelske tajne sluzby a tak) a potom som cital The Beach ta bola aj sfilmovana (hral tam DiCaprio) ale film som este nevidel a tak ho zhanam. Inak tu knihu mozem fakt odporucit (myslim, ze to napisal Alex Garland...)
Najprv mi mama doniesla z kniznice taku spionaznu - Mosad (izraelske tajne sluzby a tak) a potom som cital The Beach ta bola aj sfilmovana (hral tam DiCaprio) ale film som este nevidel a tak ho zhanam. Inak tu knihu mozem fakt odporucit (myslim, ze to napisal Alex Garland...)
-
Vigor
King
Citam velmi rad, hlavne fantasy. T.Pratchet to je moja srdcovka, nielen seria Zemeplocha ale aj ostatne jeho knihy. Dalej J.R.R.Tolkien, Pan Prstenov, Hobit, Silmarilion(nepamatam si ako sa to pise). A okrem tychto autorov sa mi poslednu dobu zapacila tvorba E.A.Poa.
Okrem tohto citam vela historickych knih, encyklopedie a podobne. Proste historiu mam velmi rad tak ju hodne sledujem aj prostrednictvom lliteratury.
Okrem tohto citam vela historickych knih, encyklopedie a podobne. Proste historiu mam velmi rad tak ju hodne sledujem aj prostrednictvom lliteratury.
citam citam a vela,bavia ma hlavne fantasy a scifi zacal som s J.K. Rowling-Harry Potter; Dan Brown-anjeli a demony, da vinciho kod, digitalna pevnost; M.Puzo- krstny otec; a teraz citam C.S. Lewis- Narnia(som na stvrtej knihe); chytam este precitat D. Brown- Bod klamu, a knihy od Tolkiena(ked vravite ze ste tolky citali tak musim aj ja)
...vsetky spominane precitane knihy mam original doma kupene z obchodu
-
mikkimikki
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
tomexx
King
wow, no ty si dobry, ze nekradnes z knihkupectva..dado26 napísal:citam citam a vela,bavia ma hlavne fantasy a scifi zacal som s J.K. Rowling-Harry Potter; Dan Brown-anjeli a demony, da vinciho kod, digitalna pevnost; M.Puzo- krstny otec; a teraz citam C.S. Lewis- Narnia(som na stvrtej knihe); chytam este precitat D. Brown- Bod klamu, a knihy od Tolkiena(ked vravite ze ste tolky citali tak musim aj ja)
![]()
ja mam knihy rad ale moc to necitam bo sa mi nechce zacinat s novou knihou ak mi ju nikto neodporuci ze je dobra. Najradsej mam Harryho Pottera vsetky knihy .Niektore som precital aj 5krat co ma to tak chitilo. Ale teraz najcastejsie citam kadejake tutorialy a novody na html,flash,photoshop a pod...bo som zistil ze z niecoho takeho aj maturujem.