Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

typicke:)
bohuzial v dnesnej dobe to moze byt vtipne len dalsim zaslepencom.. potom ale uznavam ze mas obrovske publikum:)

takze JOJ - V. Zelezny - zid
Markiza - CME - majitel zid

neviem prave teraz ci Markiza aj JOJ nespada spolu s dalsimy televiziami v inych krajinach tiez pod CME

ale ked si tu uz tak pekne opisal ten obrazok napadlo ma http://www.prop.sk/stv_novy_zaciatok.htm :)
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Vies spravovanie jedneho fora kde je cca 20 000 ludi je nieco ine ako "starat" sa o stat kde je cca 5 000 000 ludi...
nevravim ze hojko sa nestara alebo ze je zid to nie ale ty si moc zaslepeny mediamy a nepochopis tomu pretoze nechces..
Hojko chce pokial viem ze toto forum len to dobre no zid pre nas nechce nic dobre a to je velky rozdiel...
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Ale samozrejme, ze som zaslepeny mediami...kazde rano si kupujem novy cas alebo sme...k tomu raz za tyzden nejaky ten bulvar ako markiza alebo plus 7 dni. Pozrem spravy len na zidovskych staniciach...proste sa mi neotvorili oci, tak ako tebe, Areynovi ci kalimu. Vy ste totizto zistili, ako to tu funguje...a mate skvele riesenia ako to zmenit. Mi ostatni sme len taki zaslepeni chudaci. No dobre...dost bolo ironie...aj ja som bol v takom veku, ked som si myslel, ze sa mi otvorili oci a nechapal som, preco su ostatni zaslepeni...ale puberta je uz bohuzial davno prec :wink:
To s tym hojkom som nemyslel vazne...to bolo zbytocne rozoberat :D
odpor14
Light Star
Light Star

hahaha nechci ma rozosmiat....ako to chcele my teda Aryan.Kali a ja riesit? no povedz mi to ty chytrak...len ta upozornujem neoznac ma za NACISTU ako to spravil Digital...podla mojho nicku usudil ze som nacko a ty sa k nemu pridavas? :lol: ak ano lutujem ta...
tak neviem odkial vies ako by som to riesil ja!!! nevyjadril som nikde na fore ako chcem riesit problemy pohto charakteru.... :?
my sme zaslepeny? no ak si to myslis neberem ti to ....ale mylis ja len to poviem
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Odpor...kde som ta oznacil za nacistu?... tie riesenia som myslel ironicky, ak si to nepochopil... prave to ze ziadne si nepriniesol...ale hladat chyby vies... Tak isto s tym zaslepovanim, si to vobec nepochopil... napisal som, ze ked som bol v puberte, tak som si myslel ze su vsetci okolo zaslepeny, len ja mam otvorene oci...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

samozrejme :) to bude puberta a vsetci ti dospeli ludia co to vidia tiez ostavaju v puberte ale ty si z toho uz vyrastol :roll:

tvoje nazory som videl uz v teme kde bola studia o zidovskom vplive od univerzitnych profesorov na Harvarde (zrejme su v puberte)

tento tvoj argument (puberta) ma zaujal lebo tato zalezitost s nou nema nic spolocne .. aby som to zhrnul, takto to vidia vacsinou dospeli ludia a takisto to tvrdia -na zaklade niecoho- a nie -len tak- (a kvoli puberte:)) ..

a btw neodporujem ti len ja, odpor, kali ale v teme ktoru som spominal ste sa tiez nie celkom zhodli s Tomasitom.. aspon myslim, ak nie sry;) (tym ho nechcem priradovat nazormy ku mne;) len aby si vedel, aj ked mas za sebou velke stado, su tu aj ini..)
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan... ta puberta nebol argument... len som napisal, ze v tom zivotnom obdobi, som mal tiez protestancke nazori voci spolocnosti...ale neoznacil som vas za pubertakov. (Zrejme ale niekedy trafena hus zagaga) Inak... aj keby som to pouzival ako argument...nebolo by to o nic viac dementne, ako argumenty o citani bulvarnych a zmanipulovanych medii... koncim
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ok ja to berem, len si myslim ze ked ma niekto protestancke nazori skor skusi drogy, sere na skolu, -hra- sa na anarchistu/nacistu,... ale nie ze sa zamysla nad zidovskou svetovou loby :)

k citaniu bulvarnych medii:) nejde ani uz tak o to pretoze ci su to bulvarne alebo "seriozne" media, vsetky maju urcite hranice ktore nemozu prekrocit..

e.g. v niektorych novinach maju zamestnanci zakazanu kritku Izraela a zidovskej politiky..
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:e.g. v niektorych novinach maju zamestnanci zakazanu kritku Izraela a zidovskej politiky..
Pozri...pokial su noviny neojektivne, tak su dobre akurat na vytretie rite, alebo zasmiatie.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

POiNTER napísal:Pozri...pokial su noviny neojektivne, tak su dobre akurat na vytretie rite, alebo zasmiatie.
No lenze u nas je vacsina novin neobjektivnych. A tupe stado ludi velmi radi prijmaju to co tam pisu, vacsina je s tym spokojna, niektory dokonca su tak zaslepeny ze iny nazor ani nechcu pocuta a oznacia ho za nacisticky a rasisticky. Furt pocujem niekho sa stazovat aky tazky zivot tu mame a ze nikoho nepojdu volit lebo je jedno kto tam bude. No takze neni zase az tak jedno kto tam bude a ked niekto chce nieco ine tak je zase oznaceny za rasistu a fasistu. A to je vsetko multikultura, zidia chcu vsade miesanie narodov, oni totiz maju panicky strach z niecoho narodneho. preto lebo nacizmus bol vlastne zalozeny na narodnych principoch, tak ludia velmi radi narodovcov nazyvaju nacistami. Ale to je uz minulost, nemozeme kvoli Hitlerovy teraz odsudzovat vsetko narodne. A len kvoli tomu ze ti "chudacikovia" tak strasne trpeli v koncentrakoch, nas musia kvoli tomu manipulovat a oni musia byt nedotknutelny. Stacilo mi ked irvinga zavreli za popieranie holokaustu, tam sa ukazalo kto je tu naozaj sef.
odpor14
Light Star
Light Star

POiNTER napísal:Odpor...kde som ta oznacil za nacistu?... tie riesenia som myslel ironicky, ak si to nepochopil... prave to ze ziadne si nepriniesol...ale hladat chyby vies... Tak isto s tym zaslepovanim, si to vobec nepochopil... napisal som, ze ked som bol v puberte, tak som si myslel ze su vsetci okolo zaslepeny, len ja mam otvorene oci...
a ano si si rozlepil oci? hmm? vies ja ich mam otvorene a vidim co vidim ...
nepriniesol som vyriesenie? zapojil som sa do diskusie a otazka neznie AKO VYRIESIT PROBLEM a nic podobne :? ja tie chyby nehladam ja ich vydim...
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

kali520 napísal:No lenze u nas je vacsina novin neobjektivnych. A tupe stado ludi velmi radi prijmaju to co tam pisu, vacsina je s tym spokojna, niektory dokonca su tak zaslepeny ze iny nazor ani nechcu pocuta a oznacia ho za nacisticky a rasisticky.
to je zase len tvoj uhol pohladu ... oznacit vacsinu medii za neobjektivne a zmanipulovane je az moc kratkozrake .....

A NABUDUCE SI ROZMYSLI KYM NIEKOHO NAZVES STADOM!!!!! :evil:

a to popierani holokaustu .... chces povedat ze nebol??? bol si niekedy v osviencime ... ja nie .. ale brat bol a mal z toho dost silny zazitok .... keby si videl tie tony ostrihanych vlasov pred plynovou komorou tak by si mozno pochopil ..... a ci to tam doniesli zidmi zmalnipulovane babky po vojne???
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

gwixt napísal:a to popierani holokaustu .... chces povedat ze nebol??? bol si niekedy v osviencime ... ja nie .. ale brat bol a mal z toho dost silny zazitok .... keby si videl tie tony ostrihanych vlasov pred plynovou komorou tak by si mozno pochopil ..... a ci to tam doniesli zidmi zmalnipulovane babky po vojne???
Toto budes darmo vysvetlovat takym ludom, ako Aryan Angel alebo kali520. Obidvaja maju tak zblbnute mozgy tymi recami o tom, aki su Zidia zli, ako su cierni zli a pod., ze to nikdy nepriznaju.
kali520
Darca
Darca

gwixt napísal:to je zase len tvoj uhol pohladu ... oznacit vacsinu medii za neobjektivne a zmanipulovane je az moc kratkozrake .....

A NABUDUCE SI ROZMYSLI KYM NIEKOHO NAZVES STADOM!!!!! :evil:

a to popierani holokaustu .... chces povedat ze nebol??? bol si niekedy v osviencime ... ja nie .. ale brat bol a mal z toho dost silny zazitok .... keby si videl tie tony ostrihanych vlasov pred plynovou komorou tak by si mozno pochopil ..... a ci to tam doniesli zidmi zmalnipulovane babky po vojne???
Ale to je tak ze vacsina medii je neobjektivnych. Dam ti priklad napr. slovenská posolitost. Najprv tvrdili ze ich uniformi su cierne a ze take iste ako uniformi hlinkovej gardy potom im to vysvetlili ze tie uniformi su TMAVO MODRE a ukazali rozdiel medzi uniformami hlinkovej gardy a timi co maju oni. Potom media zacali hovorit ze maju tamve uniformi a ze PRIPOMINAJU hlinkove gardy. Na markize ukazali stavovsky system ako nieco zle a ze obmedzuje pravo volit. Ale to nepovedali ze pri stavovskom systeme stat ovladju odbornici na kazdy stav urceny ktory sa v tom vyznaju. Potom ich zacali spajat s vrazdou Tupeho co ja neviem co oni s tym mohli mat spolocné, dalej ich oznacovali za nacistov, fasistov a ultraextremistov. Ale zvlastne ze extremisticka SMK alebo KSS im nevadi. Dokonca minule som cital v plus 7 dni ze chcu ziskat zbrane hromadneho niecenia, tak to ma uz dorazilo. No a takto by sme mohli hovorit vela pripadov ako zavadzaju a klamu a hovoria nazor len z jednej strany. Markiza mi staci ked ju ovlada zid, a zidovske zamery samozrejme nemusim nikomu vysvetlovat. JOJ spolupracuje uzko s pochybnou organizaciou Ludia proti rasizmu ktoru tvoria sami fetaci, priklad Laco Durkovic a jeho autonehoda (teraz pracuje ako moderator TV JOJ) STV maju takysto zidia. Dalej si myslim ze je uz nepotrebne sa vyjadrovat.
P4ra ak sa ti nepaci o com tu diskutujeme tak si vytvor nejaku temu ochrancovia zidov alebo budme liberali, vsak ti uz nieco vymyslis.
gwixt
Addict
Addict

a sme doma .. zase ta poondena Slovenska poslpolitost ... oni boli teda super umiernena strana plna ludomilov ..... (btw slovne spojenie extremisticka SMK ma fakt pobavilo) .....

a navyse vsade su zidia .. vsetko to tu ovladaju .... pomoooc ....

sak sa uz uvedomte co tu trepete za sprostosti, vy si sami vytvarate nepriatelov, ktorych evidentne ku svojej pochybnej existencii potrebujete :roll:
odpor14
Light Star
Light Star

kali250 mas pravdu ale im to nevysvetlis lebo vydia iba to co chcu vidiet...
gwixt
Addict
Addict

Odpor14 napísal:kali250 mas pravdu ale im to nevysvetlis lebo vydia iba to co chcu vidiet...
tak toto asi plati na obidve strany :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

gwixt napísal:a to popierani holokaustu .... chces povedat ze nebol??? bol si niekedy v osviencime ... ja nie .. ale brat bol a mal z toho dost silny zazitok .... keby si videl tie tony ostrihanych vlasov pred plynovou komorou tak by si mozno pochopil ..... a ci to tam doniesli zidmi zmalnipulovane babky po vojne???
popiera sa pocet mrtvych, nie existencia holocaustu (pre teba je to zrejme to iste ze) ... vidno ze pocit viny bol do mysli ludi uspesne aplikovany .. a to im zabranuje sa aj nejak kriticky pozret a vyjadrit k zidom v sucastnosti..
gwixt napísal:a sme doma .. zase ta poondena Slovenska poslpolitost ... oni boli teda super umiernena strana plna ludomilov
nepochopil si alebo sa zamerne vyhybas tomu podstatnemu.. nejde o to ci boli umiernena strana alebo nie, ide o to ako sa v mediach zavadza (kali dal par prikladov) ale nie, ty si budes mlet stale to svoje..
gwixt napísal:a navyse vsade su zidia .. vsetko to tu ovladaju .... pomoooc ....
Zmozete sa aj na nieco viac ?! Ostatni tu mozu vymenovat 1000 prikladov a ty donekonecna budes zabijat taketo trapnosti..

A ano patris k obycajnemu stadu, nech si o sebe myslis ze si akokolvek inteligentny.. tato cast tvojho vedomia je uz kompletne 'predprogramovana'
gwixt
Addict
Addict

Aryan Angel napísal:popiera sa pocet mrtvych, nie existencia holocaustu (pre teba je to zrejme to iste ze) ... vidno ze pocit viny bol do mysli ludi uspesne aplikovany .. a to im zabranuje sa aj nejak kriticky pozret a vyjadrit k zidom v sucastnosti..
aj keby tam zomrelo "len" 10000 ludi .. bolo to zverstvo ktore sa uz nesmie opakovat .....
Aryan Angel napísal:Zmozete sa aj na nieco viac ?! Ostatni tu mozu vymenovat 1000 prikladov a ty donekonecna budes zabijat taketo trapnosti..
A ano patris k obycajnemu stadu, nech si o sebe myslis ze si akokolvek inteligentny.. tato cast tvojho vedomia je uz kompletne 'predprogramovana'
jediny kto sa tu strapnuje ste vy ..... moj mily

uz sa k vam nebudem vyjadrovat .. podla vas je vsetko zmanipulovane a vsetko si otocite vo svoj prospech

imho podla mna bola pospolitost (btw ja som s nou nezacal) vykreslena v mediach pravdivo .... ale na to mas ty "protiargument", ze ja mam predprogramovanu mysel ... a kto ju predprogramoval tebe??? sam pan kotleba???
kali520
Darca
Darca

gwixt napísal:jediny kto sa tu strapnuje ste vy ..... moj mily

uz sa k vam nebudem vyjadrovat .. podla vas je vsetko zmanipulovane a vsetko si otocite vo svoj prospech

imho podla mna bola pospolitost (btw ja som s nou nezacal) vykreslena v mediach pravdivo .... ale na to mas ty "protiargument", ze ja mam predprogramovanu mysel ... a kto ju predprogramoval tebe??? sam pan kotleba???
Zrejme moc casto pozeravas jojku
Napísať odpoveď