ADOXtreme napísal:Viete, čo Slota povedal?! " ... nech ma poverí holandská vláda a ja tých ... všetkých postieľam... ". Tak asi takto, pripájam sa k p. Slotovi!
^Nevermind napísal:ruku na srdce .. "strielali" by ste aj homosexualov ktory sa k tomu priznaju?
Omg podla teba je homosexual a pedofil to iste? Podla mna je to k*rva rozdiel! Keby som o niekom vedel ze je pedofil, nevahal by som ani sekundu, mat moznost zabit ho
Gangy napísal:Omg podla teba je homosexual a pedofil to iste? Podla mna je to k*rva rozdiel! Keby som o niekom vedel ze je pedofil, nevahal by som ani sekundu, mat moznost zabit ho
^Nevermind napísal:nie neprirovnaval, odpovec na otazku, myslim ze tu niekde bolo pisane aj o homosexualoch
Ak bola otazka, ci by som postrielal homosexualov, ktory sa k tomu priznali
(k tomu ze su homosexuali), ppoviem ti na to len jedno - trestat homosexualov smrtou by bolo rovnako chore ako znasilnovat male deti. A ak si pedofiliu a hmosexualitu nechcel porovnavat, nauc sa formulovat otazky.
FUJ Hnusni uchyli! Tych by som dal minimalne do basy abo zastrelil Ci kokos, to jak si mozu mysliet ze zalozia stranu pedofilov? Hodit ich do pchychiatrickej liecebne nech tam skysnu Uplne suhlasim so Slotom
Gangy napísal:Ak bola otazka, ci by som postrielal homosexualov, ktory sa k tomu priznali
(k tomu ze su homosexuali), ppoviem ti na to len jedno - trestat homosexualov smrtou by bolo rovnako chore ako znasilnovat male deti. A ak si pedofiliu a hmosexualitu nechcel porovnavat, nauc sa formulovat otazky.
^Nevermind napísal:mno sak a ako by si ich trestal zato ze su to homosexuali?
Ja? Nijak, homosexualita je imho psychicka porucha, ale nic proti nej nemam. Ked sa stretnu dvaja dospeli, rovnako orientovani ludia, tak nech si robia co chcu. Mne to je fuck. Urcite by som ich netrestal.
P.S. Prosim nekamenujte ma zato, ze som povedal ze je to porucha. Niektori mozno nebudu suhlasit
Omg nevermind co si dnes pil. Bez urazky kamo, prejdi si posledne strany, asi si sa niekde stratil. Homosexuali nemaju byt preco trestany, aj ked mysliet si kazdy moze svoje.
Btw piton dik ze si mu objasnil ten jeho vypadok pamate kym som bol prec