ale kua nic som nepil a ani proti homosexualom nemam nic ale som tak chcel vedet lebo tuto sa zvykne nadavat na homosexulov a tak ... mam k nim pozitivny vstah .. a este raz, nic som nepil
Gangy napísal:vypadok pamate
nemam vypadok pamete .. mozno to vypadalo ako keby som chcel donutit pitona aby nieco povedal zle na homosexualoch ale v skutocnosti som cakal opak
www.bleskovky.sk Napísal:
HAAG - V Holandsku sa chystá založenie politickej strany, ktorá bude mať vo svojom programe legalizáciu sexu medzi dospelými a deťmi. Politické zoskupenie s názvom Láska k blížnemu, sloboda a rôznorodosť (NVD) vzniká z pedofílneho hnutia Martijn.....
Tak toto rozhodne akceptovatelne nieje. Mam pocit ze toto je jedna z hlavnych nevyhod demokraciej , ze si stranu moze zalozit este aj banda uchylakou a pedofilov. Je mi jesne ze este nic lepsie ako demokrtaciu neobjavili, ale vazne to s tou slobodou prejavu netreba prehasnat.
Akoze neviem co si o tom myslite ale nie je mozne aby mohla kandidovat niekde takato strana....omg ste vsetci taki naivni ze by to dakto dovolil aby kandidovali?!?
Martin44 napísal:Akoze neviem co si o tom myslite ale nie je mozne aby mohla kandidovat niekde takato strana....omg ste vsetci taki naivni ze by to dakto dovolil aby kandidovali?!?
Nie, sme vsetci taki naivni, ze sa strasne chceme prestahovat do blavy -=jedineho, najkarajsieho, najprosperujucejsieho mesta na svete=- a taketo temy zakladame len preto aby sme na nu na chvilu zabudli...
Gangy napísal:Nie, sme vsetci taki naivni, ze sa strasne chceme prestahovat do blavy -=jedineho, najkarajsieho, najprosperujucejsieho mesta na svete=- a taketo temy zakladame len preto aby sme na nu na chvilu zabudli...
akceptovatelne to urcite nie je. vsak si predstavte jak stoji 12 rocna kur*a na rohu. vsak to je uplne nemyslitelne. normalne pozatvarat vsetkych tich pedofilnych zvhrilov.
je to total nepripustne, ved to su este deti, a to by maly sa este ucit, a nie suchat koberec.
Ako napisal exploid, to by si uz "deti" zarabali na rohoch, a stary zvrhlici by sa odbavovali na nich.
By v 14 maly 2 deti a zivot v