Bratislava vs. ostatne dediny Slovenska

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Odpovedat na vase otazky?!? keby ste sa vedeli dohodnut co vlastne chcete povedat...mno tak by som odpovedal ale fakt kazdu hovadinu nezaregistrujem a to s tym nadpisom v teme je pravda...neviem ale mohli ste dat aj troska lepsi nazov :wink:

btw kosicke US steel zamestnava cca 14 453 zamestnancov pre upresnenie :)
http://www.kosice.sk/clanok.asp?file=in ... nikyKE.htm

ps: Diar ty robis hanbu svojej mamke.len kracas v tieni s ostatnymi aby si sa nedajboze nestalo ze budes mat aj nieco z vlastnej hlavy :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tato tema sa mala locknut hned, nic zmysluplne neprinasa, iba urazky. Ale aj tak patri moja ucta Martinovi, ze dokazal bez nadavaok prezentovat svoje extremisticke nazory. Ja som radsej pisal menej, lebo inak by z toho bolo minimalne vylucenie z fora :lol: .
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

hehe no ja som zo ZA, kopu casu som stravil v MT a momentalne zijem v Brne... takze k veci... kazde mesto ma nieco do seba napr. Zilina... akurat ani velke, ani male da sa tu aj kludne zit aj zabavit... Martin... hehe take male vidlakovo :oops: ale je tam fajn, klud, proste pohodicka... vsetci sa tam pozname viem ze ma tam v noci nebude nahanat nejaka tlupa fetakov len preto ze mam vlasy inej farby ako oni... proste vsade sa da staci si vybrat... Blavu nemam rad ale nie ako mesto skor tam nerad chodim kvoli ludom ako je tu nas hrdina... proste banda tupcov co sa nevie chovat a zliznu si to za nich aj ostatni - normalni Blavaci... no a este tam chodim nerad lebo tam nevedia normalne rozpravat :!: neberte to zle mili Blavaci ale ked vas pocuvame my tu zo Ziliny alebo nebodaj Martina... proste hroza... no a na zaver... nechcem vam kazit iluzie zvlast takym co z bratislavy poriadne paty nevytiahli ale napr. oproti takemu Brnu je Blava diera... ci sa vam to paci alebo nie...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Martin44 napísal:ps: Diar ty robis hanbu svojej mamke.len kracas v tieni s ostatnymi aby si sa nedajboze nestalo ze budes mat aj nieco z vlastnej hlavy :P
hanbu robis sam sebe, nick je DAIR nie diar (nevies ani citat a pisat). Povodne som sa tu rozpisoval ale nebudem. Vidim len ludi ako do teba drbu lebo si taky aky si :wink: . Ani sa nepytam ako si na taku blbost prisiel lebo obraz o tebe tu je viac nez dokonaly. Nemas argumenty tak si mna a moju rodinu zacal urazat. SI CHUDAK. (raz som za "chudaka" dostal basu ale teraz to pisem opet lebo je to pravda a co je pravda nie je hriech a tie urazky si odpust nabuduce)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

tomo.za Blava je vacsia ako Brno a skor sa mi zda ze Brno je oproti Blave diera...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:tomo.za Blava je vacsia ako Brno a skor sa mi zda ze Brno je oproti Blave diera...
hehe to pripada i mne no je to skor asi dane tym ze to nie je hlavne mesto ale by som to skor nazval take mesto sportu... bol som tam nedavno, luxusne mamicky po meste behaju, AND1 shop jediny v CZ (v SK nie je) kazdy ma svoje priority :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Diar: Ja citat aj pisat viem,mno niekedy je predsa lepsie napisat to tak ako cem ja. :)
A Chudak si pravdepodobne ty a nie som ten co prvemu praskli nervy ze musi castovat svojho oponenta(tj.mna) chudakom a sprostym a neviem cim este. Taaaakze co z toho vyplyva?
Mno nazorna ukazka.Ja si sedim za kompom napisem nieco na com sa zabavim.... O par minut si sadne diar za komp a zacne citat nieco, co ho velmi poburi a ide sa od zlosti dotrhat...(este ot ze to neprizna ho viac burcuje ale nechce sa prezentovat ako hovado a tak zacina len tym ze pise vety v style chudak a nesnazi sa vychadzat z linie viet ostatnych uzivatelov.
Mno Nato si sadnem za komp zase ja a aspon sa pekne zasmejem ze o co vlastne tomu typkovi ide?!? :oops:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

martin44 si najtrapnejsi clovek akeho som kedy nemal moznost spoznat ... ty sem das temu ze bratislava a ostatne dediny slovenska na ktorej sa ja pekne zasmejem .. napisem ti vec na ktorej sa zasmejem a ty mi odpises to na com sa ja zasmejem .. potom pozeram tvoje utoky a inych na ktorych sa taktiez zasmejem :D lol
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Martin44 napísal:Keby si bol aspon trosku pozorny uz som spomenul ze som ten nazov teme nedal...omg! :roll: Ale ved dobre....
A nebol som tu dlhsi cas lebo aj robim narozdiel od ludi co snad nedajboze beru furt len od statu....A mam aj svoj zivot a nejsom odkazany sedet cely den za kompom :wink:
A nejaky trulko tu zadrel vec v zmysle ze najvyssi priemerny plat nebol v BA ale niekde v kosickom obvode v US STEEL :lol:
OMG taku volovinu moze tresnut fakt len vychodnar....
Preber sa, to ti mozem aj ja zacat menovat ze najvyssi plat ma dajme tomu firma ta a ta ...poviem trebars T Com a Orange....
To sa nerobi na obvody ale na mesta,....Takze ak chces tresnut podobnu volovinu tak radsej nie predomnou.Skoro som padol zo stolicky ked som si tro precital...
Mno a reagovat na tie vase "inteligentne" vety...to teda nemusim :roll:
Pocuvaj ma ty fetak co si v zivote tak dokazal velke hovno. Jediny trulko si tu ty. A ty tu o com rozpravas ty nafetovany blavak. Ten prieskum sa robi na obvody a obvod Kosice II ma vacsi priemerny plat ako hociktory iny obvod na Slovensku. A mozes obvod Kosice II porovnavat aj neviem s akou castou Bratislavy a stale zistis ze v obvode Kosice II je vacsi priemerny plat.
A ked si ma uz nazval vychodniarom tak ti mozem povedat ze byvam urcite ovela ovela zapadnejsie ako ty takze toto si vyprosim aby nejaky nafetovany sopliak ktory zaraba 15 000 mesacne za vypomahanie na stavbe si do mna obtieral svoju spinavu papulu.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

NO pocuj MArtin ty lolo ale akoze fakt skus si prelistovat a precitat starsie prispevky a zistis ze vecsina stebou nesuhlasi tak sa uvedom...a ako tak pozeram tak tato temu uz nezacina byt diskusiu ale hadkou :D ale neries akcia vyvolava reakciu ako nasa ucitelka hovori :P
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

^Nevermind napísal:martin44 si najtrapnejsi clovek akeho som kedy nemal moznost spoznat ... ty sem das temu ze bratislava a ostatne dediny slovenska na ktorej sa ja pekne zasmejem .. napisem ti vec na ktorej sa zasmejem a ty mi odpises to na com sa ja zasmejem .. potom pozeram tvoje utoky a inych na ktorych sa taktiez zasmejem :D lol
:hehe: Pekny odkur!
K teme: Martin, ty si obycajny podpriemerny blavak, ktory si mysli, ze BA je stredom vesmiru a nadava na ostatne "dediny" a uzivatelov, ktori mu napisu, ze trepe bludy. Tato cela tema by mohla kludne putovat do sekcie vtipy, hned vedla steva20, lesa, darkmana a inych expertov.
PP132
Medium Expert
Medium Expert

piton napísal::hehe: Pekny odkur!
K teme: Martin, ty si obycajny podpriemerny blavak, ktory si mysli, ze BA je stredom vesmiru a nadava na ostatne "dediny" a uzivatelov, ktori mu napisu, ze trepe bludy. Tato cela tema by mohla kludne putovat do sekcie vtipy, hned vedla steva20, lesa, darkmana a inych expertov.
Haha presne tak plne s tebou suhlasim :lol: :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak naposledy pre tych najpomalsich. Ja som tuto temu nezalozil, ale tema bola presunuta moderatorom(cize aj nazvana) z temy slota sa opil alebo tak nak... taakze tak
Mno a ked som taky trapny a neviem co tak preco vobec sem reagujete...Ak som taky nezaujimavy a neviem co tak sa ani neoplati reagovat alebo sa mylim??? Resp ste jedni z tych posthunterov?
Add. ked ja tu mozem hadzat podlozene fakty(myslim stranku o pocte zamestnancov v us steel) tak mozte mi hodit link na najvyssi priemerny plat? Dakujeeem :)
A niekto tu vypraval ze byva zapadnejsie ako ja...imnoo ved aj kuba je zapadnejsie ale zit by som tam necel...
A Ten umely smiech si podaktori kludne mozete nechat na maminu ked vam slahne facana za to ked sa nadrbkani vratite z krcmi na tej vasej valale :P
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Diar: Ja citat aj pisat viem,mno niekedy je predsa lepsie napisat to tak ako cem ja. :)
A Chudak si pravdepodobne ty a nie som ten co prvemu praskli nervy ze musi castovat svojho oponenta(tj.mna) chudakom a sprostym a neviem cim este. Taaaakze co z toho vyplyva?
Mno nazorna ukazka.Ja si sedim za kompom napisem nieco na com sa zabavim.... O par minut si sadne diar za komp a zacne citat nieco, co ho velmi poburi a ide sa od zlosti dotrhat...(este ot ze to neprizna ho viac burcuje ale nechce sa prezentovat ako hovado a tak zacina len tym ze pise vety v style chudak a nesnazi sa vychadzat z linie viet ostatnych uzivatelov.
Mno Nato si sadnem za komp zase ja a aspon sa pekne zasmejem ze o co vlastne tomu typkovi ide?!? :oops:
martin nevies sam co pises tak si vymyslas, nie som ani kusok nahnevany z tvojich pokusov o inteligentnu debatu. Zostavas len u pokusoch a prechadzas do urazok takze to nema s tebou vyznam. Vsimni si reakcie inych a uvidis pravdu, ked mne podla teba tecu nervy. si fakt na LOL :D
A hlavne ja nie som TY a to ma tesi :lol:
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Martin44 napísal:Odpovedat na vase otazky?!? keby ste sa vedeli dohodnut co vlastne chcete povedat...mno tak by som odpovedal ale fakt kazdu hovadinu nezaregistrujem a to s tym nadpisom v teme je pravda...neviem ale mohli ste dat aj troska lepsi nazov :wink:

btw kosicke US steel zamestnava cca 14 453 zamestnancov pre upresnenie :)
http://www.kosice.sk/clanok.asp?file=in ... nikyKE.htm

ps: Diar ty robis hanbu svojej mamke.len kracas v tieni s ostatnymi aby si sa nedajboze nestalo ze budes mat aj nieco z vlastnej hlavy :P
Tomu nerozumiem co si tym chcel povedat. Ved ja som nepopieral ze USstee zamestnava skoro 15 000 ludi. Ja som povedal ze v obvode Kosice II je navacsi platovy priemer na Slovensku a to si tymto clankom vobec ale vobec nevyvratil akurat si zapotil nieco uplne od temy. Ale to strata casu sa s tebou o niecom bavit pretoze stale si budes omielat dokola svoje
Fuc|<o
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fuc|<o »

ahaho martin44, niesi ty Imro nahodov LOOOOL

akoze tohto chlapika som nasiel na nasom fore akoze a stale tam lupe ze ako je blava naj akoze staci mi, taka diskusia ze koniec

http://dotakeys.3.forumer.com/index.php ... =270&st=30&

( neviem ci nieje zakazane davat tu odkazy na ine fora, tak pls to je taka diskusia ze koniec, a okrem toho je to forum o PC hrach takze taky ludia tu asi niesu takze pls akoze nechajte mi to tak moderatory pls, alebo mi napiste ze ako to mam spravit. dik )

( btw jeho nicky su "mna len tak neznicite", janosik ( ktory je z dediny a nie z blavy ale to mal asi slabu chvilu ) a este DoTaFun )

a tu to asi tiez slabo rozbehol 8 stran :D, no blava, zoberme si petrzalku => DRUHE MONAKO LOOOL
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A naco tu vobec pisete tie vase kktiny ked je to strata casu?jednoducho sem nepiste a vyjadrujte sa na temu ktoru isto najdete(aj v tej teme co som spomenul ze bola presunuta) :wink: heh ale ved hej valna vacsina z vas ma ledva obcanak tak co od vas ocakavat...
BTW aby sme sa neodklonovali od temy furt....
Tak co take uzasne vidite na zivote na dedine...Ake pracovne prilezitosti tam najdete alebo kultura...teraz sa nepytam obcanov miest like Kosice Nitra Trnava a zopar dalsich...Cem vediet nazor od echt dedincana...
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Fuc|<o napísal:ahaho martin44, niesi ty Imro nahodov LOOOOL
Urcite je to imro , ved len takeho strasneho debila by mohlo napadntu ze blava sa stane niecim ako monako. Si absolutny uboziak ale to ti uz povadalo vela ludi takze ja ti znova vraviet nemusim, aj tak to nepochopis. Nikde si tu spominal ze by tuto temu mali locknut v tom ( asi jedinom) s tebov suhlasim.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Martin44 napísal:A naco tu vobec pisete tie vase kktiny ked je to strata casu?jednoducho sem nepiste a vyjadrujte sa na temu ktoru isto najdete(aj v tej teme co som spomenul ze bola presunuta) :wink: heh ale ved hej valna vacsina z vas ma ledva obcanak tak co od vas ocakavat...
BTW aby sme sa neodklonovali od temy furt....
Tak co take uzasne vidite na zivote na dedine...Ake pracovne prilezitosti tam najdete alebo kultura...teraz sa nepytam obcanov miest like Kosice Nitra Trnava a zopar dalsich...Cem vediet nazor od echt dedincana...
heh o par stran prispevkov dozadu si este tieto mesta nazyval dedinami a teraz uz nie ? ty neako rychlo menis nazor...zeby ti to doslo a dostal si rozum ? teraz uz rozpravas o normalnych dedinach...ach yay je*ko.... No a akoze teraz sa vsetci z dedin maju prestahovat do Ba aby sa im lepsie zilo? Podaktori by si aj tu svoju malu dedinu nevymenili za BA si uvedom....PS: a na zaver vam tu lduia davam v prilohe zopar z nasich sukromnych sprav s Martinom44 na pobavenie....aspon vidno tvoju inteligenciu...je to v blbej kvalite sa mi s tym necelo bavyt pri vyzoomvani snad nieco precitate :D

//hojko: Priloha vymazana, sukromne spravy sa nezverejnuju, preto sa volaju sukromne!!!
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mno bocian neviem co si cel zverejnit mno ale aj ked uz si to cel zverejnit mohol si zverejnit aj to co si pisal ty,nie? :)
A nazval som to mestom lebo nic ine mi nezostava ked chcem potut aj nejaky nazor a nie to tvoje pindanie bocjan....tak sa bud vyjadri k teme alebo bud ticho :P
Zamknuté