mne je jedno uz som hojkovi povedal ze to spravim podla mienenia vacsiny ale aj tak si mylsim o tom svoje ..tak to ukoncime a najdime si nieco ine na co budeme nadavat ..
uzavrite to prve kolo konecne, nech postupia ty co odohrali doteraz zapasy, urcia sa prvy traja a koniec, nebudeme predsa cakat na par jedincov ktory si nevedia vymenit icq cisla.... teraz mam hlavne na mysli c skupinu
Ja mam trochu crazy napad aby bola aj jedna aj druha strana spokojna tak nek sa to cele zmaze...a skupiny by boli ako boli ale bez odstupenych hracov...hralo by sa od zaciatku a na odohratie vsetkych zapasov by mali dokopy 1tyzden...alebo jeden a pol tyzdna....
bobormako napísal:jj, moj super nieje vobec online.
No nic, caka sa viacmenej len na skupinu C kde som ty, ja... takze mi napis spravu s kym sa nemozes dohodnut a kontumujeme to, ja mam rovnaky problem s jednym hracom. Nema vyznam to natahovat.
novy turnaj nieje zla vec, hlavne ak sa stanovia terminy a kto ich nedodrzi tak sa jednoducho diskvalifikuje, ziadne zdrziavanie, by bol napr tyzden na prihlasenie do turnaja, potom 1-2 tyzdne na odohratie zapasov atd, nie je to dobre?
ONdr3j napísal:novy turnaj nieje zla vec, hlavne ak sa stanovia terminy a kto ich nedodrzi tak sa jednoducho diskvalifikuje, ziadne zdrziavanie, by bol napr tyzden na prihlasenie do turnaja, potom 1-2 tyzdne na odohratie zapasov atd, nie je to dobre?
suhlasim s tebou napr ako v internetovej lige...na ukoncenie prveo kola by bol daky datum a ten kto by to neodohral dovtey tak by povedal vynimka by bola hraci ktori by nemohli prave v tom termine...
bond35 napísal:a zas je tam nejaka vynimka a a potom to tak pokracuje ze skoncime ako hrame teraz
tak nebude ziadna vynimka a basta, kto neodohra zapas bude diskvalifikovany, nech sa do turnaja prihlasia ti ktory budu mat aj cas hrat a nie sa len prihlasit a dalej nic