Foto - uprava ak sa da.
Foto - uprava ak sa da.
vydel som sem vase vysledky klobuk dole.
potreboval by som to foto nahodit do noveho satu aby ta fotografia vyzerala ako teraz fotena. je to uz zopar rokov a ta fotka je v zlej kvalite snad to niekto bude vediet upravit. Dakujem
potreboval by som to foto nahodit do noveho satu aby ta fotografia vyzerala ako teraz fotena. je to uz zopar rokov a ta fotka je v zlej kvalite snad to niekto bude vediet upravit. Dakujem
- Prílohy
-
- moje foto za mladi :-)
- Mladi.jpg (229.94 KiB) 1404 zobrazení
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akoze, nechapem podla coho usudzujes, ze je to tvoja praca... Ved predloha bola dana, tak co sa cudujes, ze vyzeraju skoro rovnako. Ked uz len o to ide, tak som to cele najprav zbavil jemne tej cervenej a potom som podla hue/saturation hladal realne odtiene po castiach (vlasy, hlava, kosielka) a ak by si fakt moc chcel vidiet tak mam mozno niekde este psd file.
Chlapče ty čo si zač netušim ale ty si čisty plagiator....blazer napísal:Akoze, nechapem podla coho usudzujes, ze je to tvoja praca... Ved predloha bola dana, tak co sa cudujes, ze vyzeraju skoro rovnako. Ked uz len o to ide, tak som to cele najprav zbavil jemne tej cervenej a potom som podla hue/saturation hladal realne odtiene po castiach (vlasy, hlava, kosielka) a ak by si fakt moc chcel vidiet tak mam mozno niekde este psd file.
Bud si robiš strašnu p*ču alebo si totalne superdebil kazdy kto sa kukne na tu fotku si všimne ze je to totalne to iste ako ta co som urobil ja tak nevem čo mi tu davač take tažke argumenty...trtek
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jord kurniq, si sikovny ale nervy mas na dranc sa kludni trochu a blazer, neni to moc pekne zobrat hotovu pracu a upravit ju len trosicka. Pravom sa rozculil, ale celkovo ako ho citam na fore tak je SiKOVNY a NAMYSLENY. Ked sa upravuje fotka, musis ju upravit z povodneho stavu do nejakeho, lebo ked pokracujes tam kde niekto skoncil vola sa to ako uz jord spomenul PLAGiAT.
Ak mam pravdu povedat, aj ja som zacal s tou fotkou vo fotospe, ale vzhladom na priam kriticky male mnozstvo volneho casu som to hned nechal na pokoji, btw jord je to dost cool, len by som sa trochy pohral s tou maskou pri vlasoch, je to tam tak dost okato useknute
. Ja som jeho ksicht vysekaval s perom a dalo to asi 5 minut prace, ale viacej as mi nechcelo
.
P.S.: Dalsia moznost je zmazat mu tie vlasy co mu odstavaju hore, napr healing brush alebo daco podobne. Myslim ze to fotke neuskodi...ale to je len navrh tak z voleja...
Ak mam pravdu povedat, aj ja som zacal s tou fotkou vo fotospe, ale vzhladom na priam kriticky male mnozstvo volneho casu som to hned nechal na pokoji, btw jord je to dost cool, len by som sa trochy pohral s tou maskou pri vlasoch, je to tam tak dost okato useknute
P.S.: Dalsia moznost je zmazat mu tie vlasy co mu odstavaju hore, napr healing brush alebo daco podobne. Myslim ze to fotke neuskodi...ale to je len navrh tak z voleja...
You super konečne niekto kto ma podporil dakujemuplink napísal:jord kurniq, si sikovny ale nervy mas na dranc sa kludni trochu a blazer, neni to moc pekne zobrat hotovu pracu a upravit ju len trosicka. Pravom sa rozculil, ale celkovo ako ho citam na fore tak je SiKOVNY a NAMYSLENY. Ked sa upravuje fotka, musis ju upravit z povodneho stavu do nejakeho, lebo ked pokracujes tam kde niekto skoncil vola sa to ako uz jord spomenul PLAGiAT.
Ak mam pravdu povedat, aj ja som zacal s tou fotkou vo fotospe, ale vzhladom na priam kriticky male mnozstvo volneho casu som to hned nechal na pokoji, btw jord je to dost cool, len by som sa trochy pohral s tou maskou pri vlasoch, je to tam tak dost okato useknute. Ja som jeho ksicht vysekaval s perom a dalo to asi 5 minut prace, ale viacej as mi nechcelo
.
a čo sa tyka tych vlasov bolo to velmi narychlo vsetko...
Ale dik..