Moj problem je takyto : Som na internete a z nicoho nic ma odpoji vyskoci male okno INCOMING CALL alebo take nieco a je tam este ANO -NIE .Ked dam ano zacen pripajat odznova a ked nie odpoji mi internet .Najhorsie na tom je ze ked nieco stahujem a ma to prerusi tak musim ist odzaciatku.
Prosim piste kto mal rovnaky problem alebo kto mi vie poradit.
POsielam prilohu je tam to okno INCOMING CALL.
To druhe je ked klijnem ANO.
ak by si vedel trosku po anglicky tak by si logicky klikol na nie....v tom prvom ti pise Ze ak prijmes hovor,tvoje internetove pripojenie bude ukoncene....takze ked kliknes na ano ukoncis pripojenie....skus kliknut na nie ze co to urobi...ale podla mna nic...
johny17 napísal:ak by si vedel trosku po anglicky tak by si logicky klikol na nie....v tom prvom ti pise Ze ak prijmes hovor,tvoje internetove pripojenie bude ukoncene....takze ked kliknes na ano ukoncis pripojenie....skus kliknut na nie ze co to urobi...ale podla mna nic...
Precitaj si este raz a pozorne a co napisal...
konkretne:
Som na internete a z nicoho nic ma odpoji vyskoci male okno INCOMING CALL alebo take nieco a je tam este ANO -NIE .Ked dam ano zacen pripajat odznova a ked nie odpoji mi internet
Net mam od slovak telecomu cez dial up .Na tom druhom pocitaci mi to ide aj cely den vkuse neverim tomu aby nikto nezavolal za cely den. tam to ide na to iste pripojenie bez chyby.
kde najdem tie vlatnosti modemu. Mam tu len možnosti telefonu a modemu a tam ked vojdem pyta ma infomacie: Krajina s ktorej volate a neda sa nic nastavit . Nemoize byt v tom chyba.???