Podla mna je to jedna p. firma.Internet 512 ide max 15kb/s aj to ked boh da a ping ten skace ako chce od 150- 3000 idema s neho svibnut .
Neviete ako sa ich mam zbavi ked som podpisal zmluvu na 2 roky.Skusal som to dohodou a nechcu chcel som im zaplatit aj pokutu ale nechcu odstupit.A zmluve chyba zlava ku viazanosti na 2 roky. A nechcem to riesit ces sud a ces pravnika a hlavne nechcem tento internet a nemôzem si dovolit prestat platit lebo inak na mna poslu exzekutora tak mi poradte ?
canopus napísal:pozri si co si podpisoval,riadne si precitaj zmluvu,co ti maju garantovat,a aku rychlost,ked ti ju nezabezpecuju kludne mozes odstupit od zmluvy
ale tam je ten problem ani to tam neni je tam hovadina ze je zaregstrovana a nic ine a tip netu a nic ani ip ani ine veci to je strucna zmluva ved stvrt papira zabera jeden pri... daco obrazok
ostrelovac napísal:ale tam je ten problem ani to tam neni je tam hovadina ze je zaregstrovana a nic ine a tip netu a nic ani ip ani ine veci to je strucna zmluva ved stvrt papira zabera jeden pri... daco obrazok
ked tam nemas nic,tak je to jednoznacne odrb na teba,je cas to ukazat pravnikovi a hor sa nich,jednoznacny odrb by som im ukazal ja
aj mne to ide strasne pomali a cem ist na gayu ale to sa zevraj tiez neoplati bo cem net na cs takze pojdem asi na nox... pozrite sa mi plz ci sa vic oplati NOX abo GAYA..
tak mne napr ide net od nich momentalne celkom v pohode ... boli casy ked mi aj niekolko tyzdov v podstate nesiel a vtedy som tiez nadaval .... ale teraz v pohode ....
Ak tomu spravne rozumiem, tak mas zmluvu iba na poskytnutie internetu ako sluzby, ale nie je dalej specifikovana a ustne ti povedali, ze 512 a ty si to podpisal? OMG.. Urcite s tym zabehni za nejakym pravnikom alebo znamym, co sa vyzna v prave, teraz mas zakony, ktore ti hovoria, kedy sa zmluva stava neplatna.. Ale aj tak, pokial by sa aj nieco naslo, tak by to zrejme muselo na sud a dovtedy ti aj ta zmluva vyprsi a spatne nieco vymahat..
Ja som mal tiež od winetu. Akože kámošova firma. Sa vyfarbil, hov**o jedno. Keď mi dva mesiace nešiel net, poslal som im poštou vypovedanie zmluvy vzhľadom na to, že neposkytujú žiadne služby, takže nemám za čo platiť. Blbé na nich je to, že si ten list neprevzali, ale ja mám potvrdenie, že som im to poslal. Zrušil som anténu, hodil Nextru a odvtedy som spokojný s netom.
Toto bolo pred rokom. Ešte do marca mi chodili faktúry, aby som im platil, kým asi zistili že už im nič nezaplatím. Inak predpokladám, že na súd ťa nedajú, pretože súdne výdavky by platili oni, až kým by súd nerozhodol v ich prospech. A pochybujem, že to risknú, lebo im odchádza veľa ľudí.
Tak sa nič neboj a kľudne im prestaň platiť. A ak chceš Gayu, tvoj problém. Ja som sa rozhodol. Wifi už NIKDY viac. V Martine nie je normálny poskytovateľ.