Mne sa zatim najviac lubila scena ked sa tej povolnej slecni Belick pytal, ze odkial je..."...Budapest....no Prag"
EDIT:
Dopozerane...
jjj napísal:Dopozerane![]()
Zaver zaujimavy a niektorych ludi co to neprezili mi je velmi luto hlavne jednej osobky zenskeho pohlaviaktoru som mal ako kladnu postavu v celkom oblube
Mozno to prezila
.
Inak zaver tak ako sa patri... Viac prezradzat nejdem - pre tych co to este nevideli.
Komu sa zapacila celkom pekna pravnicka ( Robin Tunney alias Veronika Donovan) odporucam zohnat si tento film
http://www.csfd.cz/film.php?top=&id=7914
Mala ochutnavka tu
stoji za to
![]()
No clovek by nepovedal v ktorom filme sa s urcitymi hercami stretne(Officer Brian Bellick - Wade Williams )
http://www.csfd.cz/film.php?gallery=1&id=28608&top=
Poradte dalsie serialy.... pls
Ja to vidim na SG Atlantis to som este nevidel a Alias zkuknem tiez. Jop a futurama a simpsonovic familia.
ten KEN PARK,totalna haluz, BELLICK si vychutnal pekne svjoho syna ustami,ze?
Kupujem dalsi HDD asi to bude Seagate 7200.10 320GB
Typicka zenacamelka napísal:no mozem vam to aj ja odporucit ... moj muco si pozrel 22 casti (neviem presne kolko stiahol) a nevedel ani odijst od PC kym ich nedopozeral ... mozno aj preto som bola "odsunuta" kym nedopozeral ...![]()
![]()
(pozeral to vkuse asi 17h.)
![]()
... a co som si o tom citala ... tak to je vazne zaujimave ... cize v najblizsej dobe si to asi aj ja pozriem ...
nie nie je,budes mat k tomu titulky?davaj pozor aby si sa neodrbal,nieze to stiahnes a titules na tu verziu nebudu,ak vies dobre ENG,mlcimSajmon napísal:no tak ste ma prehovoriliuz aj inde som pocul o P.B pozitiva tak sosam s TL rychlost 140kB/s
tak dufam ze tych 8Gb sa stiahne co najrychlejsie.Ale tento serial zacnem asi pozerat po skonceni Lost na AXN aby sa mi vyplnil cas kedy bude prestavka Lost
![]()
PS: dufam ze sa vazne oplati
btw je tento serial aj v CZe dabingu
tam su aj reklamy?to som nevedelsundevil napísal:Sajmon : ten 8 gb komplet taham aj ja, uz mam 18dielov, titulky idu v pohode zo stranky prison-break.czesky.net, jediny problem zatial bol s 3. dielom tam akosi tie titulky nesedia, prvych neviem kolko minut pohoda, ale po nejakej reklame sa troska rozchadzaju
je to presne diel: Prison.Break.S01E03.PROPER.HDTV.XviD-UMD
stahujes to z TL alebo z ineho TT ?sundevil napísal:Sajmon : ten 8 gb komplet taham aj ja, uz mam 18dielov, titulky idu v pohode zo stranky prison-break.czesky.net, jediny problem zatial bol s 3. dielom tam akosi tie titulky nesedia, prvych neviem kolko minut pohoda, ale po nejakej reklame sa troska rozchadzaju
je to presne diel: Prison.Break.S01E03.PROPER.HDTV.XviD-UMD
v titulkach k Prison.Break.S01.Special.Behind.The.Walls.PDTV.XviD-TBS si mozes precitat aj teketo vecicanopus napísal:ja co som mal verzie tak tam som si to vobec nevsimol,mozno som ani nevedel ze to bol mozno strih,kvoli reklame,alebo to bolo tak fasa zripovane,alebo som tomu nevenoval taku pozornost,kvoli zazranosti do serialu
jj som si pozrel moje verzie LOL a XOR a tam nic take nebolo,takze taksundevil napísal:v titulkach k Prison.Break.S01.Special.Behind.The.Walls.PDTV.XviD-TBS si mozes precitat aj teketo veci
po pauze, se setkáte se všemi padouchy ze seriálu Prison Break
Ale to všechno až po přestávce:)
Ale až po přestávce:)
To vše až po přestávce.
A podíváme se do skutečného života................Ale až po přestávce.
Může se to změnit každou chvíli!............Ale až po přestávce
45 minut a je tam 6 prestavok !