Viete kreslit ?
Viete kreslit ?
ja som este nevidel ktory by horsie kreslil ako ja vzdy sa mi smiali na vytvarnej atd. rad by som vedel vase nazory a mozte poslat niejake obrazky 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Hanibal_King
Expert
-
will.i.am
Darca
Ja som na zakladke jak tak kreslil. Nikdy som nechodil na ziadnu vytvarku, ale hovorili mi, ze viem kreslit. Podla mna som nekreslil bohvieako, ale dalo sa na to pozerat
A na strednej ziadny predmet na ktorom sa kresli, takze par kresieb do zosita to bolo asi vsetko.
Mozno vo mne nieco je, ale to by som musel rozvijat a mne sa velmi nechce...
A na strednej ziadny predmet na ktorom sa kresli, takze par kresieb do zosita to bolo asi vsetko.
Mozno vo mne nieco je, ale to by som musel rozvijat a mne sa velmi nechce...
Ja som nikdy nevedel kreslit, to bolo vždy tragikomedia, ale moja sestra kresli skvele, 2 roky ma odkrutene na vš v NR, ale nebolo to to čo chcela, ale povodne chcela do košic. Tento rok dala si prihlašku do KE a BB, prijali ju na obe a rozhodla sa pre BB. Inak je skvela len nam nechce nič ukazať / umelci
/ takže aj fotky su robene na rychlo a nemam ani copyright. V skutočnosti je to omnoho lepšie, aj mnohe dalšie.
- Prílohy
-
- P1012172.JPG (125.19 KiB) 3116 zobrazení
-
- P1012171.JPG (132.83 KiB) 3283 zobrazení
-
audiotrack
VIP
Re: Viete kreslit ?
mat tak tvoje problemyM4jk1:-) napísal:ja som este nevidel ktory by horsie kreslil ako ja vzdy sa mi smiali na vytvarnej atd. rad by som vedel vase nazory a mozte poslat niejake obrazky
-
canopus
Addict
ja ich priam zboznujem,este aj vykresovu cast mojej diplomovky som kreslil na puazak,ked si ju prezerali v komisii tak len pozerali ako puci,ale bolo vidiet ze boli vyteseni,ze aspon niekto im pripomenul ich stare casyaudiotrack napísal:vidíš, na technické kreslenie som zabudol. ale nenávidím tušové perá.. ja som výkresy vždy kreslil v autocade
neviem preco,ale som zastancom klasickej metody a nie autocad,microstation apod,co uz
-
audiotrack
VIP