Štúdia z Harvardu - Židia ovládajú USA

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

heh gwixt, no comment

pre tych co rozumeju anglicky.. ( :smt078 )

Obrázok
Israel Knesset or the White House?

No this picture is not taken in Israel but taken in the White House of the United States of America. Pictured is Chabad Lubavitch Rabbi Shemtov and other shlichim with the new head of White House Policy, Joshua Bolten. They are celebrating Jewish pre-eminence at a White House party. Read what the Jerusalem Post has to say about it in the article below. And, find out the views of the Chabad Lubavitch toward Gentiles directly from links below to Chabad Lubavitch websites. Chabad Lubavitch, the organization that Rabbi Levi Shemtov represents, maintains that Gentiles are “animals” and that the entire purpose of non-Jewish mankind (97 percent of America’s and 99.6 percent of the earth’s population) is to serve Jews. Find that hard to believe? Read the following article and just keep researching until you find out the truth about Jewish Supremacism!
Obrázok
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ide o to , že všetci tu hovoria o tom , ako Židia ovládajú svet , ale základná otázka znie : Pociťujete to niekto ?

Veru nie , chodíte do roboty ako aj ja .. Je mi za päť či mi dá výplatu Žid alebo bezdomovec , hlavne , že ich má

Do mojej domácnosti sa žiadny Žid netlačí , netlačí mi nik , žiadne židovské myšlienky do hlavy , preto sa nimi nezaoberám , a myslím , že aj by ste z nich nemali robiť také ródeo , keď ich ovládanie pociťujete maximálne tak iba z článkov z i-netu
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

kali520 napísal:Zrejme moc casto pozeravas jojku
musim ta sklamat .. jojku pozeravam len v nedelu medzi 20:00 a 21:00 .. idu vtedy totiz Nezvestni

... ale teraz si spominam .... ono na tom ostrove to su vlastne zidia co vsetko zle sposobili .... uz chapem .. otvoril si mi oci ... dakujem

(k teme : ty asi moc pocuvas svojich holohlavych kamaratov)

skoncil som ...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

gwixt napísal:musim ta sklamat .. jojku pozeravam len v nedelu medzi 20:00 a 21:00 .. idu vtedy totiz Nezvestni

... ale teraz si spominam .... ono na tom ostrove to su vlastne zidia co vsetko zle sposobili .... uz chapem .. otvoril si mi oci ... dakujem

(k teme : ty asi moc pocuvas svojich holohlavych kamaratov)

skoncil som ...
Ty tomu nechapes asi? Ja nemam strach zo zidov, nikto z nich nema srach. Ches mi povedat ze toto su vsetko vymysli alebo ze zidia nic neovladaju. Ja tvrdim ze u nas na najvyzsich miestach by mal byt skorej slovak ako zid sme slovensko nie Izrael.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Komu skutočne patrí Palestína?
autor: SITRA AHRA

Nielen Chazari, ale ani Židia, ktorí pôvodne opustili Palestínu, nemajú žiadny nárok na svoj štát v Palestíne z jednoduchého dôvodu. Nárokujú si to na základe nejakej iluzórnej 3500-ročnej rozprávky. I keď odtiaľ odišli, ako navrátilci po 3500 rokoch sú tam cudzinci! Sú tam novoprišelci. Nemajú právo uzurpovať ľuďom, ktorí tam žijú v pokoji vedľa miestnych Židov tisíce rokov, ich krajinu. Židia nikdy neboli originálnymi obyvateľmi Palestíny. Keď tam prišli, už pred 4000 rokmi, tá zem bola obývaná. Preto ich nazývali „HIBIRU“ (tiež HAPIRU, tiež IBRI, z čoho nakoniec vznikol názov HEBREW, teda Hebreji), čo znamená „zaprášení“ (ako nomádi) a ktorých nazývali „bands of pillaging western Semites“ (banda rabujúcich západných Semitov).

Nota bene, Abrahám (pôvodne Abram), ich „praotec“, pre zaujímavosť, nebol ani Hebrej ani Semita. Alfred Jeremias, profesor Assyriológie a histórie náboženstiev na univerzite v Leipzigu, uvádza v jeho majstrovskom diele „Das Alte Testament im Lichte des Alten Orients“, že „vo svojej mentálnej povahe bol Abrahám Sumerom.“. V jeho ďalšej štúdii z roku 1932 nazvanej „Der Kosmos von Sumer“ ešte pridáva „Abrahám nebol semitský Babilončan, ale Sumer.“ Toto všetko si môže každý naštudovať vo vynikajúcej zbierke, ktorá sa nazýva „The Earth Chronicles“ (6 kníh) v knižke No. III tejto série „The Wars of Gods and Men“ str. 300 – 303). Dovolím si pripomenúť, že autor tohto diela je Žid, Zecharia Sitchin.

Taktiež si dovolím napísať, že podľa izraelského archeológa a profesora na univerzite Ben Guriona, Eliezera Orena sa žiadny, Židmi toľko ospevovaný EXODUS, nikdy neodohral. Doslovne prehlásil: „Cesta cez Horus (kade údajne prechádzali) bola Egypťanmi tak strážená, že: boli spozorovaní (dvaja otroci utečenci), a biblický údaj o 2,5 miliónoch ľudí, z ktorých 600 000 bolo vo vojenskom veku spozorovaní neboli? Toto nemôže byť vysvetlené, pokiaľ neveríme na zázraky, a ja som členom katedry archeológie a nie katedry zázrakov.“

Uveďme, čo píše plukovník Curtis B. Dall (zať prezidenta Roosevelta) vo svojej knižke „Israel's Five Trillion Dollar Secret“ („Izraelské päť triliónové tajomstvo“) na stránke 14 – 15: Informované zdroje udávajú: „Dnes Židia majú svoj vlastný štát – Izrael. Nechajte ich, nech tam idú, nech tam žijú, pracujú a nech si vytvoria akúkoľvek spoločnosť, po akej túžia. Len Boh vie, že už bolo dosť krvácania, mizérie, podvádzania, klamania a vraždenia vo veľkom v záujme vytvorenia štátu Izrael. Teda, po spravodlivej kompenzácii Arabov za stratu ich domovov, Židia by mali byť donútení žiť v sprofanovanom štáte, ktorý vytvorili (zvlášť za účelom získania chemického bohatstva v Mŕtvom mori), pretože oni nepatria medzi nás ani kultúrou ani spirituálne a ešte menej rasovo
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

kali520 napísal:Ty tomu nechapes asi? Ja nemam strach zo zidov, nikto z nich nema srach. Ches mi povedat ze toto su vsetko vymysli alebo ze zidia nic neovladaju. Ja tvrdim ze u nas na najvyzsich miestach by mal byt skorej slovak ako zid sme slovensko nie Izrael.
presne tak sme na Slonensku tak nechapem preco by tu mali vladnut zidia a nie Slovaci
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

kto nechce to neuvidi.. napriklad preto ze by tym musel uznat vlastny omyl.. na to je privela ludi velkymi egoistami.. su to typy ktore si povedia ze je nieco tak a inak to byt nemoze.. vlastna hlupost im to nedovoli.. a tazko im budete hovorit za cim(zidia) stoja na slovensku ked tato masa obmedzencov nevidi zidovsky vpliv ani na priklade akym je USA..
gwixt
Addict
Addict

kali520 napísal:Ty tomu nechapes asi? Ja nemam strach zo zidov, nikto z nich nema srach. Ches mi povedat ze toto su vsetko vymysli alebo ze zidia nic neovladaju. Ja tvrdim ze u nas na najvyzsich miestach by mal byt skorej slovak ako zid sme slovensko nie Izrael.
pozri mne su zidia uplne egal .... to co si povedal s tym sa stotoznujem .. samozrejme na slovensku by mali byt vo vedeni slovaci ....

urcite maju vo svete aj nejaky ten vplyv (to len dokazuje ich istu sikovnost, co neznamena ze to je vzdy uplne OK) ale to co im tu vsetko pripisujete je az trochu moc paranoidne a zvelicene
Aryan Angel napísal:kto nechce to neuvidi.. napriklad preto ze by tym musel uznat vlastny omyl.. na to je privela ludi velkymi egoistami.. su to typy ktore si povedia ze je nieco tak a inak to byt nemoze.. vlastna hlupost im to nedovoli.. a tazko im budete hovorit za cim(zidia) stoja na slovensku ked tato masa obmedzencov nevidi zidovsky vpliv ani na priklade akym je USA..
samozrejme ... vsetci su sprosti len ty si lietadlo omg :roll:
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Takto...zidov, ktory uprednostnuju svojich pred ostatnymi nemam rad ani ja...a viem ze takych je dost. Ale to co tu trepete je dost odveci... poprve aj Zid moze byt Slovak... po druhe...ked ma niekto so zidovskym povodom nejaku riadiacu funkciu...nemusi automaticky uprednostnovat svojich...dalej...aky je rozdiel ked napr. nejaky silne veriaci clovek (katolik)...ma riadiacu funkciu... a uprednostnuje ludi svojho vierovyznania...ziadny...tak preco sa nehovori aj o tom?...sak cirkev ma taktiez velky vplyv na dianie vo svete.
Osobne si myslim, ze je totalna kravina sa rozlisovat na nabozenstva a rasy a podobne kraviny..vzdy to plodilo len zlo a vojny..je to proste nezmyselne.... vsade sa najdu dobry aj zly ludia. No ale ja s tym aj tak nic nezmozem...mozem sa len prizerat...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

heh uprednostnovanie.. tu ide o mnoho viac ako obycajnu protekciu alebo o com to hovoris :)
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:heh uprednostnovanie.. tu ide o mnoho viac ako obycajnu protekciu alebo o com to hovoris :)
A o co ide?...o uprednostnenie svojej rasy pred druhou. Ty robis (by si robil) v podstate to iste...ale za arijsku stranu... aky je v tom rozdiel? (Len ten ze by sa strany otocili)
gwixt
Addict
Addict

POiNTER napísal:A o co ide?...o uprednostnenie svojej rasy pred druhou. Ty robis (by si robil) v podstate to iste...ale za arijsku stranu... aky je v tom rozdiel? (Len ten ze by sa strany otocili)
to by najprv musel byt "arijec" :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

to co bolo
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pre tych co tak mate radi zidov tu mam jeden citat od Menachema Begina, kedysi Izraelskeho premiera, hadam viete po anglicky:

Kód: Vybrať všetko

"Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet.
We are as different from the inferior races as they are from insects.
In fact, compared to our race, other races are beasts and animals,
cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our
destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will
be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our
feet and serve us as our slaves."
a teraz mi povedzte kto si o sebe mysli ze je nadradena rasa a nepripomina vam to nahodou retoriku isteho Adolfa? Nevidim dovod nato aby som mal mat rad narod ktory sa povazuje za vyvoleny a ostatnych ma za ludsky odpad, prirovnava nas k hmyzu, zvieratam.

Kód: Vybrať všetko

http://www.usenet.com/newsgroups/talk.religion.misc/msg05436.html
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Zid pri tomto vychadza zo svojho perverzneho nabozenstva, napriklad aj ta "sikovnost" co tu spominate (v podstate vediet oj..bat, oklamat goyima[nezida]) je u zida ctnostou..

btw dalsie podobne citaty http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=226836#226836
gwixt
Addict
Addict

zelovoc napísal:pre tych co tak mate radi zidov tu mam jeden citat od Menachema Begina, kedysi Izraelskeho premiera, hadam viete po anglicky:...
pozri .. pokial viem tak v tejto teme nikto nejak extra nezdoraznoval to ako ma rad zidov ... ale odsudzuju sa tu antisemitisticke, xenofonbne a sovinisticke nazory kolegu "arijca" a spol.

mne osobne su zidia, ich nabozenstvo a ich stat ako taki ukradnuti a je mi uplne jedno co povedal nejaky senilny byvaly premier Izraela .....
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:pozri .. pokial viem tak v tejto teme nikto nejak extra nezdoraznoval to ako ma rad zidov ... ale odsudzuju sa tu antisemitisticke, xenofonbne a sovinisticke nazory kolegu "arijca" a spol.

mne osobne su zidia, ich nabozenstvo a ich stat ako taki ukradnuti a je mi uplne jedno co povedal nejaky senilny byvaly premier Izraela .....
Presne tak...v tom sa zhodneme. Ja odsudzujem ake kolvek nadradene spravanie na oboch stranach... a o to tu prave ide...ze aryan si mysli ze nadradena rasa je prave ta jeho...aky je potom rozdiel v zmyslani medzi nim a tym premierom?...ziadny...len ze su na opacnych stranach. Ja neobhajujem zidov... ja som za to aby sa vsetci uvedomili a spravali sa k sebe ako ludia...nie ako zvery. Ale je jasne ze to nikdy nebude...prave preto ze vela jedincov (na oboch stranach v roznych pomeroch) ma prave taketo blbe zmyslanie o nadradenosti jednej rasy nad druhov.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

V dnesnej dobe, bohuzial, pomaly kazdy, kto si dovoli reagovat, odmietnut- kritizovat- vyroky a fakty, akymi su napr. tie ktore boli uvadzane nie len v tejto teme, je s oblubou oznacovany za antisemitu, xenofonba, sovinistu atd. (a vobec nemusi byt za nadradenost jednej rasy nad druhou). Jediny prijatelny nazor na tieto skutocnosti je mat zrejme na haku a k tymto temam sa nevyjadrovat- jednoducho byt slepy. Pritom vyjadrit nazor k opacnemu extremu je mozne v temach ako napr. Skinheads a pod.

4 POiNTER: Blbe na tom vsetkom je, ze nadradenost zidov nad ostatnymi narodmi nevyplyva z nejakych pomerov, ale zo samotneho Talmudu- zidovskeho svateho pisma (uz sa to tu v niektorej z tem pomerne detailne rozoberalo).
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:4 POiNTER: Blbe na tom vsetkom mozno je, ze nadradenost zidov nad ostatnymi narodmi nevyplyva z nejakych pomerov, ale zo samotneho Talmudu- zidovskeho svateho pisma (uz sa to tu v niektorej z tem pomerne detailne rozoberalo).
Ak reagujes na toto: (na oboch stranach v roznych pomeroch) ...tak to bolo myslene tak..ze pomer zidov, ktori sa citia nadradeni je vacsi ako pomer bielych, ktori sa citia nadradeni. Ja neobranujem zidov...tiez mi v kopu veciach robia nervy (najme ti ortodoksni)...len mi vadi, ked niekto kritizuje extremizmus extremizmom. (ak sa to tak da nazvat)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

POiNTER, ono je to trochu komplikovanejsie, kedze ten tzv. zidovsky, resp. sionisticky extremizmus funguje na urovni vlad sionistickeho statu Izrael + na urovni nemalej prepojenosti statu Izrael, ci oficialnych alebo neoficialnych zidovskych loby v USA (vid. napr. historia rozhodnuti BR OSN a kazda jedna rezolucia namierena proti Izraelu vetovana prave USA,...). Tiez ovladanie medialneho sveta, ktoremu sa tu niekto smial je sucastou tejto politiky, nech sa zda akokolvek smiesna. Kazdopadne, pokym rasisticka ideologia jedneho je ideologia nabozenska, statna, ideologia ovplyvnujuca zahranicnu politiku nie len tejto krajiny- spravanie sa tychto ludi, naopak, ideologie "bojujuce" proti tejto ideologii, resp. otvorene kritizujuce tuto ideologiou su ideologie tzv. undergroundu, t.j. ideologie postavene mimo zakon, alebo ideologie postavene na baze terorizmu, ku ktoremu sa uchyluju ako k poslednej forme odporu proti oficialnej politke statu (vid. Palestina a okolite staty, ktore sa dodnes nechcu zmierit so zalozenim statu Izrael a jeho rozpinavou politikou). Nuz a potom su tu ludia, ktorych tato tema zaujima najma z politologickeho hladiska a ktori sa mozu k tejto teme slobodne vyjadrit mozno len na takomto fore, pretoze vonku by bol ich nazor povazovany za "politicky nekorektny", prip. by sa poniektori ludia snazili oznacit ich za xenofobov etc. kedze ich nazor je nazor proti "oficialnemu prudu". Takze chapem a suhlasim s tym co si chcel povedat, no snazim sa vysvetlit, ze extremizmus a extremizmus v tomto prip. nemusia hrat a ani nehraju tu istu ligu a ze nie kazdy nazor k tejto teme je zakonite extremisticky.
Napísať odpoveď