LOST
KTO POZERA LOST NA JOJ-ke NECITAJTE TENTO PRISPEVOk - SPOILER !Dem0n napísal:Docela zaujimava, ale nic podstatne sa v nej neudeje
hm.... ten doktor z Australie spominal nieco o tom ze Rose vylieci len miesto s velkou silou a objasnilo sa tym to , ze to miestno je OSTROV. A ma naouzaj liecive ucinky
Charlie- vyliecil sa zo zavislosti na drogach
John-Vie chodit
Rose-stale zije
Jin - stal sa plodným
A tym sa u mna črtá teoria preco su tí ludia na ostrove ( aby sa vyliecili s niecoho co ich trapi,popr. zo svojho hendicapu )
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a mi potom vysvetli z coho sa vyliecil MIKE,ktory odchadza so synom domov,a SAWYER,JACK a KATE idu domov tiez s DRUHYMI?Sajmon napísal:KTO POZERA LOST NA JOJ-ke NECITAJTE TENTO PRISPEVOk - SPOILER !
hm.... ten doktor z Australie spominal nieco o tom ze Rose vylieci len miesto s velkou silou a objasnilo sa tym to , ze to miestno je OSTROV. A ma naouzaj liecive ucinky
John-Vie chodit
Rose-stale zije
Jin - stal sa plodným
A tym sa u mna črtá teoria preco su tí ludia na ostrove ( aby sa vyliecili s niecoho co ich trapi,popr. zo svojho hendicapu )
ten vybuch toho generatora EM by som chcel vediet preco nezabil DESMONDA a LOCKA (tretia seria bude uz aj s Desmondom),zaujimava bude tretia seria,desmondova frajerka ho uz nasla,takze som zvedavy ako ich vystopuje, ked im vravel ten co ho zajali, uz si nepamatam,ze ostrov nikto nikdy nenajde
ja to vidim tak, ze to nebol vybuch, ale docasne vypnutie dakeho pola, ktore robi ostrov neviditelnym pre ostatny svet. teraz ho videli len vdaka tomu, ze bolo vypnute, na aky cas je otazkou. z toho aj vyplyva, ze desmond a lock preziju bez ujmy, ak ich nesejmul teda daky kovovy predmet dovtedycanopus napísal:a mi potom vysvetli z coho sa vyliecil MIKE,ktory odchadza so synom domov,a SAWYER,JACK a KATE idu domov tiez s DRUHYMI?
ten vybuch toho generatora EM by som chcel vediet preco nezabil DESMONDA a LOCKA (tretia seria bude uz aj s Desmondom),zaujimava bude tretia seria,desmondova frajerka ho uz nasla,takze som zvedavy ako ich vystopuje, ked im vravel ten co ho zajali, uz si nepamatam,ze ostrov nikto nikdy nenajde
-
Pechy
Medium Expert
a nahodou si necital tu teoriu o magnetizme? podl mna realnejšie ako totoSajmon napísal:KTO POZERA LOST NA JOJ-ke NECITAJTE TENTO PRISPEVOk - SPOILER !
John-Vie chodit
Rose-stale zije
Jin - stal sa plodným
http://www.lost.cz/clanek.asp?id=17
-
Pechy
Medium Expert
skor by som povedal, že to biele svetlo bolo to elektromagneticke pole ktore ich malo chranit alebo niečo take, prečitaj si ten članok čo som dal do svojho predošleho prispevku, ta desmondova žena ich našla kvoli tomu, že tam vzniklo pomocou toho magnetu nejake obrovske pole, na konci ty rusi či čo to boli na to počitači to pisalomishenko napísal:ja to vidim tak, ze to nebol vybuch, ale docasne vypnutie dakeho pola, ktore robi ostrov neviditelnym pre ostatny svet. teraz ho videli len vdaka tomu, ze bolo vypnute, na aky cas je otazkou. z toho aj vyplyva, ze desmond a lock preziju bez ujmy, ak ich nesejmul teda daky kovovy predmet dovtedy
Boli to portugalci a pred cim ich malo to EM pole ochranit ? Praveze to dako suvisi s tym skrytim ostrova pred okolnym svetom. Tym, ze bolo vypnute bol ostrov viditelny a samozrejme bola zaznamenana aj ta elektromagneticka aktivita (vypnutie pola?)Pechy napísal:skor by som povedal, že to biele svetlo bolo to elektromagneticke pole ktore ich malo chranit alebo niečo take, prečitaj si ten članok čo som dal do svojho predošleho prispevku, ta desmondova žena ich našla kvoli tomu, že tam vzniklo pomocou toho magnetu nejake obrovske pole, na konci ty rusi či čo to boli na to počitači to pisalo
-
Killerjoke
Expert
Finale bolo celkom dobre ale fakt jedine co sa zistilo ze pad lietadla sposobil magnet,vtedy ked ho skoro Desmond nestihol vypnut.Ale trochu ma nastvalo ze svet este existuje kedze je tam ta Desmondova zena,dufal som ze to skonci nejak tak ze cely svet zmizol,alebo nieco ze budu v buducnosti,no aj tak 3 seria bude dobra.
-
hojko
Site Admin
Killerjoke: Skoncilo to uplne trapne, to s tou Des. zenou sa mi zdalo ako marny pokus o natiahnutie pre dalsiu seriu a nasledne zarobenie penazi za serial... Malo to skoncit uz touto seriou a bolo by to najlepsie riesenie, napokon aj sledovanost dost klesla a zacina to byt uz stereotyp, obcas sa vyskytne nieco zaujimave ako napriklad cast Lockdown, ktora bola pre mna najlepsia z druhej serie.