Steroidy

O športe...
asta23
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Steroidy

Príspevok od používateľa asta23 »

Co Vy na to hm ?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

no co uz len na to?Snad len tolko, ze su to steroidy,nie stereoidy :roll:
A k steroidom?Neuznavam, ked ich beru mladi chalani, ktori maju este dost vyskou hladinu vlastneho testosteronu,aby mohli dalej rast. Situacia je ina, ked clovek dosiahne svoje maximum a dlhodobo stagnuje, taky stav je uz dost depresivny, ale to je aj ten po vysadeni anabolik, takze to vela neriesi.
No a hlavne, ze steroidy su lieky a su urcene pre medicinske ucely, nie pre zneuzivanie v sporte.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

nikdy :!: , ani vzhľadom na vek, ani z iných dôvodov.
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

iba tie dobre tycinky energeticke
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dan napísal:iba tie dobre tycinky energeticke
v tych je az 90% steroidov,to si vedel? :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ze stereoidy :lol: :lol: ..ale inac nevim preco neuznavate..sak ked chce byt niekto nabuchany nech je
asta23
Light Expert
Light Expert

Holubar :hovoris ako keby si mal stim uz nejake skusenosti mas ?lebo ja uz hej v mladosti asi tak pred 11rok.ale vtedy neboli take suplementy ako dnes.Ale musim uznat,ze mas pravdu su to lieky urcena na nieco ine nie do sportu ,ale ty si mylslis ze profici su cisty hmm?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

skoda,ze nenapisal asteroidy :lol: :lol:
videl som co urobia z normalneho cloveka,porucha mimiky tvare,zabudanie,slaba demencia,ze cooo :?
asta23
Light Expert
Light Expert

canopus napísal:skoda,ze nenapisal asteroidy :lol: :lol:
videl som co urobia z normalneho cloveka,porucha mimiky tvare,zabudanie,slaba demencia,ze cooo :?

No menas uplne pravdu :D ja som ich supal okolo 1.5rok. a nic mi neni ani ma netrasie,ani nezabudam,ani demencia neviem co si vydel :?: :shock: :?:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nemam s nimi skusenosti,ale citam dost prispevkov na fore od ludi, co stale podstupuju nejake kury. Ci uz sustanon,salbutamol, primobolan, trenbolon a desiatky dalsich...urcite by som sa do toho nepustal, kym by som nemal perfektne nastudovane vsetky interakcie, vedlajsie ucinky a pod. Nie je to ziadna sranda, ved ide o zdravie...A nemienim ho vymenit za chvilkove nadsenie z velkej postavy

//edit:asta23:pochval sa,ake si mal vysledky,ci si spokojny, ci z tej hmoty a sily nieco ostalo, ci by si to dal este raz a tak...rozpis sa
asta23
Light Expert
Light Expert

"Holubar"
No zacalo to ked som sa dostal do mrtveho bodu 80 kg ,2rok som stal na tej vahe,jedol som co som videl pil proteiny mlieko okolo 2l,na den a stale nic.Uz som bol stoho zuchali tak som to skusil.
Najprv na supraku 2nes.kaz.3den ,1tyz.nic ale potom som citil napuchnetie na 100%,sila o 75% hore (tlak za havou vel.cin.25kg po 3tyz.asi tak 55,60kg)vaha okolo 5kg hore.
Potom som skusal :naposim ale to je sracka vtedy!
:omnadren
:deca-durabolin
:preidyn
:agovirin-depot
:ogovirin obyc
:testoviron depot
ak asi tak v skratke .........
viem,ze to neni slava sa stim chvalit ale co uz ...........
samozrejme ze nieco islo dole ale po visadeni som het daval protejny tak islo len minimum.
Teraz mam tu optimalnu vahu 100-110kg teraz nemam s pribratim problem co sa tika svalovej hmoty tak ruki okolo 46,ale mal som pauzu vyse 1rok som sa zranil tak som nehohol dalej.Teraz mam okolo 44 ale sama slacha som virisovany.
Ci by som to este raz obsolvaval to neviem ked som si robil program na 2mes tak by ma to vyslo okolo 50 000.-pri tychto suplemtou co sa daju zohnat tak je to dost.
Co sa tyka zdravia uz len pod dohladom Mudr.inak nie je to hra zo smrtou ale neocudzujem to ked sa neda tak sa neda.
Uz v 70rok slapali na tom.
A dnesny profici stoja za p....!
Ved si zober len nasho Horvata ktori zroka na rok o 10kg kategoriu hore to nie je mliecko a sunar ....................
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

asta23 napísal:"Holubar"
No zacalo to ked som sa dostal do mrtveho bodu 80 kg ,2rok som stal na tej vahe,jedol som co som videl pil proteiny mlieko okolo 2l,na den a stale nic.Uz som bol stoho zuchali tak som to skusil.
Najprv na supraku 2nes.kaz.3den ,1tyz.nic ale potom som citil napuchnetie na 100%,sila o 75% hore (tlak za havou vel.cin.25kg po 3tyz.asi tak 55,60kg)vaha okolo 5kg hore.
samozrejme ze nieco islo dole ale po visadeni som het daval protejny tak islo len minimum.
Teraz mam tu optimalnu vahu 100-110kg teraz nemam s pribratim problem co sa tika svalovej hmoty tak ruki okolo 46,ale mal som pauzu vyse 1rok som sa zranil tak som nehohol dalej.Teraz mam okolo 44 ale sama slacha som virisovany.
Ci by som to este raz obsolvaval to neviem ked som si robil program na 2mes tak by ma to vyslo okolo 50 000.-pri tychto suplemtou co sa daju zohnat tak je to dost.
Co sa tyka zdravia uz len pod dohladom Mudr.inak nie je to hra zo smrtou ale neocudzujem to ked sa neda tak sa neda.
Ved si zober len nasho Horvata ktori zroka na rok o 10kg kategoriu hore to nie je mliecko a sunar ....................
chlapce ty si bol jak chodiaca lekaren. ja si myslim ze ani pri stagnacii by sa nemali brat steroidy, proste nikdy ich nebrat, nikdy. niejaky protein plus creatin, glutamin a pri diete aj niejake aminokyseliny a nemal by mat nikto problem s naberanim hmoty. samozrejme kvalitnejsia strava k tomu.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

asta23 napísal:"Holubar"
nebojis sa ze sa ti to moze prejavit rakovinovym ochorenim?bol si na kontrole svojej peceni a ladvin?ripujem ze teba to nezaujimalo v tej dobe,kolko si na to vydrbal penazi?a to co som videl je pravda,skoda ze t nie je viacej ludi na hojku z levic by ti povedali,a tie sypacky,dakujem neprosim,nie je to moja zivotna priorita,aby som vyzeral ako spuchnuty vrabec,
ake vahy si daval predtym a neskor ake?napis kazdy jeden cvik,dikes
to si bral nepretrzite?
asta23
Light Expert
Light Expert

Lewis napísal:chlapce ty si bol jak chodiaca lekaren. ja si myslim ze ani pri stagnacii by sa nemali brat steroidy, proste nikdy ich nebrat, nikdy. niejaky protein plus creatin, glutamin a pri diete aj niejake aminokyseliny a nemal by mat nikto problem s naberanim hmoty. samozrejme kvalitnejsia strava k tomu.
Ja viem ale to uz bolo davno ked som to bral ,vies teraz je to uplne inak.
Mas pravdu stimto: protein plus creatin, glutamin
Ale stim to sa spravys asi za 1rok.
Ale stim asi tak za 4mes.,nieco ti ostane nieco ti spadne.
Vies tasko sa o tom pise stakim ktori to nezazil a neskusil nic v zlom.....
asta23
Light Expert
Light Expert

canopus napísal:nebojis sa ze sa ti to moze prejavit rakovinovym ochorenim?bol si na kontrole svojej peceni a ladvin?ripujem ze teba to nezaujimalo v tej dobe,kolko si na to vydrbal penazi?a to co som videl je pravda,skoda ze t nie je viacej ludi na hojku z levic by ti povedali,a tie sypacky,dakujem neprosim,nie je to moja zivotna priorita,aby som vyzeral ako spuchnuty vrabec,
ake vahy si daval predtym a neskor ake?napis kazdy jeden cvik,dikes
to si bral nepretrzite?
Nie nebojim sa nemam sa coho ked sa raz chranis tak neni co riesit.
osa tyka kontrole vsetko na 100%
Vies ked nieco zacnes zakazane brat tak si vsetko zistis o tom aspon ja.
Penazi ani sa nepitaj ................
Vies to nemozes brat nepretrzite aspon 2mes.pauza medzi ciklami.
Tie vahy si nepametam bolo to davno len tie tlaki si pametam lebo mi odislo plece ale neni stym problem stou silou ta ti ide sama.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

steroidy nie su pre vsetkych ,, mam taky nazor ze steroidy patria len pre tych ludi co uz dosiahli svoje maximum a stagnuju a nevidia vysledky. Urcite nie su pre mladych chalanov, a urcite tiez nepatria na predsutazne obdobie..to neuznavam. Mimochodom mal som doma uz viacej veciciek, nebudem sa vyjadrovat. Nikdy som neuzival nic nelegalne. Ale do buducna planujem spravit si malu kuru. :idea:
asta23
Light Expert
Light Expert

Toxikoman

A aku ak to nie je tajomstvo hm?si si isty ze to chces?Ako dlhu ju budes mat a co ides dat hm ?
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Toxikoman napísal:steroidy nie su pre vsetkych ,, mam taky nazor ze steroidy patria len pre tych ludi co uz dosiahli svoje maximum a stagnuju a nevidia vysledky. Urcite nie su pre mladych chalanov, a urcite tiez nepatria na predsutazne obdobie..to neuznavam. Mimochodom mal som doma uz viacej veciciek, nebudem sa vyjadrovat. Nikdy som neuzival nic nelegalne. Ale do buducna planujem spravit si malu kuru. :idea:
radsej si to rozmysli, nemozes vediet akevedlajsie ucinky vyvolala ten prostriedok v tvojom organizme. u niekoho mozno nic, ale u ineho to moze byt vela neprijemnych veci.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

asta23:vidim, ze si to zobral dost proficky, ten pristup urcite nie je na skodu...ja jedine co nechapem, su ludia, ktori pridu na forum a spytaju sa, kde zozenu nejake AS a kolko toho maju brat. To je uplny primitivizmus, vediet o tom hovno a ist do toho.

Je na tom podobne aj mj kamarat, ktory ma 70kg a ma pocit, ze stagnuje. Chce si objednat od jeho nabuchaneho kamarata v BA zazracne tabletky, ktore mu vraj daju 15 kil a min 10 ostane. To je proste na mna moc, nevie ani ich nazov, diagnozu, ucinne latky, no proste nic...len cital, ze su fakt dobre. A pritom jeho jedalnicek je pizza na obed aj na veceru,raz do tyzdna si zamiesa tvaroh s vajickom a cuduje sa, ze preco mu tie dve kila z kreatinu nikdy neostanu.

Lewis:Myslim, ze je tazko pisat o niecom, co si nezazil, cize ak si neprisiel do bodu, odkial to dalej nejde,asi nevies o com pises. Nevravim, ze ja som tam bol,alebo som,ale mam pochopenie pre takych ludi, lebo sam neviem, ci ma to bude bavit,ak uz nebude rast ani sila ani maso...Len dufam, ze cvicenie bude pre mna takym potesenim, ze po steroidoch nesiahnem.
asta23
Light Expert
Light Expert

Holubar:viem,ze je to prapne ale ked to raz vyskusas ako ja tak ta to bude zaujimat ako co a kolko a ako dlho.To nieje primitivizmus ale zvedavost.

Len dufam,ze to nebude az take vazne ze by si to bral,ked si tak zaujaty proti tomu,lebo ked budes mysliet len na to najhorsie tak to nikdy nadas.
Ked sa budes chranit tak sa ti nic nestane,ale to je moj nazor na vec.
Kazdi jeden kto to skusil v mojom okoli tak len preto,ze prisiel do mrtveho bodu.Kazdy jeden clovek neni auto.Auto ked mas tak so da vzdy vymenit za rych.a vykonejsie no nie,ale clovecia imunita,genetika nie.
No tak ten kamos sa moze strckat do pr.... ked ma taku dobru stravu,vo vezniciach maju lepsiu a obohatenu vytaminmi.
Stabletiek priberie tak max 4-5kg a nie tolko kolko mu povedal,
na trhu su teraz naj HEMOGENIN jedna tab.ma 50mg a su dost drahe.
Ale tab. musi niecim kombinovat lebo to nebude mat taki efekt.
Napr.:naposin 5mg musi mat aspon na 4 tyz. 220kus.
potom :suprak 15ks
potom :omnodren 4ks

Ked to vyratas tak as priblizne ti vinde 2600.-
Ale stochto nabere max.7-8kg. ale vsetko zavysi od genetyky a hlavne strave,nept ziadny alkohol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nefajcit lebo to moze hnet zabalit,vysvetlimu,ze to nieje kreatin ale zenski alebo muzski pridavny hormon.Sktorim sa treba krit napr.:flavobion alebo lagosa ale tento je len na predpis.

Kód: Vybrať všetko

http://www.woerwagpharma.cz/frame/lagosa.html

Kód: Vybrať všetko

http://www.lekarna.cz/p/leky-na-predpis/flavobion-50x70mg-potahovane-tablety/
Napísať odpoveď