Je tu niekto koho uz podje*ala frajerka?
Je tu niekto koho uz podje*ala frajerka?
mne sa to stalo a nie raz ak aj vam tak napiste
Stalo sa...
Nooo... mne sa to tiez stalo a to hned pri prvej .. nastastie mi tho dalo vela do zivota, poucil som sa a odvtedy boli vsetky holky len lepsie a lepsie 
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ano stalo sa mi to raz a potom som sa tak opil ze som nevedel ako sa volam ale nepomohlo takze ked sa vam nieco take stane nepite radsej sa vyrozpravajte dobremu kamaratoviúkamaratke...to mi pomohlo viac ako alkohol....
a ci ju nenavidim teraz? da sa to tak povedat...necitim k nej taku nenavist ze by som ju chcel zabit ale ked ju vidim alebo je v mojej blizkosti mam ju v pi*i a nezaujimam sa o nu a je mi jedno ako zije teraz....
a ci ju nenavidim teraz? da sa to tak povedat...necitim k nej taku nenavist ze by som ju chcel zabit ale ked ju vidim alebo je v mojej blizkosti mam ju v pi*i a nezaujimam sa o nu a je mi jedno ako zije teraz....
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
si myslis ze ked nieco napisem,tak ti hned musim aj vesat na krk?urcite nie,tak si to necham pre seba,lebo keby to citala tu moje zienka,co vlastne sem aj chodi ,tak radsej nie sorry,dufam, ze si sa nenahneval,TOMASEt0m4s3 napísal:kedze nevies odpovedat na jednoduchu otazku, tak predpokaldam ze by si nespravil vobec nic