Najlepsi Messenger ?
-
mikkimikki
Medium Professional
Pre mna osobne je najlepsia jednoznacne MIRANDA.
1. obrovske mnozstvo pluginov, vdaka ktorym pridate akukolvek funkciu.
2. podpora vsetkych protokolov. Mam priatelov na icq, msn a irc. S mirandou mi na to staci iba jeden program.
3. skvela skinovatelnost
3. bez problemov ho mozem napriklad nosit zo sebou na kluci a vsade bude slapat. (teda nie je potreba instalovat)
4. uspesne som ju pouzival aj napriklad u nas na univerzite, kde boli klasicke msn, ci icq na servery (routery) zakazane.
5. nizke systemove naroky
a dalo by sa este dlho pokracovat.
Miranda ale asi nieje pre kazdeho, pretoze ju treba trosiku odladit a pohrat sa s niektorymi detailami ktore niekedy spociatku nechcu fungovat. Ale ked sa vam to podari zistite ze ju uz za nic nevymenite.
1. obrovske mnozstvo pluginov, vdaka ktorym pridate akukolvek funkciu.
2. podpora vsetkych protokolov. Mam priatelov na icq, msn a irc. S mirandou mi na to staci iba jeden program.
3. skvela skinovatelnost
3. bez problemov ho mozem napriklad nosit zo sebou na kluci a vsade bude slapat. (teda nie je potreba instalovat)
4. uspesne som ju pouzival aj napriklad u nas na univerzite, kde boli klasicke msn, ci icq na servery (routery) zakazane.
5. nizke systemove naroky
a dalo by sa este dlho pokracovat.
Miranda ale asi nieje pre kazdeho, pretoze ju treba trosiku odladit a pohrat sa s niektorymi detailami ktore niekedy spociatku nechcu fungovat. Ale ked sa vam to podari zistite ze ju uz za nic nevymenite.
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak toto je jeden z velmi starych userbarov co som si spravil pre jedno nemenovane forum co dodat
http://dair.miranda-vi.org/
-
last_knight
Light Professional
-
Šu-Do
Redeemer
stale len jeden pouzivatel... v moznostiach si musis pretukat ICQ cislo...reno23 napísal:no neviem ako to je u novsich verzii mirandy ale ked som ju pouzival este pred 2-3 rokmy dozadu, tak sa mi nedali vytvarat novy uzivatelia na jeden pocitac. A kedze doma sme traja, ktory pouivame massangery, bolo to naprd.
ale zase tym ze miranda nie je instalacka.. no je ale je ju mozne spustit aj bez instalacie a vsetky nastavenia ma v jednej zlozke tak mozes mat kazdu jednu mirandu na ine ICQ cislo
u mna je najlepsi messenger miranda
Aryan Angel : Krasne si to vystihol,
ICQ je pre lamy typu pokec.(zvycajne)
/edit Digital6, to zvycajne som tam dal pre vynimky, ak si myslis ze si vynimka tak gratulujem.
mimochodom, ucet na pokeci mam, to si ma dostal
su tam totiz fotky z koncertov na ktorych som bol a tie som si chcel raz pozriet, napisat nieco: ani omylom
/edit Digital6, to zvycajne som tam dal pre vynimky, ak si myslis ze si vynimka tak gratulujem.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
masterdead
SysAdmin