Steroidy
ani bohovi nikdy v zivote. ked uc chcem vyzerat tak sa radsej nadrem ako kon cvicenim a budem stale jest a jest a nie brat dake svinstvo, ktore z tela tak lahko nedostanem von. ked u nieco brat, tak tak vajecny bielok. tak cca 2x 30g. to za den staci. je to plne ciste a prirodne bez bordelu, takze aj ked prestanes svicit, nepadnes az tak dole
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no vajecny bielok ma naozaj blizko k tejto teme...si nabuduce rozmysli co pises a kam pises...aby prispevok nedopadol ako vacsina tvojich...drakeman napísal:ani bohovi nikdy v zivote. ked uc chcem vyzerat tak sa radsej nadrem ako kon cvicenim a budem stale jest a jest a nie brat dake svinstvo, ktore z tela tak lahko nedostanem von. ked u nieco brat, tak tak vajecny bielok. tak cca 2x 30g. to za den staci. je to plne ciste a prirodne bez bordelu, takze aj ked prestanes svicit, nepadnes az tak dole
asta23:primitivizmom som myslel to, ze clovek ide do sterakov aj s tym, ze o nich nevie prakticky vobec nic, len to, ze z nich asi narastie...presne ako moj kamarat.
Inak pohoda, ak sa clovek vyzna, pripadne je pod stalym dohladom lekara, to je uz ine
Tak to si trafil stymi vaj.biel.,len ziadny lek.to nespravy zadarmo,a budu sa vyhovarat,ze nemozu zladiska,lek.viazanosti ......Holubar napísal:no vajecny bielok ma naozaj blizko k tejto teme...si nabuduce rozmysli co pises a kam pises...aby prispevok nedopadol ako vacsina tvojich...
asta23:primitivizmom som myslel to, ze clovek ide do sterakov aj s tym, ze o nich nevie prakticky vobec nic, len to, ze z nich asi narastie...presne ako moj kamarat.
Inak pohoda, ak sa clovek vyzna, pripadne je pod stalym dohladom lekara, to je uz ine
mozes mi napisat ake je to forum dakujemHolubar napísal:heh, preto je najlepsia kombinacia pre kuru zaroven studovat medicinuna fore, kde chodim ma jeden takyto chalan kompletny log zo svojej kury,uvadza tam kompletne krvne aj pecenove testy na zaciatku aj na konci+vsetky priebezne kontroly zdravotneho stavu...tomu uz sa vravi pristup
-
t0m4s3
Admin
tomu sa vravi clovek padnuty na hlavu. Byt otrokom svojho tela..Holubar napísal:heh, preto je najlepsia kombinacia pre kuru zaroven studovat medicinuna fore, kde chodim ma jeden takyto chalan kompletny log zo svojej kury,uvadza tam kompletne krvne aj pecenove testy na zaciatku aj na konci+vsetky priebezne kontroly zdravotneho stavu...tomu uz sa vravi pristup
zase takto nehovor , ze otrok vlastneho tela, pretoze kazdy by chcel mat pekne vymakane telo, ale len malo ludi ide tou tazkou cestou a drie a drie a...t0m4s3 napísal:tomu sa vravi clovek padnuty na hlavu. Byt otrokom svojho tela..
Holubar aj tak si myslim ze je to nezmysel do seba pchat tieto latky. u mna vaha dost casto skakala hore a dole, jedno leto som mal 85kg, dalsie 93kg ale dalsie uz len 83kg a viem aky je to pocit , ked by si chcel rychlo ziskat vsetko spet, ale ani tak by som nikdy ani len nepomyslel na steroidy a radsej som drel ako svina a vydrel som sa opet na 93kg kvalitnejsej hmoty. a keby som nemal taky rychli metabolizmus ako mam, tak by to mohlo byt ovela "zaujimavejsie". Ale jednoducho steroidy NIKDY! a myslim si ze clovek ktory nieje trpezlivy a chce vsetko hned a chce to dosiahnut takpovediac podvodom, si nezasluzi nic.
-
Holubar
Darca
Steroidy su slobodnou volbou kazdeho cloveka, ostatnych to zaujimat vobec nemusi. Ako podvod ich povazujem iba v profesionalnom sporte, v rekreacnej kulturistike nemaju byt preco podvodom, jedine ako podvodom pre vlastne zdravie. Ja som tiez zastancom naturalnej kulturistiky, ci budem aj rok alebo o desat,to si nedovolim tvrdit. Ale v tomto tiez ako vo vela inych veciach plati: Nikdy nehovor nikdy
Holubar napísal:Steroidy su slobodnou volbou kazdeho cloveka, ostatnych to zaujimat vobec nemusi. Ako podvod ich povazujem iba v profesionalnom sporte, v rekreacnej kulturistike nemaju byt preco podvodom, jedine ako podvodom pre vlastne zdravie. Ja som tiez zastancom naturalnej kulturistiky, ci budem aj rok alebo o desat,to si nedovolim tvrdit. Ale v tomto tiez ako vo vela inych veciach plati: Nikdy nehovor nikdy
Tak tak je to slobodna volba,ktora zaujima len to ho kto to chce brat a je virovnany stim co bude nasledovat.Ci vjeho zdravy,hambi a velkej postavi s neprirodzenou cestou ,nikto sa nedozvie kto to berie a kto to bude brat su to predsa zakazane pripravki.
Ale jedno neuznavam ked to beru "PROFICI" !!! ktori chodia na sutaze
Holubar dakujem !
no ja ale steroidom hovorim: NIKDY.Holubar napísal:Steroidy su slobodnou volbou kazdeho cloveka, ostatnych to zaujimat vobec nemusi. Ako podvod ich povazujem iba v profesionalnom sporte, v rekreacnej kulturistike nemaju byt preco podvodom, jedine ako podvodom pre vlastne zdravie. Ja som tiez zastancom naturalnej kulturistiky, ci budem aj rok alebo o desat,to si nedovolim tvrdit. Ale v tomto tiez ako vo vela inych veciach plati: Nikdy nehovor nikdy
Suhlasim ze je to kazdeho osobna vec, ale proste nepochopim cloveka ktory dobre vie co tieto latky mozu s jeho telom porobit a aj tak ich bude do seba pchat. Pre mna je proste to percento ze sa nieco poserie prilis vysoke , takze nic riskovat nebudem a steroidy=nikdy.
Cau nemohol som ti odpisat bo bol som vo ''vaznici'' daky admin ma tam hodilasta23 napísal:Toxikoman
A aku ak to nie je tajomstvo hm?si si isty ze to chces?Ako dlhu ju budes mat a co ides dat hm ?
Neviem urcite ne dlhu ale kratku asi 2 - 3 tyzdne ale to az v buducnosti, ked mi ten rast pojde fest pomalsie. Dovtedy creatin, proteiny , gaineri , tribulus , aminace.... a co by som si dal ? hmm...kazdy hovori ze injekcne je to lepsie ze sa mi nedoebu vnutorne oragny..vies pecen , oblicky ... ale zasa ihiel sa bojim takze asi tie tabletky. Rozmyslal som nad Anapolonom 70 . Je to mrte dobre a za tyzden uz vidis na sebe aj na sile. A to si len za den das 2 tab. takze 2 tyz. neni vela ani zase malo. podla mna staci
-
R1k1nko
Darca
ahoj ja som RONI COLEMAN neber tie svinstva si doje*be*s zivot !! ja som to bral a kukni na mna len kopa svlastva a nic ......Toxikoman napísal:Cau nemohol som ti odpisat bo bol som vo ''vaznici'' daky admin ma tam hodil![]()
Neviem urcite ne dlhu ale kratku asi 2 - 3 tyzdne ale to az v buducnosti, ked mi ten rast pojde fest pomalsie. Dovtedy creatin, proteiny , gaineri , tribulus , aminace.... a co by som si dal ? hmm...kazdy hovori ze injekcne je to lepsie ze sa mi nedoebu vnutorne oragny..vies pecen , oblicky ... ale zasa ihiel sa bojim takze asi tie tabletky. Rozmyslal som nad Anapolonom 70 . Je to mrte dobre a za tyzden uz vidis na sebe aj na sile. A to si len za den das 2 tab. takze 2 tyz. neni vela ani zase malo. podla mna staci![]()
-
Holubar
Darca
taky uryvok z diskusie o sypani, je to trochu demotivujuce
Lidi co sypou rozděluju na 2 druhu:
1) ty co sypou protože neuměj cvičit, nebo sou líný, nebo nemaj čas, chtěli by to hned. V překladu-NEMAKAČENKA
2) ty co sypou, protože ze sebe vytřískaly všechno (nebo skoro) ale chtěj víc.
Ty druhý respektuju. Ty první ne..
patrim do druhy (9let natural) ale ted uz sypu protoze nemam cas a nak se to udrzet musi)
to si kde nasiel preboha taku p...Holubar napísal:taky uryvok z diskusie o sypani, je to trochu demotivujuce
keby si tolko nestresoval stych ucinkov ktore citis ked si tu tab. das , som ti o nich hovoril. nedodrziavas ani moj toxikoman trenning plan ktory som ti dalR1k1nko napísal:tak potom si mi predal zle tabletky lebo to uz berem 2 tyzdne a brucho je stale tam !! a jedine co sa prejavuje su vedlajsie ucinky z ktorych sa bojim ze sa mi nieco stane !![]()
![]()