SNS požiadala o likvidáciu SMK
No takze treba si naliat cisteho vina a jednoznacne ukazat madarom cervenu v nasej politike. Toto mi pripada ako v Kocurkove ze madari nam tu budu diktovat co robit a ked nie tak sa nam zacnu vyhrazat. Tiez ked pocujem reci o rozkradani Slovenska tak sa citim ako v zlom sne. Ved to ako oni mozu na verejnosti nieco take vyhlasit ?? a este ty nasi politici ako keby sa bali madarov. Jediny kto sa proti nim vie postavit a kto ukazuje ze jeho ciny neostavaju len pri je slovach je pan Slota.
Dufam ze ta banda madarskych chudakov nazvana SMK bude coskoro rozpustena.
Vo vsetkom mas pravdu az na toho Slotu. Vsak je to nevychovany buran ktory sa nevie chovat pred kamerou. A ze slovenska NARODNA strana, kedy si on pripomenul nejaky slovenskych buditelov? Nikdy on vie len kritizovat ale praveze cini nema ziadne. Bohuzial na slovensku mame len par naozaj narodnych stran ale SNS k nim urcite nepatri svojim programom a uz vobec nie so svojim predsedom.PP132 napísal:No takze treba si naliat cisteho vina a jednoznacne ukazat madarom cervenu v nasej politike. Toto mi pripada ako v Kocurkove ze madari nam tu budu diktovat co robit a ked nie tak sa nam zacnu vyhrazat. Tiez ked pocujem reci o rozkradani Slovenska tak sa citim ako v zlom sne. Ved to ako oni mozu na verejnosti nieco take vyhlasit ?? a este ty nasi politici ako keby sa bali madarov. Jediny kto sa proti nim vie postavit a kto ukazuje ze jeho ciny neostavaju len pri je slovach je pan Slota.
No to je celkom pravda ale ja som skorsie myslel na to ze co urobil so Zilinou. Ako ju vybudoval a podobne. A nehovorim ze SNS je najlepsia cesta ale je to mensie zlo ako madari alebo ine politicke strany na Slovensku.kali520 napísal:Vo vsetkom mas pravdu az na toho Slotu. Vsak je to nevychovany buran ktory sa nevie chovat pred kamerou. A ze slovenska NARODNA strana, kedy si on pripomenul nejaky slovenskych buditelov? Nikdy on vie len kritizovat ale praveze cini nema ziadne. Bohuzial na slovensku mame len par naozaj narodnych stran ale SNS k nim urcite nepatri svojim programom a uz vobec nie so svojim predsedom.
Ano s tym suhlasim ale popri tom si Slota doast nabalil. A ked by on bol pri moci by bolo rovnako lebo on tiez roby to co mu vo vlade kazu. Ta strana by mala mat uplne ine vedenie. To slovo narodna my tam vadi lebo nechapem ako narodovec moze podporovat vstup do EU a NATOPP132 napísal:No to je celkom pravda ale ja som skorsie myslel na to ze co urobil so Zilinou. Ako ju vybudoval a podobne. A nehovorim ze SNS je najlepsia cesta ale je to mensie zlo ako madari alebo ine politicke strany na Slovensku.
No ja si myslim ze narodovec by mal robit to najlepsie pre stat co sa da a v tomto pripade si myslim ze EU a NATO bol obrovsky prinos pre Slovensko. A ohladom toho ze Slota si nabalil vela penazi, no mozno je na tom nieco pravdy ale mi povedz kolko je takych poctivych lidrov politickych stran na Slovensku ktori sa nejako nelegalne nedostali k peniazom ?kali520 napísal:Ano s tym suhlasim ale popri tom si Slota doast nabalil. A ked by on bol pri moci by bolo rovnako lebo on tiez roby to co mu vo vlade kazu. Ta strana by mala mat uplne ine vedenie. To slovo narodna my tam vadi lebo nechapem ako narodovec moze podporovat vstup do EU a NATO
Je to smutne ale to cislo je velmi velmi male.
To je vseobecne zname, teda aspon mne, co sa tyka polnohospodarstva. Nadprodukciu mlieka, masla, ci inych potravinarskych produktov nielen ze nemozme predat, ci vyviest do zahranicia, ale mi za nu dostaneme este aj pokutu. EU suxx !Aryan Angel napísal:No o prinose NATO netusim a s EU je to zlozitejsie.. ste poculi ze napriklad zato ze ma dana krajina vytvorene "nadlimit" zasoby potravin dostane od EU pokutu !?
No tak vstupom do NATO sme vstupili aj do vojny po bohu USA takze to nevidim ako vyhodu. Som zvedavy ci to bude mat nejake vyhody ked sa tu nejaky kreten odpali. A EU zasahuje do nasej suverenyty. Zakony vychadzaju z brusela a su uplne nepremyslene. Napr niekde som pocul ze podnikat moze len ten kto ma maturitu. A to to je uz potlacovanie ludskych prav. A uz som to raz hovoril EU nas nikdy nezobere ako rovnocennych furt budeme hrat druhe huslePP132 napísal:No ja si myslim ze narodovec by mal robit to najlepsie pre stat co sa da a v tomto pripade si myslim ze EU a NATO bol obrovsky prinos pre Slovensko. A ohladom toho ze Slota si nabalil vela penazi, no mozno je na tom nieco pravdy ale mi povedz kolko je takych poctivych lidrov politickych stran na Slovensku ktori sa nejako nelegalne nedostali k peniazom ?
Je to smutne ale to cislo je velmi velmi male.
-
mastermind
VIP
ale prosim ta. ako by urobil poriadok? ved on nema nejaky plan ako chce vyriesit romsku otazku. on ich chce ohradit... ale nechapes ze to mu neprejde??? takze sa s tym neurobi o nic viac...Odpor14 napísal:Isto by to bolo lepsie ako je teraz....aspon by sa pokusil spravit poriadok s madarmi a ciganmi....to co uz robia oni na Slovensku je nenormalne..
No tu sa ukazalo ako to u nas zase chodi.
V sobotu 27. mája 2006 sa v juhoslovenskom meste Šurany mal uskutočniť protest proti organizovaniu už 2. ročníka „Maďarského ostrova na Félvidéku“ – hudobného festivalu pomätených pohrobkov Horthyovcov, Szálassiovcov, odporcov Trianonu a ďalšej luzy. Ten sa uskutočňoval ešte približne o 20 km južnejšie v obci Komoča.
Protestná akcia začala krátko po 11. hodine zhromaždením sa niekoľkých desiatok mladých národovcov najmä z Národného odporu, SP, SHO či JSM pred šurianskym rímsko-katolíckym chrámom, kde má pamätnú tabuľu i bustu obeť vyčíňania besných maďarských horthyovských fašistických bánd – Mária Kokošová, ktorú 25. 12. 1938 zastrelili maďarskí žandári, kvôli spievaniu slovenskej hymny (hoci paradoxne bola od narodenia nemá) počas okupácie slovenského juhu.
Protestná akcia sa však zmenila na predvolebný míting SĽS. Rečníci v prejavoch poukázali na rastúce nebezpečenstvo maďarského šovinizmu a iredentizmu a pripomenuli taktiež blížiace sa výročie podpisu Trianonskej zmluvy – 4. jún. Na prekvapenie mnohých však neodznelo nič o drzej maďarskej akcii v Komoči, kam sa napokon ani nešlo protestovať. Dôvodom mali byť informácie o chystaných provokáciách, nachystaných policajných zložkách a médiách, ktorých snahou malo byť zdiskreditovanie slovenských národovcov a ich vykreslenie ako agresorov.
K akcii maďarských fašistov a extrémistov sa nevyjadrila ani inokedy taká aktívna organizácia Ľudia proti rasizmu, hoci maďarskí extrémisti prišli šíriť svoj extrémizmus na slovenské územie. Príslušníci policajného zboru nemali dôvod zasahovať, no aj tak ich kolegovia zrejme z oddelenia na boj proti extrémizmu aktívne priebeh zhromaždenia zaznamenávali na videozáznam z auta a tvárili sa nenápadne. Ktovie, či si zaznamenávali aj horthyovcov na Komoči.
Príslušníci Národného odporu nakoniec išli protestovať do Komoče, kde sa stretli akurát s legitimáciou zo strany „slovenskej“ polície, ktorá akosi pozabudla legitimovať maďarských šovinistických extrémistov.
Väčšina účastníkov sa ale presunula do Nitry, kde v ten deň organizovalo SHO v spolupráci s Domom Matice slovenskej a Bernolákovou spoločnosťou kultúrno-spoločenský program „Slávnosť predkov“, venovaný slovenským
Jaky rasizmus ?? ty o com hovoris ?? to je rasizmus ze hlasia ze treba madarom vykopnut ich spinave zadky z nasej krajiny alebo to je rasizmus ze madarski nacisti pochoduju po nasich dedinach a mestach a ze SMK prehlasuje ako by odtrhli juzne Slovensko a pridali ho k Madarsku ??Joe-Joe napísal:Navrhujem zrusit SNS ako organizaciu, ktora podporuje rasizmus a xenofobiu.
ty si nechutny a nie SNS. oni sa aspon snazia vytlacit madarov, aby sme neboli nimi znovu utlacani. je pravda ze obcas prehana, ale neboji sa povedat co si mysli. ak sa zrusi SMK a madari uz nebud pindat, kludne sa moze rozpustiti aj SNS, ale skor ani bohovi!Joe-Joe napísal:Navrhujem zrusit SNS ako organizaciu, ktora podporuje rasizmus a xenofobiu.
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Toto mi dnes prislo
...co je na tom pravdy?...nejde len o predvolebnu kampan nejakej strany? Ak to tu uz bolo, tak sorry
email napísal:SLOVÁCI – SPAMÄTAJTE SA ! ! !
Tu je preklad piesne, ktorá nedávno vyšla v Maďarsku na kazetách a CD za ľudovú cenu - 500 forintov (asi 85 Sk). Mohli by mať takúto pieseň Indiáni, Palestínci, Lužickí Srbi, Slováci v Maďarsku ?!?!
Všetko späť!
Nad Ostrihomom maďarská zástava, ale čaká ešte na Komárno,
Bratislavské korzo, most a zrúcaninu košického hradu.
Ľud Lučenca, Rožňavy, Užhorodu prijíma naše heslo!
Všetko späť, všetko späť, všetko späť!
Späť každý vrch - dolinu našej krásnej Hornej zeme!
Späť každý jeden dub našich bohatých lesov!
Rieky, ktorých vodu naša zem pije!
Všetko späť, všetko späť, všetko späť!
Dolinou Váhu sa maďarská pieseň vznáša do vysokého neba,
a na hrebeňoch Karpát naše fakle horia.
Nitra, Ipeľ a malý Hornád má dnes ešte čisté vody,
sčervenieva však, ak nedostaneme všetko - všetko späť!
Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť!
Bude, bude, bude, napriek tomu bude,
Na horách a v dolinách hostina, oslava bude!
naše ešte budú Košice, Bratislava, Prešov!
Akokoľvek sa vzpierajú,
vztekajú - nadrapujú,
o to, to, to sa postará bravúrny Maďar!
táto krajina znova len naša bude.
Naša bola tisíc rokov,
ani jednu dedinu im nenecháme,
toto, toto, toto bude vierovyznaním každého Maďara.
Bude, bude, bude napriek tomu bude,
Maďarsko znovu veľké a šťastné bude!
Túto kazetu či CD možno bezproblémovo dostať v Maďarsku v predajniach s CD nosičmi. Jej vydanie podporila i budapeštianska samospráva, a obsahuje viacero revizionistických piesní, týkajúcich sa i Srbska, Rumunska a ostatných častí bývalého Uhorska.
Spoločne proti hrozbe maďarského revizionizmu a za obrodu Slovenského juhu!
NAŠA ODPOVEĎ - ÚČASŤ VO VOĽBÁCH ! ! !
-
Ali N
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Skor sa priklanam k tomu ze je to predvolebna kampan istej nemenovanej strany, ale aj keby to bola pravda tak to, ze Madari sa nevedia vyrovnat s rozpadom Uhorska ani po takmer 100 rokoch je ich problem. Autonomiu, ktorou tak strasi SNS nikdy nebudu mat, to by muselo mat SMK >50% takze si mozu pocuvat co chcu. Podla mna sa tym len zosmiesnuju.