SITO-VOLEBNA KAMPAN
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
SITO-VOLEBNA KAMPAN
pozerali ste niekto vo stvrtok sito?to bola taka ostuda, ze az
hlavne ten Hrdlicka-ci ten je ale debil,dojali ma tym spotom z tej krcmy v NOVEJ SEDLICI,typek prisiel do krcmy a vravi A JEDNU RUNDU NA MNA-no ja som vtedy nemohol,ale aj ostante boli uplne debilne
alebo ked sa ho Krajcer opytal ci su Stalin,Polpot...masovi vrahovia a on ze hmmmm a ticho ostal - debil jeden,ked takyto pojde do parlamentu,tak to potom mozeme zalozit stranu HOJKO
proste ostatnych tiez pekne dodrbal moderator,ked na klazdeho mal nieco
ta Ruskova strana a s tym tancovanim MAIGU,no pekny trapas-btw,nehanbite sa za svoju chybu so zmenkami a on, ze vacsia chyba bola ked ma nepodrzali kamarati Lintner,Malacharek,Zajac,normalne to na nich zvalil,a ze on neurobil chybu
uz sa maximalne tesim na buduci stvrtok BELA BUGAR,JAN SLOTA,PAVOL HRUSOVSKY
ozaj ostatne strany ako SDKU,SMER,HZDS-LS nebudu?
hlavne ten Hrdlicka-ci ten je ale debil,dojali ma tym spotom z tej krcmy v NOVEJ SEDLICI,typek prisiel do krcmy a vravi A JEDNU RUNDU NA MNA-no ja som vtedy nemohol,ale aj ostante boli uplne debilne
alebo ked sa ho Krajcer opytal ci su Stalin,Polpot...masovi vrahovia a on ze hmmmm a ticho ostal - debil jeden,ked takyto pojde do parlamentu,tak to potom mozeme zalozit stranu HOJKO
proste ostatnych tiez pekne dodrbal moderator,ked na klazdeho mal nieco
ta Ruskova strana a s tym tancovanim MAIGU,no pekny trapas-btw,nehanbite sa za svoju chybu so zmenkami a on, ze vacsia chyba bola ked ma nepodrzali kamarati Lintner,Malacharek,Zajac,normalne to na nich zvalil,a ze on neurobil chybu
uz sa maximalne tesim na buduci stvrtok BELA BUGAR,JAN SLOTA,PAVOL HRUSOVSKY
ozaj ostatne strany ako SDKU,SMER,HZDS-LS nebudu?
-
Ali N
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Presne ako vravis, az na to ze na Ruskovej kampani nevidim nic trapne. Podla mne uplne normalna. Inak, dost ma prekvapila Martinakova svojim vystupovanim. Cakal som ovela populistickejsie nazory. Nabuduce bude vacsia supa Slota s Bugarom. A HZDS, SDKU , SMER si asi nechali na koniec, to som tiez velmi zvedavy