Nastavenie wap pre siet Orange

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
investigator
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Nastavenie wap pre siet Orange

Príspevok od používateľa investigator »

Ahojte

Kupil som si jeden z novych modelov na akciu Sony Wricsson W600i a neviem nastavit wapko. Doteraz som fical na GPRS ale tento telefon podporuje Edge.
Bol som v Orange a povedali mi ze nemaju nastavenia k tomuto typu telefonu :roll:
Kazdopadne, ma tu niekdo Orange a napaja sa cez Edge, ked moze prosim ho nech mi posle svoje kopletne nastavanie internetu.

Dakujem velmi pekne
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

mam taky pocit ze tam netreba nastavovat nic, ak si v pokryti EDGE malo by ti to ist EDGE rychlostou okamzite presne ako s UMTS, ked som prisiel do pokritia 3G hned my to islo v 3G kvalite - vyssia rychlost a pod ... bez ziadneho dalsieho nastavenia

ak mas ORANGE WORLD skus ist do sekcie TV a Video nieco si vyber a pozri sa aku kvalitu videa ti to odporuca
investigator
Light Expert
Light Expert

mikkimikki396 napísal:mam taky pocit ze tam netreba nastavovat nic, ak si v pokryti EDGE malo by ti to ist EDGE rychlostou okamzite presne ako s UMTS, ked som prisiel do pokritia 3G hned my to islo v 3G kvalite - vyssia rychlost a pod ... bez ziadneho dalsieho nastavenia

ak mas ORANGE WORLD skus ist do sekcie TV a Video nieco si vyber a pozri sa aku kvalitu videa ti to odporuca
O tychto veciach zatial nic pretoze mi nic nejde, internet je nedostupny. Pisu mi tam ze si to mam nastavit. Ked som ho kupil bola tam automaticky predvolena panorama-co je uz v sucastnosti stare.
Na 3G zatial nemam tlefon takze to nic, potrebujem vediet par veci ako domovska stranka,APN,port,IP, ci povolit proxy...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

investigator napísal:O tychto veciach zatial nic pretoze mi nic nejde, internet je nedostupny. Pisu mi tam ze si to mam nastavit. Ked som ho kupil bola tam automaticky predvolena panorama-co je uz v sucastnosti stare.
Na 3G zatial nemam tlefon takze to nic, potrebujem vediet par veci ako domovska stranka,APN,port,IP, ci povolit proxy...
podla mna musis ist aj to panorama nastavenie, ono sa nic nemenilo len nazov a obsah sluzby, inak si skus poslat nastavenie s :

Kód: Vybrať všetko

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=sk&lc=sk&ver=4000&template=ps3&zone=ps
investigator
Light Expert
Light Expert

mikkimikki396 napísal:podla mna musis ist aj to panorama nastavenie, ono sa nic nemenilo len nazov a obsah sluzby, inak si skus poslat nastavenie s :

Kód: Vybrať všetko

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=sk&lc=sk&ver=4000&template=ps3&zone=ps
Akurat tu neni W600i a je to sonyericsson. :lol:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

investigator napísal:Akurat tu neni W600i a je to sonyericsson. :lol:
taq si daj W550i, vsak to je skoro to iste
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

chichi, a nieco take zeby som si nastavil GPRS na siemens S65 nemate? budem velmi vdacny
Napísať odpoveď