sendspace
-
ADOXtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Denný prenos dát je 1GB a nie 4GB (4GB je ak si si kúpil od nich membership) a vydrží ti to tam 7 dní. Stačilo si prečítať toto: http://www.sendspace.com/maxone.html
PS: A čo s týka rýchlosti, tak je to úplný shit! Keď ešte sendspace začínal, tak to bolo super, ale teraz to je radový upload server. Mne sa teraz najviac pozdáva SHARE.AM!
PS: A čo s týka rýchlosti, tak je to úplný shit! Keď ešte sendspace začínal, tak to bolo super, ale teraz to je radový upload server. Mne sa teraz najviac pozdáva SHARE.AM!
-
canopus
Addict
jj,presne tak aj ja zacinam davat davat na share.am,ten upload tam ide paradne a s downloadom,skoda ze to mazu po 60 dnochADOXtreme napísal:Denný prenos dát je 1GB a nie 4GB (4GB je ak si si kúpil od nich membership) a vydrží ti to tam 7 dní. Stačilo si prečítať toto: http://www.sendspace.com/maxone.html
-
ADOXtreme
Light Professional
Fúha, tak to je naozaj závratná rýchloať! Na sendspace.com mi to upoaduje 60kb/s a na share.am okolo 1500kb/s. A verím, že takto to nie je len u mňa... Proste sendspace.com nie je to, čo to kedysi bývalo...johny17 napísal:ja to davam vsetko na sendspace lebo rychlo mi to uploadne a potom ked nieco odtial stahujem tak server ma vzdy vybornu rychlost okolo 130 kb/s...
-
martinrozok
Medium Expert
-
Šu-Do
Redeemer
na sendspace.com je obmedzeny limit stahovania...martinrozok napísal:v tom ze sa necaka je sendspace v pohode ale dakedy mi vobec nenaskoci a je hrozne pomaly a aj na megaci mi to robi mam stahovanie 120kb/s a ono to dava 20aj vam to robi alebo som retard?
z megacu mi poslednu dobu co som naposledy stahoval (dva tyzdne dozadu) na max...
predtym mi to islo tak ako tebe.. ale som to riesil ze som dal tahat viac partov naraz nech zaplnim rychlost