www.karman.sk
www.karman.sk
mate niekto skusenosti s tymto e-shopom..?!..
chcel by som nakupiť hardware, len som o nom este nepocul..maju v poho ceny..tak neviem..
kto ma skusenosti nech poradi..
chcel by som nakupiť hardware, len som o nom este nepocul..maju v poho ceny..tak neviem..
kto ma skusenosti nech poradi..
celkom v pohode ak dostanes to co chces, ale ak ti poslu nieco ine a chces to vratit/vymenit tak ti zrazu prestanu odpovedat na mail a nedohodnes sa s nimi ani za tu <>
ale zase s ostatnimi vecami co mi poslali som nadmieru spokojny
neviem ci sem mozem dat tento link, ale snad ano:
http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=27 ... ght=karman
ale zase s ostatnimi vecami co mi poslali som nadmieru spokojny
neviem ci sem mozem dat tento link, ale snad ano:
http://forum.zive.sk/viewtopic.php?t=27 ... ght=karman
-
daniel.daniel
Medium Star
dobre je aj toto http://www.shop-it.sk/efn/
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Platba dopredu je dobra p1cov1na
precitajte si tu diskusiu na zive , ten obchod by som zrusil ... ak neopravnene zdrzuje peniaze jedna sa o kradez
a z casti aj o podvod
Bodaj by toho cloveka naucil niekto obchodovat tak ako sa patri.
Sused tam nechal 8500 sk za intel procak na ktory uz caka mesiac, nema ani cpu ani peniaze
Sused tam nechal 8500 sk za intel procak na ktory uz caka mesiac, nema ani cpu ani peniaze
-
misokgb
King
Ja som od nich kupoval dosku P4GPL-X, vyslo ma to akurat o cestu viac nez z Agemu... Platba do predu... Je to pcvina, ale ja som povedal, ze to chcem na dobierku alebo proste tak nejak sme to na koniec domrvili, ze proste mi to poslu na dobierku... Dosiel kurier ale prachy nepytal
:O Otvorim balicek a tam faktura... Ktoru som potom vyplatil, dokonca o 2Sk menej nez som mal
Ked som mal potom problemy s doskou (v doske ale problem nebol, bol problem v CPU) tak mi v pohode odpovedali na kazdy mail, ze ako mam postupovat a tak... Ale nebolo treba reklamovat... Z mojej strany je to ok shop... Ceny ako tak v pohode... 
len tak namatkovomakaveli napísal:www.barnett.sk
to iste co agem, ale maloobchod, cize pre fyzicke osoby, nielen pravnicke
Agem
AMD Athlon64 3200+ BOX Socket AM2 - 3934 ,- s DPH
Barnet - 5409 ,- s DPH
edit:
ale ako inac pozeram tak fajn ceny ale bohvie co su to za diverzanti
najlepsi je www.progamingshop.sk
ale tak si asi vela hardwaru ako GK, procesor ci ram nenakupis...jonym napísal:najlepsi je www.progamingshop.sk
-
Mek
Addict
neda mi nevyjadrit sa... Bral som odtial multifunkcne zariadenie HP PSC 1510, stalo nieco vyse 3 tisic. Osobny odber - ale nemali to hned na druhy den, ako pisu na stranke. Kvoli vikendu som musel cakat do pondelka... ale napokon to prislo a v pohode som si to vyzdvihol. Cena je OK, kedze za rovnake zariadenie by som inde zaplatil az o 5 stovak viac 
-
jjj
Guru wannabe
nekupte tam ani staru belu ... pan adamec mi dneska poslal vyhrazny mail ze som ho nazval jebom
A ze si to pride vyriadit rucne strucne ..
Takze od tohoto obchodu a ich pochybneho majitela ruky prec ..
Platba dopredu je dobra pi*ovina ..toto normalny obchodnik nerobi no a este ked im tie prachy poslete tak cakate aj mesiac na tovar a nemate ani peniaze ani tovar
Dajte si na nich pozor a nist tam nekupte ... Rychlokvasky a rychlozbhatlikov nemam rad ...

Toto je moj osobny nazor ... nikto sa nim nemusi riadit ..je to iba odporucanie ...
A ze si to pride vyriadit rucne strucne ..
Takze od tohoto obchodu a ich pochybneho majitela ruky prec ..
Platba dopredu je dobra pi*ovina ..toto normalny obchodnik nerobi no a este ked im tie prachy poslete tak cakate aj mesiac na tovar a nemate ani peniaze ani tovar
Dajte si na nich pozor a nist tam nekupte ... Rychlokvasky a rychlozbhatlikov nemam rad ...
Toto je moj osobny nazor ... nikto sa nim nemusi riadit ..je to iba odporucanie ...
skúsiliste už http://www.pcstore.sk