diaboliq napísal:johny141, ty si to inak zabil s tym honenim si o financom prispevku... podla mna si dal na lamky velky kok****(odkial by decko ako ty malo prachy,ze? http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=26 ... ht=#268347 v tejto teme pises ze mas 15 rokov
) a teraz tu pi*ujes...
p.s. som darca na lamkach ale neplacem ani nemam abstak ked forum nejde...viem aka je realita dnesnych dni a kolko stoji hosting a aky je asi velky trafic na lamkach
Naco Lamky?
-
SonOfTheBitch
Light Expert
www.lamky.net skončili asi navždy
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
r3sp3ct
Light Professional
A možno by sa mohli prečistiťcaesar1987 napísal:lamky viac nejdu ako idu....
tar urcite padnu navzdy...
Holubarov FanClub
ved co naposledy sli lamky tak tam bolo nieco cervenym napisane.. bolo tam pisane okolo financneho prispevku.. ja som ochotny prispiet, aj som napisal ss (myslim ze sa vola Hem666)ale nikto mi uz neodpisal..gfru napísal:kazdy by rad pomohol ale ako?
-
mastermind
VIP
-
hojko
Site Admin
Ako som uz pisal neviem komu a neviem kde, tusim uz par krat prave na tomto fore, tak je problem so serverom, momentalne nic nie je, ale riesi sa. Ak sa to vyriesi, tak to nebude samozrejme zadarmo a bude to aj nieco stat, nejake peniaze su, par korun darovali ludia minuly tyzden a tak by sa to rozbehnut mozno aj podarilo, avsak prevadzka bude zalezat od toho, kolko bude stat server mesacne a kolko sa podari vyzbierat. Ak by niekoho zaujimalo preco nie je server, tak je to preto, lebo sme sa to rozhodli vypnut vzhladom na to, ze na server utocili urcite individua a je lepsie, ked to radsej nejde, ako by to malo pol dna ist a potom naist.
Ok, nie je problemUp napísal:Rad by som vedel aky maju nazor aj tuna pritomny ludia na male offline stretnutie ludi okolo lamiek. Podmienka by bola, aby sa zucastnili vyhradne ludia ktory uz dosiahli vek dospelosti
Navrhujem Bratislavu...
To Hojko: Diki moc, presne taketo info som potreboval - myslim ze k spokojnosti vsetkych. Teda vsetkych inteligentnych...