Sony Ericsson k750i
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sony Ericsson k750i
Daju sa nejako zmazat subory, ktore su chranene? Skusal som aj cez Sony Ericsson File Manager, ale nic.. 
-
BigSnake353
-
qwerty-xyz
-
BigSnake353
-
BigSnake353
-
BigSnake353
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Takze poprve , daju sa tie subory vymazat vdaka aplikacii MobyExplorer .
naraba sa s nou tak ze vyberete disk c: (telefon ) ,priecinok z akeho chcete vymazat subor (napr. Image ) ,vyberete subor (napr . T-mobile logo ) , date to tlacitko vlavo a da sa vam take menu tam date properties a tam dole je zaciarknute readonly , to odciarknete a tym vlastne odblokujete ten subor , tak musite odblokovat kazdy subor , ja som si takto vymazal len melodie a obrazky (temy sa nedaju)
a podruhe Ja mam Se K750i a som neuveritelne spokojny ako s fotakom tak s mp3 ,proste vsetko a zatial sa mi nic nepokazilo .
naraba sa s nou tak ze vyberete disk c: (telefon ) ,priecinok z akeho chcete vymazat subor (napr. Image ) ,vyberete subor (napr . T-mobile logo ) , date to tlacitko vlavo a da sa vam take menu tam date properties a tam dole je zaciarknute readonly , to odciarknete a tym vlastne odblokujete ten subor , tak musite odblokovat kazdy subor , ja som si takto vymazal len melodie a obrazky (temy sa nedaju)
a podruhe Ja mam Se K750i a som neuveritelne spokojny ako s fotakom tak s mp3 ,proste vsetko a zatial sa mi nic nepokazilo .
JA TO ZACIARKNUTE NEMAM ...Jacoolbo napísal:Takze poprve , daju sa tie subory vymazat vdaka aplikacii MobyExplorer .
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ano aj ja som chcel ocovi vymazat subory na k700i cez moby explorer ale tiez to pisalo to iste . alebo ak mate teda ten k750i a viete robit cez far tak to dokazete aj cez far ale ak s tym neviete robyt podla mna je vam to nanic ucit sa . ked sa dostanete do far tak si rovno mozete menit ikonky v menu atd