Dnesne Sito

Diskusie na politické témy...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

oni si tie statistiky tlacia sami, neverim ziadnej jeho statistike
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

presne tak,tie ficove cisla ze su maximalne hovadiny.......aspon keby povedal nieco vecne>nejake riesenie..napr danovu reformu...
je to obycajny KO*OT....:smt067 :smt068
hlavne ze je nespravne ked sa vysokoskolsky vzdelanym ludom zvysia platy viac ako ludom s odbornym alebo nedokoncenym strednym vzdelanim..neviem ako to moze tvrdit. :smt046
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Fico nepovedal absolutne nic. Cely cas len kritizoval SDKU a ked ho krajcer vyzval aby presiel na program zacal sa vykrucat. Za cely cas povedal len 2 konkretne veci co by zrobil a aj okolo toho hovoril kopu nezmyslov. Aj tie statistiky co hovoril sa mi zdali trochu....zaujimave. Pekne ho Miki nachytal ked sa ho spytal odkial tie cisla ma
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

mno jeden k*kot vacsi ako druhy. Uz je to trapne - tato politicka fraska - pritom mimo kamier su urcite super kamosi :roll:
mid
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mid »

No podla mna kamosi asi nebudu. Ale tak sa zda ze Dzurinda sa nechal inspirovat nejakym psychologom, lebo velmi dobre vedel ako vyviest Fica zmiery :smt064
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

No ja som si to vcera pozrel...snazil som sa byt nezaujaty (nie ako vela ludi tu)... a ani jeden ma nepresvedcil... Fico dost taral...ale mal pradu v tom ze odchadza strasne vela ludi do zahranicia....to by si mohol Dzurinda priznat (aj ked ani jeden z nich dvoch s tym nic nespravi). To sa mi na Dzurindovi strasne nepaci, ze proste zatvara oci pred kopou veci - aj ked mi je jasne ze sa to neda len tak lahko zmenit...ale keby aspon uznal ze to tak proste je...bol by som spokojny. A tiez mi niekedy lezu na nervy tie jeho "teple, mile" slova. Ale Fico to tiez dobre hnoji...nevedel by vladnut-posralo by sa to tu este viac (moj nazor). Takze ani jeden ma nepresvedcil... (to zase budu volby - rozhodovat sa medzi lepsim a horsim zlom) :?

EDIT: Inak mam pocit ze Fico pouziva podobne predvolebne keci, ako Dzurinda pred volbami 98... ale Dzurinda to zrazu oznacuje za demagogiu :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Fico bol uplne bez argumentov, len utocil, nepovedal nic konkretne. Nebyt fiktivnych darcov SDKU tak je u mna Dzurinda 100percentny vitaz. Fico mi pripadal ako maly psik, ktory utoci, poskakuje okolo, ale nic nedosiahne. A najviac ma pobavilo ako ho Dzurinda znicil pri tych statistikach platov.
Tiez bolo vidiet, ako Fico cielene posobi na chudobnejsich a menej vzdelanych ludi. A to jeho: zdanme vysoke zisky...Dzurinda mu pekne povedal ze potom by isli ceny produktov tychto firiem hore a nic by to neprinieslo. Fico sa chce za KAZDU cenu dostat k moci a dufam, ze mu to znovu nevyjde, nema nic konkretne a ten jeho "program" je padnuty na hlavu. Ked vyhra, vytvori tu komunizmus, vytvori alianciu s Bieloruskom a vsetci jeho volici budu spokojni. V kutiku duse dufam, ze su to len populisticke reci, lebo ked uskutocni to, co slubuje tak sa URCITE odstahujem. A to len potom bude exodus...
btw tu sa to da pozriet: http://www.markiza.sk/tv_archiv/?19383d ... 9383p=SITO
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

ludia vam poviem tak dobre som sa uz na ficovi davno nezasmial :lol: Miki ho zakazdym sundal :D
Nechapem ludi co ho maju radi a tie jeho populisticke nicim nepodlozene zvasty mu zeru :)
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

no na to včerajšie sito sa nedalo vôbec ale vôbec pozerať to jeden väčší ko*ot ako druhý to už není ani možné aká politika sa na tomto slovensku robí
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

:) miki mu to natrel... dost sa mi pacilo jak zacal stavat na ten pultik tie vyroky fico skoro explodoval :lol: a uplne priehladne bolo jak fico odmietol to audiotexove hlasovanie. SAK BY PREHRAAAAL NA PLNEJ CAAAARE :twisted:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jin153 napísal::) miki mu to natrel... dost sa mi pacilo jak zacal stavat na ten pultik tie vyroky fico skoro explodoval :lol: a uplne priehladne bolo jak fico odmietol to audiotexove hlasovanie. SAK BY PREHRAAAAL NA PLNEJ CAAAARE :twisted:
Asi si uvedomuje, ze ho podporuju hlavne ludia, ktori ani nevedia pouzivat telefon :lol:
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Bola to fakt sranda cela relacia, Miki bol v ovela vacsej pohode, Fico sa zdal akysi nesvoj. Ja len tak k tomu Ficovmu vyroku o "400 000 (alebo tak nejak) mladych ludoch, ktori isli do zahranicia pracovat lebo doma nevedia najst pracu.... blah blah najvacsia vlna vystahovalectva od (neviem ktore roky to povedal)..." eehhhh... fukk him

Nie vsetci ktori odisli von to robia preto lebo doma nevedia najst pracu. Niekomu nevyhovuje mentalita ludi, iny chcu trochu spoznat svet, dalsi trochu viac zarobit... ale hlavne maju tu moznost. Vsak preco predtym neodchadzalo tolko ludi??? Asi ze riskovat zastrelenie na statnej hranici nebolo bohvieco a pred vstupom do EU to tiez nebolo take lahke.
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

jin153 napísal::) miki mu to natrel... dost sa mi pacilo jak zacal stavat na ten pultik tie vyroky fico skoro explodoval :lol: a uplne priehladne bolo jak fico odmietol to audiotexove hlasovanie. SAK BY PREHRAAAAL NA PLNEJ CAAAARE :twisted:
myslim ze ty ves
neviem ako mu to narel ved ani nevedel reagovat na jeho udaje a poznamky. Nevravel nic ine len demagogia a pikareskny..,.
a co sa tyka hlasovnia myslim ze zase VES. Jasne ze by prehral ale hento hlasovanie je absolutne netransparentne... Si myslis ze by ludia nechali vyhrat napr Zajaca alebo ktorehokolvek suflikanta jemu podobneho a posielali mu hlasy? asi tazko. Niekedy sa treba nad vecami zamysliet
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes bude ale veselo, bude Slota spolu s Bugarom :smt009
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

JJ, to budem pozerat, chcel som najprv nejake DVD kukat ale ked som sa dozvedel ze bude sito z hviezdnym obsadenim, tak som zmenil plan :))
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Hm, skoda, ze to nebudem vidiet, no ale sak snad to potom niekde stiahnem. Kua, tesil som sa na to cely den :smt017

BTW. dnes bol Janci uz v TA3, zo zaciatku sa drzal, no prisla tema na homosexualov, pricom redaktor sa mi zdal
mat o par stupnov viac... a o to zaujimavejsie to bolo- Janciho nazory bral zjavne osobnejsie ako by sa hodilo...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Slota chce rovnu dan a zaroven vyssie zdanenie vyssich prijmov,
dalej ze nexce privatizovat strategicke podniky, ale za jeho ucinkovania vo vlade tak sa podniky privatizovali

edit
vklad do bytu bude ten, ze sa do neho nastahuju (novomanzelia) :D
a prostitutok sa zbavime tym ze ich zbijeme pelendrekom
prostitulky ktore mozu nakazit tvrdo pracujucich soferov
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

Hej Hej :D Pozeram to.
Je to sikulka .. zlucit dve take rozdielne veci dokaze iba profesional ako on.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

,,Prvky vklad do tych bytov bude to ze sa tam nastahuju" - Slota :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

taketo sito si clovek nemoze nechat ujst.
skusim v skratke povedat ake mam pocity po skonceni tejto relacie:
Hrusovsky: Zo vsetkych ma prekvapil najviac. Naozej mal zaujem diskutovat o politike a na urovni. Na vsetko sa snazil pozerat realne, chcel so slotom diskutovat o tych bytoch, ako si to predstavuje a odkial chce zohnat peniaze...
Bugar: Typicky on. Vidno, ze bol poslednych 8 rokov vo vlade a vie ako to dnes funguje. Mal som taky pocit, ze toho Duraya by zo strany najradsej vykopol aj on :)
Slota: Zo vsetkych mal asi najviac populisticke reci. Znova tie jeho vyroky na adresu madarov, madarskej mensiny... az mi z toho bolo neprijemne, neargumentoval ale utocil. To by nebol ani tak problem, pretoze sa podobne vyjadrenia z jeho strany dali cakat, ale ked nechcel odpovedat na uplne jasne otazky...: Napr preco hlasoval za zmluvu s Mad. republikou (to vysvetlenie co podal... tomu snad neuveri ani male dieta). A uplne najviac klesol v mojich ociach ked na otazku Hrusovskeho(alebo Bugara) ohladom financovania vystavby bytov a vedy, odpovedal sposobom jemu vlastnym. Hovorilo sa tam o sumach radovo v mld a on povedal, ze by zobral mensinam... neverim, ze ho chce niekto volit
Napísať odpoveď