Dnesne Sito

Diskusie na politické témy...
umk4s
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa umk4s »

sundevil napísal:Slota chce rovnu dan a zaroven vyssie zdanenie vyssich prijmov,
dalej ze nexce privatizovat strategicke podniky, ale za jeho ucinkovania vo vlade tak sa podniky privatizovali

edit
vklad do bytu bude ten, ze sa do neho nastahuju (novomanzelia) :D
a prostitutok sa zbavime tym ze ich zbijeme pelendrekom
prostitulky ktore mozu nakazit tvrdo pracujucich soferov
Slovenska prostorekost...
Najprv: Nechcem sa zastavat Slotovych extremistickych reci, ale...
S tymi bytmi, ak som to spravne pochopil, chce zvysit podiel statu z doterajsich 30% na 50% a tym "nastahovanim" ako vkladom asi garanciu navratnosti a opatovneho vkladu, pretoze byty maju byt najomne :idea: ...
Pravdaze s tymi prostitutkami a kamionistmi zase raz nechal presvietit svoju humornejsiu stranku.
Mne sa ale lubili a dal by som velke plus otazkam Krajcera. Odvazil sa pytat na chulostive temy ako Benesove dekrety, autonomia atd. Tiez na budovu Kdh.
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

jaaaaj dobre to dnes bolo
hrusovsky bol na urovni a ty dvaja co sa o vlajke bavili na kostole ci na dome.... :lol:

ale ked isiel slota do 2 minut mohol si zvolit lepsiu temu lebo toto bolo o nicom s cim zacal .... je viac a lepsich tem na ktorych by bugara dostal
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

mastermind napísal: Bugar: Typicky on. Vidno, ze bol poslednych 8 rokov vo vlade a vie ako to dnes funguje. Mal som taky pocit, ze toho Duraya by zo strany najradsej vykopol aj on :)
Neviem ci si si sedel na usiach, ale ak niekoho chces vyhodit zo strany a nesuhlasis s nim urobis to ze ho vyhodis aby ti nekazil renome.Nem?
On to neurobi z jedneho prosteho dovodu, aby si udrzal aj naklonnost radikalnejsich madarov na slovensku. Tak ako Slota aj on ma "nasledovatelov s krvavymi ocami".
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

umk4s napísal:Neviem ci si si sedel na usiach, ale ak niekoho chces vyhodit zo strany a nesuhlasis s nim urobis to ze ho vyhodis aby ti nekazil renome.Nem?
On to neurobi z jedneho prosteho dovodu, aby si udrzal aj naklonnost radikalnejsich madarov na slovensku. Tak ako Slota aj on ma "nasledovatelov s krvavymi ocami".
mam taky pocit, ze ani ja ani ty nevidime do pozadia tejto hry a garantujem ti, ze v pozadi su veci, pre ktore je este Duray tam kde je. Urcite su za tym peniaze... :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stola to bol dnes super, zase pobavil nie len publikum, ale aj divakov pri TV. Videl som kusocek uz na TA3, tam ma naladil a vecer to dotukol. Niektore veci co rozpraval boli zaujimave, ale niektore mi pripadali ako len rozpravky (ohladom bytov pre nove rodiny).
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

....fasisticke strany riadene z madarska....
fakt LOL a jeho volia? :lol: u nas sa vzdy voli len mensie zlo :wink:

BUGARA ako politika velmi uznavam skoda len ze hra za zly team :D
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

a idkial by zobral na stavbu tych bytov,ze by ubral madarskej mensine,tak toto bol vrchol
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

canopus napísal:a idkial by zobral na stavbu tych bytov,ze by ubral madarskej mensine,tak toto bol vrchol
hovoris ako keby ubral z tvojho hehe :D
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

dair napísal:hovoris ako keby ubral z tvojho hehe :D
tak ale toto inteligentny clovek nevyslovi takuto chu****
PAT
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PAT »

mastermind napísal:... neverim, ze ho chce niekto volit
ver
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Zaujimave je, ze Slota cely cas utoci na Madarov a pritom by im SNS mala vdacit za svoju existenciu. Ved nemaju prakticky ziadny iny program. Keby nebolo Madarov, SNS by nemala ziadne preferencie.

Inak tie jeho vypoty vcera....no coment. Stale netusim ci chce rovnu alebo progresivnu dan.
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

To nevie ani on sam :lol: ....to zisti, az ked budu vysledky...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

jaj riadna vec bola to Sito :lol: :lol:
Hrusovsky myslim si o nom ze je schopny clovek, ma niekolko dobrych nazorov atd, ale toto Sito bolo o inej dvojici :D
Bugar o tom si myslim ze je jeden z najschopnejsich politikov na slovenskej scene ale ako tu uz presne povedal Dair tak kope za zly team :roll:
no a Slota :D to je super chlap :D vzdy ked vidim ze bude hostovaz nejaku relaciu tak si ju nencham ujst :D ale vazne myslim si o nom ze by mal uvazit ci chce byt v politike, lebo napriklad pracu primatora vykonava ovela lepsie :idea:
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Ali N napísal:Zaujimave je, ze Slota cely cas utoci na Madarov a pritom by im SNS mala vdacit za svoju existenciu. Ved nemaju prakticky ziadny iny program. Keby nebolo Madarov, SNS by nemala ziadne preferencie.

Inak tie jeho vypoty vcera....no coment. Stale netusim ci chce rovnu alebo progresivnu dan.
Mas pravdu, i nemas. Sns ma uz 130 rocnu tradiciu a klobuk dole pred toto stranou ako celkom. To ze je dnes vo vedeni Slota je jej na skodu len preto lebo je z garnitury politikov co sa nevedia dohodnut, inak ma podobne poziadavky ako ine strany nic moc zvlastne. Len u nas je na prvom mieste bulvar a preto sa ludia ako s klapkami na oci pozeraju na Sns ako na starnu jedneho cloveka. Pomaly to u nas bude ako v Irsku alebo Anglicku, kde ked si kupite noviny 90% je bulvar 10% je sport a "ostatne" su reklamy. Okrajove zalezitosti ako kto sa kedy opil, kdo kedy a kde si co kupil...otrepane a suche temy vhodne pre ludi zo zakladnym vzdelanim. Nikoho nezaukima co ludia dokazali, ale kedy vo svojom zivote zakopli. A ked sa zisti, ze je to "in" je to v kazdych novinach palcovymi titulkami...Na to co politici zle robia je dost kontrolnych uradov a instituci, ktore ich strazia. Tak ich nechajme robit svoju robotu...
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

mr. Bugar sa vyjadril ze: "slovaci by sa mali ospravedlnit madarom". A za co??
Niekto tu trepol ze to je schopny politik - podla mna clovek co povie vyssie mnou uvedenu vetu musi byt bud historicky nevzdelany alebo total idiot. Ak si nejaky slovak podporuje tohoto prasivca z poza Dunaja tak je ignorant a debil.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

skus sa na to pozriet z ineho hladiska... keby bol politik s takymi istymi nazormi, vedomostami a postojmi ako je Bugar, len by bol normalny slovak, tak by si hovoril ze je super... takze este raz na vysvetlenie :arrow: nepovedal som ze by som ho volil a samozrejme ako kazdy spravny slovak som proti SMK ako strane ( :D to znelo ako od slotu :D ), ale tvrdim ze Buagr ma prehlad, vie diskutovat a ma snahu sa dohonut na rozdiel od inych ''panov politikov''... :roll:
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Nadychni sa a rataj do 10... :D
Toto sa da aj diplomatickejsie. Je schopny politik. No ako bolo povedane ani ja ani vy ostatny neviete presne za cim vsetkym este madari stoja o co im ide. No ak im ide o cokolvek tak dufam len, ze uz si z hlavy vyhodili feltvidek atd. Aj heslo Nem nem soha...co znamena nie nie nikdy. Pod tymto heslom oni maju aj stranku a je tiez heslom ich radikalov, ktori sa nikdy nezmierili s rozdelenim "velkeho" Uhorska.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

mastermind napísal:Napr preco hlasoval za zmluvu s Mad. republikou (to vysvetlenie co podal... tomu snad neuveri ani male dieta).
ok neuveri ani male dieta :) ... a preco podla teba tak hlasoval to mi povec ? ;)
mastermind: $$$ ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak co vravite na Sito??? Fico dobre daval Dzurindovi, ani nevedel ako sa vykecat z toho. No a rozculeny Meciar na konci, no LOL.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

no to sa ani nedalo počúvať, stále len o tom istom točili ...
Napísať odpoveď