Stahovanie music
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stahovanie music
nemam podporu P2P a chcem nejak stahovat pesnicky bud cez morpheusa alebo cez bearshare..... bude sa to dat. alebo ak je na to nejaky iny progrm dajte vediet.
-
bellatrix9999
Light Expert
-
Andi_Cibula
Addict
-
igynko
Medium Expert
To vyzera tak, ze mas blokovane vsetky porty von, okrem par co sa vseobecne najviac pouzivaju. Tento problem som mal aj ja, ale dohodol som sa s mojim ISP a ten mi ich otvoril, co je podla mna najlepsie riesenie aj pre Teba ak je co len trosku mozne. Ak ale nie....
Dalo by sa to spravit cez tunel. Musel by si, ale mat niekde vonku stroj, ktory bude pocuvat na nejakom porte, ktory Tvojim ISP nie je blokovany aby si sa priamo zo svojho stroja na neho dostal. Bude prijimat vsetko co pojde od Teba. Na to ale budes musiet ma na svojom stroji nainstalovany soft, ktory Ti bude vsetku komunikaciu posielat na tento port na tom vonkajsom stroji. Mohol by si to skusit cez 80ku (ta nie je ISP nikdy blokovana, kedze to by nam asi nesiel web
). Alebo vyskusaj Hamachi. Ten funguje prakticky na tomto principe.... Akurat, ze to by si si musel trosku oroutovat a tiez nastavit spravnu gateway.
Dalo by sa to spravit cez tunel. Musel by si, ale mat niekde vonku stroj, ktory bude pocuvat na nejakom porte, ktory Tvojim ISP nie je blokovany aby si sa priamo zo svojho stroja na neho dostal. Bude prijimat vsetko co pojde od Teba. Na to ale budes musiet ma na svojom stroji nainstalovany soft, ktory Ti bude vsetku komunikaciu posielat na tento port na tom vonkajsom stroji. Mohol by si to skusit cez 80ku (ta nie je ISP nikdy blokovana, kedze to by nam asi nesiel web
Si ty normalny? Platit kvoli par posratym pesnickam dva pripojenia? Otestuj si, ktore porty mas otvorene (su na to stranky, ale neviem ich z hlavy;urcite ich tu niekto pozna, tak nech napise). Vo vacsine programov sa da nastavit potom port, cez ktory komunikuje.igynko napísal:Dalo by sa to spravit cez tunel. Musel by si, ale mat niekde vonku stroj, ktory bude pocuvat na nejakom porte, ktory Tvojim ISP nie je blokovany aby si sa priamo zo svojho stroja na neho dostal. Bude prijimat vsetko co pojde od Teba. Na to ale budes musiet ma na svojom stroji nainstalovany soft, ktory Ti bude vsetku komunikaciu posielat na tento port na tom vonkajsom stroji. Mohol by si to skusit cez 80ku (ta nie je ISP nikdy blokovana, kedze to by nam asi nesiel web). Alebo vyskusaj Hamachi. Ten funguje prakticky na tomto principe.... Akurat, ze to by si si musel trosku oroutovat a tiez nastavit spravnu gateway.
Otazka pre woloda: Ake mas internetove pripojenie (provider, typ)? Nebude skor problem v zlom nastaveni tvojho firewallu? Vacsinou ti providery, co blokuju p2p, maju na ten typ pripojenia aj datovy limit, cez ktory sa moc neoplati stahovat.
-
Dead_Warrior
Professional
no tak stranok mas strasne vela aj fora na ktorych najdes odkazy ale z tych stranok to moze byt trochu riskantne v tom ze na tej stranke moze byt viruswolodo napísal:vsetko s tym suvisi co ste napisali. vsetko som skusil. dik. a neda sa nejakym inym sposobom stahovat hudba? cez nejaku stranku alebo co?
1. googluj!
Pozeraj fora, byvaju tam odkazy na linky, na FTP, obcas na "drzovky"- stranky s hladanym mp3...alebo Streamripper(Stationripper)..podla zanru, interpreta, songu ti mozno najde to co chces ale tak v 128kb/sec kvalite
2. Povacsinou na Kazzu nie je dostatocna ochrana...mne neslo na intraku tiez ziadne p2p,ani DC, ani torrenty ale Kazza (asi mali problem ju "locknut") mi sla. Ak to nie je nejaky underground (tie mp3) najdes ich v pohode aj cez programy urcene na find mp3 ktore pracuju na svojom systeme, resp.urcite ti pojdu (co ja viem pozri download.com tam..je ich habadej (Twister apod.)
Pozeraj fora, byvaju tam odkazy na linky, na FTP, obcas na "drzovky"- stranky s hladanym mp3...alebo Streamripper(Stationripper)..podla zanru, interpreta, songu ti mozno najde to co chces ale tak v 128kb/sec kvalite
2. Povacsinou na Kazzu nie je dostatocna ochrana...mne neslo na intraku tiez ziadne p2p,ani DC, ani torrenty ale Kazza (asi mali problem ju "locknut") mi sla. Ak to nie je nejaky underground (tie mp3) najdes ich v pohode aj cez programy urcene na find mp3 ktore pracuju na svojom systeme, resp.urcite ti pojdu (co ja viem pozri download.com tam..je ich habadej (Twister apod.)