Naco Lamky?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

johny141 napísal:ty radovi uzivatelia vam niektori dali peniaze na to aby aspon nieklo dni islo forum...
Hovorim snad, ze sa nemozu stretnut? To ich cti, ze dali bubace, ale myslim ze ostatne je na inych ludoch.
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

kinjeril napísal:Hovorim snad, ze sa nemozu stretnut? To ich cti, ze dali bubace, ale myslim ze ostatne je na inych ludoch.
no to ano
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

johny141 napísal:ty radovi uzivatelia vam niektori dali peniaze na to aby aspon nieklo dni islo forum...
Ty patris medzi nich???
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

hojko napísal:Ty patris medzi nich???
on urcite nie.uz sa to tu rozoberalo
johny141
Star
Star

canopus napísal:on urcite nie.uz sa to tu rozoberalo
kua odkial vies co ked mam iny nick?a chcem byt ako normal user?hm?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

johny141 napísal:kua odkial vies co ked mam iny nick?a chcem byt ako normal user?hm?
Nie si ty príbuzný Lesa alebo Desperáda ? Čo slovo to perla. Keď si taký intelekt a všetko vieš urob fórum ! Veľké reči s h*vno z toho :roll:
johny141
Star
Star

don.carleone.sk napísal:Nie si ty príbuzný Lesa alebo Desperáda ? Čo slovo to perla. Keď si taký intelekt a všetko vieš urob fórum ! Veľké reči s h*vno z toho :roll:
ach jaj ty capone kolko krat ty mam povedat ze co ked som pod anonymom?co ked?a co ked som s niakeho fora?a vlastne co ta do toho?tu viacery pisu ze co a preco....
johny141
Star
Star

a este jeden dvokaz ze nie len ja ale aj viacery somnou suhlasia toto je ss s mnohich ak mi neverite admini pozrite sa do adminstracie ze kto my poslal ss vetsina ich tam neni lebo ich mazem ale toto je cerstvy samozrejme nepoviem ze kto mi to pisal:

Naco su nam lamky.net?ked maju stale vypadok?a nepovedia nam pravdu ze co sa deje?vzdy len ze technicky vypadok?a ludia si tam zaplatia peniaze ty ktory chcu a nedozvedia sa pravdu?usseri si nasly uz lepsie fora ako su lamky.net a nielen Slovenske,Ceske ale uz aj zahrancine a naco su lamky.net?ked skoro s warliniek je 20% dobrych 99% su len upload usserov alebo uploaderov.....a nezamykajte tuto temu vsetky temy zamikate kde je kritika co uz aj kritika sa musi zniest a nie len pochavala

UUUUUUUUUUUUUUPLNE S TEBOU SUHLASIM CHLAPE
A AK SA SMIEM OPYTAT TY NA JAKE WAREZ FORUM CHODIS ???
P.S. ROZMYSLAM ZE ZMENIM POSOBISKO

Cau...
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

nejak neviem co sa tu deje
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

johny141 napísal:ach jaj ty capone kolko krat ty mam povedat ze co ked som pod anonymom?co ked?a co ked som s niakeho fora?a vlastne co ta do toho?tu viacery pisu ze co a preco....
nie si nahodou Pitiko ? :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

johny141:neviem naco tu este stale robis sceny, vsetky potrebne informacie si uz dostal, akurat, ze lamky od teba este podporu ziadnu, tak naco tu saskujes?Vsetkym ludom, ktori boli ochotni prispiet sme vysvetlili, ze prispevok je dobrovolny a je len na nich ci a kolko poslu. Samozrejme v pripade neuspechu by boli peniaze poslane spat. Ale forum coskoro pojde, tak nevidim dovod na tvoje dalsie vylevy.
johny141
Star
Star

Holubar napísal:johny141:neviem naco tu este stale robis sceny, vsetky potrebne informacie si uz dostal, akurat, ze lamky od teba este podporu ziadnu, tak naco tu saskujes?Vsetkym ludom, ktori boli ochotni prispiet sme vysvetlili, ze prispevok je dobrovolny a je len na nich ci a kolko poslu. Samozrejme v pripade neuspechu by boli peniaze poslane spat. Ale forum coskoro pojde, tak nevidim dovod na tvoje dalsie vylevy.
Nie ja uz nemam problem len pisem to co mi pisu iny ze mam pravdu nic viac a dakujeme za informacie ktore som si vybojoval:)....a Blackburn:Mozne to je aj ano aj nie:)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No čo k tomu, peniaze na s5 nechcem, ak to nepôjte tak vám poďakujem za skvelé fórum a budem rád, že som mohol byť jeho súčasťou...akto pójde o5 sa vrátim do koľají a budem Uploadovať :) peniaze nie sú všetko..... skôr mi ide o "rodinu" áno rodinu, lamky sú jedná veľká rodina, ak niekto niečo potreboval tak to niekto Uploadov.... bolo tam málo zlodejov liniek... skôr si ľudia uvedomyli podstatu war3zu....

johny141 k tej ss : a čo tu ešte hľadáš a zaujímaš sa o lamky, keď si ich už dávno "pochoval" vypadni inde..... 1 user hore dole.... a aj viac.... fórum bude iba pre tých, ktorí si ho zaslúžia... a aj ostaní ak máte iné fóra choďte tam... je veľmi funny aký majú kde prístup k ľudom napr. WarFórum som War Tele :D len kôli tomu, že sa mi nechce robiť poriadny popis, a pritom tam držia spammerov a pod.... ktorí dávajú linky na free xxx sety kôli ich blbej mene, také kktiny na lamkách neboli... už som začal chodiť na ********* čo je zahraničné fórum.. ale nie je to ono.... WarBoard čo je Svk fórum.... je tam veľa kopírovania práve z Warez-bb, nie je poriadné fórum..... ale lamky sú super, môj druhý domov.... čo sa Uploaderov týka.. tak mi na vás myslíme.. a keď si myslíš, že tam sú len linky od Uploaderov, tak aj my sme boli Useri ako ty... a rank máme kôli Uploadom... ani tebe nič nebránilo pridať sa k nám.... čo je na tom Uploadovať nič...

Dúfam, že lamky pôjdu čo najskôr a ak by už nešli tak ĎAKUJEM za Skvelé fórum :) presťahujem sa tu na diskusiu a na Uploady kašlem... aj teraz Upujem s tým, že pôjdu lamky a to tam pekne prekopčím... ak nepôjdu s Upom končím :wink:
johny141
Star
Star

Ja som ich nepochoval a nebudem viac krat uz pisat ze ja som chcel len jednu novu temu a Tomas to aj sa napisal tak uz drz hubu a citaj
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

johny141 napísal:Ja som ich nepochoval a nebudem viac krat uz pisat ze ja som chcel len jednu novu temu a Tomas to aj sa napisal tak uz drz hubu a citaj
bud taky laskavy a nevyskakuj si. usta si mozes otvarat niekde inde. vsetko co bolo treba uz bolo povedane a nikoho tu tie tvoje drze keci nezaujimaju. vyjadril som sa dost jasne? :x
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Johny neviem co stale chces, nepatris medzi darcov, mas svoje forum a informacie co boli potrebne su tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=354482#354482 alebo na blogu lamky.blogspot.com.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

don.carleone.sk napísal:skôr si ľudia uvedomyli podstatu war3zu....
lol a to je co? :-)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:lol a to je co? :-)
No, čo som si ja všimol, tak bolo tam málo liniek, ktoré by pochádzali z inokadiaľ, skôr išlo o vl. Uploady, ľudia pre ľudí :)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Aryan Angel napísal:lol a to je co? :-)
lahsie je klradnut ako upovat,rozumies
to ako ked upujem ako debil a niekto to ukradne z nejakeho ineho fora
=»M4tO«=
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa =»M4tO«= »

gfru napísal:ja som niekde videl phpBB mod, ktory zabrani jednoduchym hackerom robit bordel.
Cracker Tracker Professional

A tam su poriadne utoky lebo je to WarezFórum. :?
Zamknuté