Aky mailový server používate ???
Aky mailový server používate ???
Zdravim Vás všetkých....
chcem sa opýtať takto do éteru....že čo si myslite o slovenských mailových serveroch (centrum.sk, zoznam.sk, post.sk, pobox.sk,....atď)
ktoré Vy používate a ako ste s ich službami spokoní alebo nespokojní, viete o nejakych kladoch a záporoch....
Tému som vytvoril preto lebo si chcem zriadiť firemný mail ale neviem sa rozhodnúť aký server by som chcel využivať....osobne mam konta na viacerých z vyššie menovaných....ale chcel by som vedieť aj Vaše názory
Vopred ďakujem za Vaše názory a pripomienky
Ulukitkan
chcem sa opýtať takto do éteru....že čo si myslite o slovenských mailových serveroch (centrum.sk, zoznam.sk, post.sk, pobox.sk,....atď)
ktoré Vy používate a ako ste s ich službami spokoní alebo nespokojní, viete o nejakych kladoch a záporoch....
Tému som vytvoril preto lebo si chcem zriadiť firemný mail ale neviem sa rozhodnúť aký server by som chcel využivať....osobne mam konta na viacerých z vyššie menovaných....ale chcel by som vedieť aj Vaše názory
Vopred ďakujem za Vaše názory a pripomienky
Ulukitkan
a neviete ako je to tam s kontaktami....konto na gmaily mam aj ja...ale ta "sumarizácia" kontaktov iba na často použivane a všetky sa mi nejako velmi nepaci...
potreboval by som aj triedenie podľa abecedných písmen....nedá sa to tam nejako nastavit
nemali ste s gmail-om niekedy problémy
Vzhľadom na to, že konto chcem mať firemné (iba živnosť), nemôže sa stať pri nejakom technickom probleme žeby som napr. prišiel o nejake maily, a kedže gmail je americký server (myslím
) tak by som sa nejakej "nápravy" asi ťažko dopátral !!!!
diky za dotazy
potreboval by som aj triedenie podľa abecedných písmen....nedá sa to tam nejako nastavit
nemali ste s gmail-om niekedy problémy
Vzhľadom na to, že konto chcem mať firemné (iba živnosť), nemôže sa stať pri nejakom technickom probleme žeby som napr. prišiel o nejake maily, a kedže gmail je americký server (myslím
diky za dotazy
-
scarpo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja pouzivam atlas.sk a nemam s nim po roku ziadne neprijemne zazitky, vzdy ide, a rychlost je tiez velmi dobra, nevyhodou je kapacita schranky 10MB (tusim) ale za maly poplatok sa da rozsirit na 1024MB, vrele ho odporucam, aspon skusit 
kontakty sa ukladaju same podla abecedy, ale vyhladavanie tam podla abecedy nie je
daju sa vsak vytvarat podskupiny kontaktov
kontakty sa ukladaju same podla abecedy, ale vyhladavanie tam podla abecedy nie je
daju sa vsak vytvarat podskupiny kontaktov
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
..mam aj sukromny oficialny k mojmu internetovemu pripojeniu, ale inak na neoficialitky som presiel z atlasu, s ktorym som bol celkom spokojny na gmail.com. Zatial som postrehol len jeden problem, ze z gmailu nejde velmi posielat email na domenu st.sk
Bud nedojde vobec alebo dojde po tyzdni. Opacne st.sk -> gmail.com pohoda.. aj ostatne zatial vsetko v pohode. 
Mal som aj inmail a pobox, ale asi som mal zle navolene meno, lebo hned boli plne spamu.. a orangemail pouzivam, ked potrebujem vediet o mailiqu.. kedze ma sms notifikaciu..
Mal som aj inmail a pobox, ale asi som mal zle navolene meno, lebo hned boli plne spamu.. a orangemail pouzivam, ked potrebujem vediet o mailiqu.. kedze ma sms notifikaciu..
ja sa priklanam aj k zahraničným (tiež mam konto na gmail-y)
zaujima ma či a s akymi problemami ste sa stretli na tom či onom servri...
centrum.sk ma tiež jeden čas dosť štval....mali dosť dlhy vypadok a nevedeli si s tym poradiť ... ale dalo sa zavolať a opytať sa v čom je problem... a to pri zahraničnych sa uživateľ ťažšie dopatráva
zaujima ma či a s akymi problemami ste sa stretli na tom či onom servri...
centrum.sk ma tiež jeden čas dosť štval....mali dosť dlhy vypadok a nevedeli si s tym poradiť ... ale dalo sa zavolať a opytať sa v čom je problem... a to pri zahraničnych sa uživateľ ťažšie dopatráva