Behanie
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Behanie
Tak ako to je??? Chodite behat???Co na to hovorite? Ja chodim behat, chodil som aj skor, ale teraz niejak s kamosmi nas to zacalo bavit
a tak chodime, ked mozme, ale to zalezi podla pocasia. Podla mna sa da pri tom skvele odreagovat a aj pomoct zdraviu.
Re: Behanie
ja som behaval ale samemu ma to nudilo tak som sa visral na toMystiQ napísal:Tak ako to je??? Chodite behat???Co na to hovorite? Ja chodim behat, chodil som aj skor, ale teraz niejak s kamosmi nas to zacalo bavita tak chodime, ked mozme, ale to zalezi podla pocasia. Podla mna sa da pri tom skvele odreagovat a aj pomoct zdraviu.
-
matus121
Light Professional
to si podla mna nemal robitMATEJ napísal:ja som behaval ale samemu ma to nudilo tak som sa visral na to
tak vies ja hlavne robim tenis ale behanie mi k tomu treba abi som mal dobru kondicku takze musim stale behatMystiQ napísal:to si podla mna nemal robit... napr. mne sa samemu dobre beha, oddychnes si a odreagujes pritom
-
matus121
Light Professional
no ale ved si pisal, ze si sa na to vysralMATEJ napísal:tak vies ja hlavne robim tenis ale behanie mi k tomu treba abi som mal dobru kondicku takze musim stale behat
najprv som robil behanie teraz tenis ale pri tenise potrebujes behatMystiQ napísal:no ale ved si pisal, ze si sa na to vysral
-
BrainwasheD
Light Expert
Bicyklovanie
Aky je vlastne rozdiel medzi bicyklovanym a behanim...co sa tyka zlepsenia kondicky a pod.???
-
canopus
Addict
teraz tiez behavam ako pises,vlastne davam objemovku,o pol roka zacnem s casovkouMystiQ napísal:no behanie je tiez dobre, ale ja uprednostnujem beh.Pokial sa jedna o ten beh do kopca alebo sprint, moze to byt dobre vecicka. Ja vacsinou behavam na dlhe trate(cca5-7km) pomalym tempom - aj na chudnutie
-
canopus
Addict
lytka maju z behania do kopcov,sprinty nebehaj absolutne vobec,ak nemas nabehane aspon pol roka dlhe trate,co urcite nemasHolubar napísal:Je sanca, ze mi zo sprintu porastu lytka?Futbalisti ich mavaju docela vymakane, ake sprinty by som mal davat?Kolko sekund,ake prestavky a tak...som do toho dost lama
by si chcel mat aj velke lytka,ze?hehe
s lytkami je to velmi tazke,najtazsie rastu
lytka rastu dlhodobym ak nie aj najdlhsim sportovanim,ale velke jedine cvicenim so zavazim,btw oni ich nemaju z behania ale s cvicenia so zavazim,hlavne s vyskokmi,cvicia tak vybusnu silu
-
canopus
Addict
bracho tak do vrchu so zavazim,ked chces mat kondicku a velke lytka (zavazie take suche zipsy s pieskom si prilep na clenky),alebo dlhe trate,vsak ked davas objemovku,tak preco asi?Holubar napísal:No tak srat na lytka, ale preco nemam davat sprinty?Ja nechcem schudnut, nemam rad dlhe behy, potrebujem len kondicku pre drepy