tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek ..tak holky pište
Riuška:-) napísal:tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek ..tak holky pište
hm 100 ludi 100 chuti ... mne vobec nevadi všetko co sa toci okolo bradaviek podla mna to ma "nastartuje"
ja zase umieram ked citim priatelov dych na mojom krku ... hned mi nabehnu zimomriavky po celom tele
iceCream napísal:baby a co mam robit, ked je holka moc stekliva a oranly sex sa preto takmer nikdy nekona?
Toto sa mi niekedy stava s mojou holkou,ze je velmi precitlivena a potom prilis stekliva, ale da sa to prekonat teda aspon u nej, najviac na nu zabera trosku viac pritlacit a nie len zlahka hladkat po tele, a potom ked je uz vzrusena tak vobec nevnima ci ju steklim alebo nie
to je pravda..100 ludi 100 chuti...je to presne ako aj u chlapov....jeden zboznuje to, druhy to zas nema rad.... ja tiez co sa tyka prs a bradaviek, tak nemusim..nic to so mnou nerobi!!!
Riuška:-) napísal:tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek ..tak holky pište
Ked si otvorim moju spolahlivu knihu Sexuality, tak obrazok s erotogennymi zonami mi pripada ako vymenuvanie casti tela pre biologiu na zakladnej skole.. Toho je strasne moc.. To som len tak podotkol